Svokra...téma čo tu bola už stokrát
Ktorá ste sa reálne rozviedla/rozišla iba kvôli svokre?Myslím to tak,že s mužom ste mali o k vzťah,žiadne vážne problémy,bežné starosti,deti,mali ste sa radi.A napriek tomu ste neustáli kutranie svokry(partnerovej matky).Napíšte mi ako to u vás vyzeralo v tom najhoršom období,ako ste to zvládli,čo vám pomohlo to zvládnuť .Ja už som s nervami v koncoch
@cacianka Ja som sa tak zosypala, ked muz pustil dceru so svokrou vecer v zime na nejaku akciu, poladovica, o pol osmej mala prist naspät, ked sme jej volali o osmej, ze kde su, mala vypnuty mobil. Dosla az o pol deviatej, decko malo ist na druhy den do skoly. Tu pol hodinu neprajem nikomu, medzi tou osmou a pol deviatou - to uz bolo samozrejme po prvych incidentoch s nou, takze uz som verila ze je schopna vsetkeho - ked dosla, muz nepovedal pol slova, akoze kde si? trosku si to prehnala a pod...
@kubkovamama proste taka mala mafia, vlastne, vsak? Chudacik (jak moj). 🙂
@kubkovamama Presne jak u nas, cudzi ludia su dolezitejsi nez my - priama rodina. Svokor tiez furt plati, v krcme, a inde kde moze hrat granta, so susedmi vsetkymi milo, doma vyvreskuje na partnerku. Vypocitavi ludia. Falosni.
Nejaký čas sem nebudem prispievať,počkám ako dopadne terajšie súdne konanie..koncom januára príde rozhodnutie.Len toľko,v jeho "slohu" bolo čo ..nepriame klamstvá,zavádzanie,sms moje odpovede som doložila,lekársku správu tiež,keďže tvrdil,že mu dcéru bránim dať viac ako mesiac!pritom ani jedno stretnutie určené súdom nevynechal.K veciam som sa dostala s asistenciou polície..no podali si ruky,zasmiali sa na mne a tretinu veci zatajil,ale kašľať na to.Co som čakala😁.Ale gól zas zo strany exsvokry.Ziada odo mňa cez 3tis eur za to,že vraj mňa a môjho syna "chovala".Že za tie roky som sa ani raz neopýtala,či jej stačia peniaze.Plus vulgarizmus a ešte pár nechutnosti.No nespytala som sa,lebo pani si každú chvíľu kupovala nové handry,boty,kaderníčka,nechty,pedikúra,veci do domu,mimo domu,samé nepotrebné gýčové kraviny,auto,výlety ..tak som sa nepýtala.Hrozna som.Ale som konečne happy,po rokoch ma aj deti čakajú krásne pokojné Vianoce a stretnem sa s celou rodinou .. Ona bude sama so synacikom,ktorý si kvôli nej zmenil služby a tým pádom dcéru neuvidí v deň kedy mal prist..a pomaly to začne, uctievanie matky prekoná city k vlastnému dieťaťu,a možno raz v budúcnosti si na dcéru už nespomenie.
@kubkovamama držím všetkých desať 🖐🖐 nech to dopadne v tvoj prospech a tomu tvojmu s materou 🖕
@kubkovamama drzim palce, nech to dopadne podla tvojich zelani. Na veci kasli a ver tonu, ze policajti sa "na tebe zasmiali" len na oko - lebo im muselo byt jasne, ze keby si sa k veciam vedela dostat, neziadala by si o pomic policiu. Exsvokru ignoruj - hoci mi hned napadlo,ze ked chovala teba aj synacika, tak preco si tie peniaze pyta od teba, nech ich pyta od synceka... A bud rada, ze matka mu je prednejsia ako dcera, aspon od neho budes mat pokoj. Ako to vnima syn, ze o neho sa vobec nezaujima? Je mi ho velmi luto, musi to byt strasny pocit, ze si pre svojho otca vzduch (aj ked nie je biologicky otec, ale ved ste zili spolu, podielal sa na vychove...).
Veľmi ti a tvojim deťom želám krásne a pokojné sviatky 💕
Celé som si to precitala a držím ti palce!!!
Uzite si krasne vianoce a verim ze casom budes mat pokoj od blbcov a primitivov.

Ďakujem vam oneskorene a všetkým prajem čo najviac-stastia,pohody,zdravia
No,paní máma stihla dve podania,jedno neodkladné hneď zamietnuté,druhé normal návrh,kde asi bude raz pojednávanie,ale bohvie kedy ..Z toho čo tam popísala je mi na vracanie.Chapem,že pri rozvodoch,rozchodoch,výživnom atď si ľudia vedia strašne ubližovať..ja vydržím dosť si myslím,po tých rokoch som "vycvičená",ale toto je moc čo sa deje v jej chorej hlave,toľko zla,nenávisti,potreby nadradenosti.A on,mi pripadá ako mimo hru,akoby išlo o boj o dieťa medzi mnou a ňou a pritom on ako otec predsa má mať pred ňou prednosť.
@kubkovamama ak vladzes cituj nech sme v obraze
@kubkovamama ked toto citam, poviem ti len tolko - raz ti deti, resp. minimalne syn, dcera si to asi nebude pamatat, podakuju, ze si sa zbalila a odisla. A teda ja sa ti divim, ze si neodisla skor - keby mne partner nedovoloval mat doma cez vikend syna z prveho vztahu, zbalim sa okamzite... Ale tak cloveku sa lahko hovori,ked to sam nezazil... Prajem ti, nech to uz mas cim skor za sebou a mozezacat odznova ty aj deti. A syna mojkaj a bozkavaj, nech vie, ze je lubeny 🙂
@sandri bola som sprostá,aj som to veľakrát priznala. Syn je happy uz teraz,že sme preč,dcérka je oveľa kľudnejsia,prespí celú noc čo teda nebolo kým sme boli spolu. Ja som blbá povaha,že sa nechám udupat a zmanipulovať a ešte som mala pocit,že ja som tá zlá.Pritahujem takých ľudí asi ...ex je veľmi autoritatívny,v spoločnosti obľúbený,stále v dianí,typický tichý manipulátor a domáci psychopat,ja som mu(aj jej)so svojou povahou prišla do rany a on už vedel čo a ako,len ja naivná som prvé roky bola asi ako nadrogovana z neho,až keď bolo zle,tak mi to doplo.Spominam si na jednu situáciu, škaredú hádku,mal mať frajerku(sa samozrejme potvrdilo,že áno)..vtedy ma presviedčal,že zle vidím,že som chorá atď..vytočil ma strašne vtedy,vzala som pár veci do tašky a on vtom zamkol,schoval si všetky kľúče a ja ako puk zostala stáť v chodbe,či sa mi sníva,On si v kľude ľahol,zaspal ako poleno,ráno urobil zo mňa debila a vtedy už som mala okamžite sa zdekovat.Kef si priamo v tomto víre,aj praca,domácnosť jedna druhá, povinnosti,vôbec si niektoré veci neuvefomis alebo ak aj cítiš,odmietas tomu uveriť,hľadáš chybu v sebe,presne o tom tá presviedča aj ten druhý ..že ak odídeš,znicis decku a sebe život,bez neho budete nuly atď,atd,čo som sa toho napočúvala
🙈🙉🙊obaja su sialenci debili a psychosi.tak ako si tu pisala tak si zober to podanie tej starej piiii a pekne doradu kazde jej tvrdenie opis ako to bolo a vyvrat ho.ci uz pre sud ci pre socialku aj pre strycka prihodu.tazko sa mi to veru citalo !
Ex mojho chlapa popisala na sud tiez bludy.kedze sa mal vyjadrit a nevedeli sme ci ma schvalia ako svedka ze by som bola "zaujata na strane frajera" tak som napisala .na sude som mm zastupovala ja a k listu a otazkam som sa aj vyjadrila.velmi to pomohlo.
Poznamky pomozu pretriedit myslienky sprehladnit a mas vecsiu istotu ze si spomenies na dolezite fakty.
S takýmito podkladmi ti bude lahsie a budes si istejsia.
Tito ľudia ta rozhadzu ale uz si sa vzoprela a teraz to lepsue zvladnes.je fakt ubohe aki su a ako ta manipulovali aj syna. Cajla je pre nich stvorena.
Fakt obdivujem ako si to vydrzala a este vuac ze si povstala.a kludne to zverejni ak bude treba aj jeho kolegom a nadriadenym.
Navrhla by som na súde, aby dali svokru vyšetriť min. u psychologa, veď toto je chore čo píšeš 🙊
@kubkovamama Zišiel by sa ti dôkaz, že malú takto trápi..ak sa nevyciká, tak dostane?? No čo treba urobiť, aby si ju dostala do výlučnej starostlivosti ty? Snáď ti dobrý právnik poradí..hl.nestranný, taký, čo nie je exov známy..a čo sa ním nedá podpllatiť.. Tv.ex je verejne známy? Normálne som plakala pri tom..
@kubkovamama tebe by sa zisla pravnicka ako R. Nazlerova zo Sudnej siene.sekera na debilov
@cacianka jaa už poriadne ani neviem čo si mám o nich,hlavne o nej myslieť .Lieči si na mne komplexy alebo je fakt magor,o dieťa už vôbec nejde,tie jej litánie v podaní boli iba o mne..nie o dcerke.Keby jej išlo o dobro dieťaťa,vráti sa mi dcéra domov prebalena,bez modrín či čo to má vlastne,nie vysmädnuta ako tava,atď Ja bych jej dala,ale súd nezaujímajú moje emočné výlevy,zbiť ju nemôžem 😀ani nič v podstate nemôžem,len tonu trpezlivosti a silných nervov čo už nemám,začínam vyzerať ako anorekticka matoha a myslieť ako po roku v blazinci
@kubkovamama tu v okolí mám osobnú skúsenosť s JUDr čížova Zuzana z BnB. Je fakt dobrá. ( zastupovala môjho bývalého), je ostrá ako britva. Len ak by si nebola spokojná s tým čo máš.
@kubkovamama toto bude trvať dovtedy, kým si nenájdu novú obeť, alebo kým svokra nezomrie...
@kubkovamama Tak potrebuješ svedkov ku všetkému, aby potom svedčili na súde v tvoj prospech. Tu pomôžu len a len odborníci, t.j. právnici alebo ak je to už ozaj neúnosné, by som s tým išla na verejnosť- pozrite ako sa správajú..ale to je tiež pre silné nervy, čo ja tiež neviem, či by som dala..lebo potom, keď oni sú schopní všetkého, to už zájde asi priďaleko..no...niekedy sa veci inak nepohnú, kým sa nezmedializujú.. Des, tuto ozaj..
@tinapa toto je ten problem, tiez neviem ci by som na to mala nervy, asi skor nie, ale to je aj o povahe, ja taketo veci proste nejako nedavam :-/
@pupavocka101 Potom sa môže stať hocičo..
@kubkovamama Skus linku pre deti LDI, pripadne inu linku dovery, opis im toto, nech ti poradia, viem ze existuje dokonca opatrenie na zakaz priblizenia sa. Je to psychicke tyranie na detoch, plus vyhrazanie sa, asi by som podala trestne oznamenie, syn sice bude musiet svedcit, ale asi bude musiet neskor aj ohladom rozvodu vypovedat. Cize ho to neobide.
Ide o to,. ze sa mi javi ze tu skutocne existuju realne dovody na obavy aj pri tvojej malej, hoci syn nie je jeho, a ona ano, ale ked aj ju nutia na nocniku, kde mas istotu, ze neskor nebudu tyrat aj ju?
A z coho ma tie modriny, asi ti nevie povedat, ze? Kde sa tak doudierala, ci na nu "iba" nedavali pozor a skotulala sa niekde?
@lilitela zas až tak super nerozpráva,ale 90% rozlúštim. Modriny ,škrabance no ťažko to riešiť, keďže ktoré malé dieťa nemá ..aj ona občas máva,ale teraz mám mega zlý pocit a už len preto,ako viem,že keď sa vytočí on alebo ona sú úplne mimo a ona veľmi preferuje"že decko treba vytrieskat".Raz sa jej proste nechcelo,čo ju držala na nočníku už pol hodinu,začala plakať samozrejme a ona už do vyvrtky,že to ona neznesie aby ju mala neposluchla(rozumej rob potrebu na povel)ale nedovolila si dať jej na zadok,nútila mňa aby som ju "vytrieskala".Jasné,že som ju nie a už bol oheň na streche,čo to mám za sprostu vychovu
Ja by som si vsetky taketo spomienky zapisovala.A tvoj pravnik o takychto veciach vie? Mal by trochu zamakať a niečo robit, nie ty zisťovať čo a ako robiť. Kokso,kam ten svet speje?
@korunka1 toto je na sociálke,nie na súde,iba sociálka po prešetrení dá podnet na súd alebo mu(jej) dohovorí . Tam musím osobne,nie právnik.Ale bez jeho rady by som nevedela,že súd toto nerieši
@kubkovamama Natoč si jej reakciu, keď po ňu ex príde a prehraj to sociálke...to by malo byť vtedy jasné...písala si, že začne vrieskať, hádzať sa o zem a pod.niekedy.. Tv.malá, aj keď je malá si to bude dlho pamätať toto...nenechávaj to tak a bojuj.. Rodičia tvoji nech ti pomôžu..veď táto situácia je hrozná pre ňu...no nedala by som mu ju viac do rúk...ani za nič.

S tými vecami,čo ostali unho,poradili mi úplne jednoduchý krok,myslím,že už to tu niektorá z vás písala,doporučený list so žiadosťou o termín a zoznamom veci.A pokiaľ ich nevydá,môžem ísť na políciu ak to dokopy presahuje 280€.Skor je to len také bububu,nemôžem mať od všetkého bločky a polovica bola darovaná od mojich rodičov,takže ak on povie,že mne a detom to kúpil on,bude to asi problém Ale nech ma hanbu aspoň Inak je to herec riadny,stretla som ho v službe,zaregistrovala som ho až keď bol pol metra pri mne a on milunky ako had,že prečo nemôžme spolu komunikovať a dohodnúť sa,hajzel on sa so mnou 3 mesiace nerozpráva,nezdravi..Ešte nevie,že ja viem o tom odvolaní a robí sa akože nič,ako on mi vychádza v ústrety..Ci mi prišlo výživné ..vravím vyČO? Pred kolegom hral divadlo ach,ja toto obdivujem ako niekto dokáže sa takto uzasne chovať,prehodiť výhybku,dnes príde pre malú a to už nebude slušný,zas vo svojich koľajach odroňa.