Svokrovci
Ani neviem ako zacat...
Som stastne vydata a svojho muza lubim jak kona 😀😀😀😀 obcas ma hneva ale to nic
Po svadbe som otehotnela ale po dohode s manzelom som isla na pn bal sa o mna a o bábätko za co som mu vdacna. Narazka od svokry a co je tehotenstvo choroba?
Pomyslelala som si... raketa stara zavidis alebo co?
muz zivi teraz mna aj plati vsetko on za co som mu vdacna nevycita mi to.
A tu nastava ten moj problem alebo skor pocit ze jeho rodicia z toho radost nemaju :D co cakali zr dieta si urobime v 40 tke? mame 28 a 29r.
Na jar sme zobrali hypoteku no lenze mne teraz ubudol prijem. Z marodky zabezpecim akurat tak nejake veci pre male a na seba. Sem tam dam muzovi na benzin nakupim raz dva krat a peniaze su fuc. Ale o to nejde.
Zhnusila sa mi svokra s tym ze nic nekupi vnucatu neopyta sa nepotrebujes daco. Zo zaciatku kupili kocik a skrinu a okrem toho nic...
Doniesla som fotky z ultrazvuku a ona povie o svojom vnukovi ze to vyzera jak jasterica, mimozemstan?
Kupuje naschval vec co vynosi o 2 - 3 roky
Nie za to ze chcem tie hracky od nej ale tak aspon hrkalku kupim...
Najlepsie bolo jak mi povedala len aby z toho dievca nebolo. A stale j... e do mna ze to bude dievca...
su aj horsie ano viem ale jak ju pocujem normalne ma hlava boli z nej...
Mna tu za toto mozno ukamenuju, ale podobnych prispevkov na MK najde clovek relativne dost.
Akoze nech sa na mna nik nehneva, ani autorka, ale sucasna generacia je pekne rozmaznana.
Tvoji rodicia ci stari rodicia nemali na ruziach ustlane, museli sa obraciat aby bolo aj o deti postarane aj o statok. Mas skveleho muza ktory sa sam ponukol aby si ostala doma pretoze ma o teba aj dieta obavy a pritom nie si na rizikovom ( aspon som to v tvojom prispevku nezaregistroval ) a ty si ides nicit rodinne vztahy pretoze mas pocit, ze svokra ti kupuje malo veci pre dieta???
Ja sa vobec necudujem, ze vela ludi ma zle vztahy so svokrovcami. Ak sa takto chovate k rodinnym prislusnikom tak niet divu. A co takto upiect pre svokrovcov kolac ked k nim najblizsie pojdete na navstevu? Ty sa stazujes, ze svokra pre teba nic nerobi......a ty co robis pre svokru?
Chcela si mat vlastnu rodinu tak by si sa mala aj snazit svoje buduce dieta zabezpecit. Mohla si manzelovi povedat, ze hoci ocenujes, ze chce aby si bola doma, ty sa citis v poriadku a rada by si pracovala aspon na ciastocny uvazok kym sa citis dobre. Namiesto toho sedis na plny uvazok doma a stazujes sa na svokru a zrejme mas pocit, ze vsetci komentatori tvojho prispevku ta neopravnene kritizuju 🙄
Ak mi nieco svokrovci daju.....super, parada. Potesim sa, ze sa nam snazia pomoct alebo, ze na nas myslia aj takouto formou, ale aby som to meral preco nam dali toto a nie napr toto.....tak to uz mi pride trocha drze. Ako sa vravi, darovanemu konovi na zuby nepozeraj.
Tvoji svokrovci maju tiez narok si uzivat dochodok a nie ho cely rozbit na vnucata a ak sa pozrieme na vysku slovenskych dochodkov, tiez im asi velmi vela neostava na konci mesiaca takze ja nerozumiem o co ti vlastne ide.
Nemeraj kvalitu svojich svokrovcov tym co ti kupia ci daruju. Postarat sa o dieta a zenu je primarne moja povinnost, nie povinnost mojich rodicov ci svokrovcov.
Kocik je jedna z najvacsich poloziek pred dieta a namiesto toho aby si bola vdacna, nadavas na svokru na MK. Sorry, ale to je skor tragicke. Ak by toto robila moja zena, bol by som z nej pekne sklamany.
Vstup si prosim ta do svedomia. Svokrovci tu nie su na to aby Vam financovali Vase vytuzene deti. Na stare kolena by ste sa mali Vy starat o tvojich rodicov a svokrovcov aby mali pokojny dochodok.
Boze, ani na stare kolena nedate ludom pokoj.
autorka sa asi vymazala, lebo nevidím jej nick, ale musím komentovať...financie sú vaša starosť, rozhodli ste sa sami vziať, rozhodli ste sa sami mať tak "skoro" dieťa, rozhodli ste sa sami nepracovať, vziať hypotéku...vo všetkom ste sa rozhodovali sami, tak teraz nečakajte, že niekto bude na seba brať vaše povinnosti a starosti...ja som prvýkrát otehotnela pár mesiacov pred 30tkou, ale manžel už mal 36, boli sme zabezpečení...nečakala som od niekoho niečo, že mi bude prispievať...moja top svokra mi celé tehotenstvo hovorila o potratoch a postihnutých deťoch...a po narodení dcérky stále hľadala niečo zlé na nej...ale finančne jedinú vnučku podporuje, ale čo z tých peňazí, keď správanie k nej má hrozné....raz jej povedala, že ju nemá rada lebo je ľaváčka, a to pritom je ľaváčka po tatkovi :D a to, že jej pomaly rastú vlásky jej neustále vyhadzuje na oči :D ...proste si svokru nevyberiete a druhá vec, váš príspevok hovorí o vás, že ste rozmaznané decko, keby ste sa sťažovali na to, že svokra vám neviem čo zlé robí alebo hovorí a pod., ale za to, že nekupuje vnúčatku, ktoré sa ešte nenarodilo veci a za to, že vám povedala, že na fotke vyzerá ako jašterica, čo aj vyzerá :D a za to, že vám hovorí, že to bude dievča? :D nech je, veď to je jedno, hlavne nech je zdravé 🙂 mám pocit, že sa ani nesnažíte mať so svokrou dobrý vzťah, čakáte, že bude celá paf za to, že ste tehotná :D ...ja mám svokru alkoholičku (momentálne nepije, keďže sme s ňou urobili poriadky) a neustále som k nej úctivá, aj keď to je niekedy ťažké a neočakávam od nej nič ani vľúdne slovo ani pochvalu, ani nič a to sa poznáme už 12 rokov :D
Nuž, čakáš bábätko, takže máš nádej že i z teba bude raz "milovaná " svokra. Svokra je tiež len človek a často je zlá keď kúpi málo, ešte horšia, keď kupuje vnúčatkám veľa. Vždy sa nezavďačíš a ako čítam, si toho žiarivým príkladom. Ľutujem tvoju svokru.
@blabla22 maximálne s tebou súhlasím. Dieťa ešte ani nie je na svete a už sa sťažuje, že svokrovci kúpili "IBA" kočík a skriňu. A ona sedí doma na riti bezdôvodne a očakáva od druhých. strašne ma to nasralo. s prepáčením za výraz. Autorka ale asi čakala úplne iné príspevky, nakoľko vôbec nereaguje...
@lienocka2808 no presne, mňa tiež takýto prístup nasiera :D niektorí by najradšej ležali s vyloženými nohami ale zároveň si zachovali svoj nadštandard..aj tak celkovo nechápem tieto očakávania na príspevky/drahé dary od svokrovcov/rodičov, je to dosť časté na tejto stránke..mne by bolo celkom trápne prijímať drahé veci od tejto staršej generácie, som rada keď si svokra radšej ušetrí na dôchodok čo ju o pár rokov čaká a nie že budem očakávať že ma bude financovať..však to je hanba aby si mladí nevedeli zarobiť a čakali niečo od rodičov , skôr to už má byť v tomto veku podpora opačným smerom keď treba
@simona232323 bohuzial, niekde to tak funguje, nechcela som tomu verit ale je to tak
Hm a este napis ze byvate u nich...taka modrokonova klasika. Kazdy ocakava ze ten druhy sa pre neho pretrhne 😂
To ze ta muz "opelil" neznamema ze ta teraz vsetci budu obletovat ako kralovnu lebo si tehotna
takú ťapu mať doma ako nevestu, to je fakt "výhra". Kočík od rakety starej je dobrý, že. Dobre sa tlačí. Že ťa hanba nefackuje
Začiatok dobrý ako krásne hovoríš o svojom mužovi, potom prišla raketa stará a už sme doma. A čo ti mala perlovy náhrdelník kúpiť? Iba kočík, skriňu, postieľku, veci na 3 roky, dievča trošku pokory. Nič ti nie je povinná kupovať. Ak niečo kúpi je to niečo naviac. Inak prajem všetko dobré a nech všetko dobre dopadne.
Akoze kupili ti KOCIK A SKRINU! a ty pindas, ze aspon hrkalku by mohli?!?! Wtfffff

Svokra ma pravdu-v prvom rade nevidim dovod, preco by mala ist tehotna zena na PN len preto, ze je tehotna...a uz vobec nie v pripade, ked potom musi chudak muz financne vsetko tahat sam. Od svokrovcov som nikdy neocakavala, ze nam budu kupocat veci pre babatko-sme dospeli, postarame sa sami..sorry, ale tvoj problem nechapem-pripadas mi vztahovacna, narocna a ak si zdrava, tak aj leniva..