Svokra zatajila, že je chorá
Cez víkend sme išli na návštevu k svokrovcom s polročným dieťaťom. Svokra mala malú a začala pri malej kašľať, kašľom aký počujete v čakárni u lekára....takým silným chorým kašľom. Hneď jej vravím, že vy ste chorá? A ona nie len ma niečo drazdi..... A ja jej vravím, lebo ak by ste boli chorá môže malička ochoriet a ona nie nie som... Boli sme tam asi trištvrte hodiny a kaslala dosť.... potom z nej vyšlo že bola dnes v lekárni si kúpiť lieky na kašeľ a hrdlo....a ja veď ste povedali že nie ste chorá.....veď mala od vás ochorie....a ona ticho....ale neboj neochorie....no hneď sme sa odtiaľ pratali.... samozrejme, že keď pri príchode na ňu nakaslala tak som mala zle tušenie že malička ochorie a aj ochorela.....štyri dni mala také vysoké horúčky.... Svokre muž cez telefón vyčistil žalúdok a aj ja sa chystám.... Pritom som jej vždy vravela že ak budú chorí nech nás nevolaju
......
@pragmaticka Ako dobre 🤪
@pragmaticka pol ročné dieťa nakaziť? Ak je toto podľa teba v pohode ....tak potom ti nemám k tomu čo povedať.... Jasné pol ročné kojene dieťa jej donesiem na celý deň. 🙈🙈🙈🙈🙈 No comment.... Mne na mojom dieťaťa záleží aj čo sa týka zdravia aj starostlivosti....
@1nelka1 ako asi mi usla pointa tejto diskusie samozrejme ze je to dosť zle keď zatajila ze je chorá a tvoj muž urobil dobre, ze jej vyčistil žalúdok ale načo aj ty sa chystáš (po nejakej dobe) opäť otvoriť tu tému ? Podla mňa pokiaľ ma aspoň kúsok rozumu tak si to veľmi dobre uvedomila a pokiaľ nie tak potom by som to riešila napríklad obmedzenim navstev alebo podla situácie ale určite nie zase umelo vyuostrit situaciu ked uz to urobil tvoj muž a pokiaľ sa to už stalo v minulosti tak rovno by som pristúpila k nejakým opatreniam ale opakovanou hadkou malokedy clovek nieco vyriesi, kto chce si to uvedomí na prvý krát a bude to rešpektovať kto nie tak ani na tisíci raz.
@mamina0078 potrebovala som to dostať zo seba. Niekedy aj to pomôže. ☺️
@1nelka1 mne urobila svokra to isté, mala k nám prísť na Vianoce, bola som 2 mesiace po sekcii. Chodila potajme kašľať na záchod, bola chorá, mala zimnic a aj tak sa k nám dotrepala, mz sa je pýtal este v aute ako ju nuesol k nám či nie je chorá lebo sa mu nezdala po hlase a ona na to, že nie je. Ja som mala strašné nervy. Neochorel syn ale ja, po sekcii ešte stale nie úplne v poriadku som dostala teploty, zimnice a strašný kašel, vstávať každú chvíľu k malemu na kojenie a ešte riešiť prípravy na vianoce. Odvtedy ju nemám rada, zachovala sa sebecky a hnusne. Vedome nás ohrozila a to jej nezabudnem.
No ono vies, ssu generácie kde sa choroba nerieši/neriešila, mne mamusa aj z kovid domacnosti v karantene prisla pekne na návštevu. Doma mali vtedy sediet všetci. Proste ten typ ludi co pridu do kancelárie 20m2 ku kolegom chorých na zomretie, ved pracovať treba a imunitu si budujte 😂 nevadi ze bude cely office do tyzdna soplavi.. Alebo "to mam len alergiu" atd atd... Pred kovidom malokto to riesil, to je fakt. Raz sa mi jedna slečna asi aj urazila ked som ju poslala chorú domov, nech si to ide vylezat (isla na nákupy 😂). Proste pokym chodí a nie je v nemocnici nie je chory človek 😁
Nerozculuj sa s nou, obmedz návštevy, ide jar leto... Stretnite sa vonku.
tak svokre nech sa darí, keď je taká zlatá, že vôbec o tom informuje.... ach
@83lenka83 Lenka tak to toto je silná káva..... To je už priam choré, takto ohroziť vnúča a ešte aj teba, čo si bola oslabená....mohlo to s vami aj horšie dopadnúť ...😣 Nikdy nepochopím takéto sebecké svokry. Úplne ťa chápem. Ja tiež moju nemusím ...ale toto je extrém čo ti urobila po pôrode , veď to bolo skoro šestonedelie.....
@viestta ja ťa milujem 😂🤣
Ja som už tiež babka,ale k malému nejdem ani ked ma bolí hlava,lebo človek nikdy nevie.Mala som okolo seba ľudí,čo mali bolesť hlavy ako jediný príznak covidu.A ísť hocikde,nielen k dieťaťu,alebo pozývať niekoho na návštevu,ked mám príznaky respiračných chorob,na to nemám slov.Takisto nechodia ani svatovci k malému,ked sa necítia dobre.Takže nie všetky svokry sú také.
Stalo sa, podľa mna neexistuje žiadna matka, ktorá neriešila podobnú vec. Tvoj muž ako syn jej už povedal svoje, ty nemáš čo jej čistiť žalúdok. My mame rozdelené s mužom tak, že keď sa niečo deje u jeho rodiny, rieši to on a ja sa nemiešam, keď je problem v mojej rodine, poviem si svoje ja a on je ticho.
@83lenka83 nespravila dobre, zrejme nechcela byt na vianoce sama… ale zapovedat sa, ze jej to nikdy nezabudnes… treba vediet odpustat
@mariejenka aj u nás tak. Našťastie. Ani keď častejšie kychaju tak radšej neprídu k deťom.
@1nelka1 aj moja mama je taka, vzdy svoj kasel zlahci, “len ma drazdi v krku, ja rano vzdy po noci kaslem” atd. Nemyslim si vsak, ze Tvojej svokre alebo mojej mame je ukradnute zdravie vnucat, oni sa len musia naucit, ze zlahcovanie a viera v to, ze sa nic nestane, je v niektorych pripadoch na skodu…
ak mas este nieco na srdci, tak jej uz iba normalne dohovor, ze ak sa nabuduce bude citit zle, nech radsej nie ste v kontakte, nik sa neurazi a aj ona bude mat kludne svedomie…
Baby ja viem ,že svokra je svokra a nikdy nebude pre nás mamou ....no nezabúdajte ,že aj Vy raz budete svokrou 😉.
@zuzanazu85 a ty budes len a len nevesta!! Chudak tvoje deti, ked dostanu taku hnusobu svokru - teba
@andreafa ty si takto normálna? Priat ľuďom zlé veci..... Zlo sa aj tak obráti naspäť voči tebe .....Keď nevieš slušne vyjadriť svoj názor, tak nepíš do diskusie. A prečítaj si význam slova utratiť.... Musíš byť riadne zakomplexovaný človek plný nenávisti, keď dokážeš niečo také napísať..... Je mi ťa ľúto.... A svoje komplexy si chod riešiť inde alebo navštív odborníka, nech ti pomôže.

@beata_k ani sa nechystám😜🤣