Svokrovci a ich kontrolovanie môjho manžela
Potrebujem sa tu naozaj vyrozprávať,keďže mi je fakt z toho už zle .
Som s manželom pár mesiacov ,otehotneli sme este pred svadbou ,kvoli jeho rodičom viere sme sa po správnosti museli zosobášiť .ALE ide o to ,nemohol pri mne večer ostať,ani sme nemohlo byť v spoločnej izbe sami,hovorili že po svatbe nám dajú “pokoj” .Po svadbe ktorú sme obaja aj chceli ,tak sme sa odstahovali .Bývame sami ALE ,svokrovci?Manželovi píše svokor že chce vidieť aký má stav na účte,či mi nahodou moc neubudlo 👌Kedze nebývame v dome ale byte ,jeho svokrovci chcú silou mocou postaviť dom ,záleží o tom ,že jeho otec má pozemok hneď vedľa ich domu .A chce aby sme tam stavali ,a chce nám ten dom postaviť ,naplánovať ,ide o princíp ,svokor zhodnotil źe nemam absolutne pravo do stavby nieco povedat,kedze do toho nedam ani cent .A že ON vie co budeme stavať a ze to bude za jeho peniaze .Samozrejme má aj dve nevidaté dcéry ktoré si musia pozemok najst samé ,ale syna tam chce stoj čo stoj .(neni jediný syn).Kedze sme im povedali že tam stavať nejdeme ,nechceme jeho peniaze ani pomoc ktorú nám po každom dni vyčítajú po každej príležitosti,čo niečo neurobime podla nich .Tak sú u nich naučený,počúvať na slovo a nemať právo na svoj názor 😀👌.Naozaj možno prídem ako nevdacná ...ide o to ,že mi chceli vychovať syna ,urážajú ma iba pre to že nevedia zniesť že somnou žije a nie s nimi ...A neviem ktorá by žila celý život vedľa ľudí čo ju majú za hovno a iba handru čo musí skákať ako písknu ...Ale k veci .Manzelovi napísali do rodinnej skupiny kde nie som ,teda svokor s jeho dcérou ,že mame syna a ze ako on (mm) chodil z DOMU do školy že ma aj náš syn ,a že chodí raz tam a raz tam ( nikdy som u nich nebývala ani on u nás). A na záver .Ich ešte neplnoletá dcéra zaperlila ,že mám najmenšie právo rozprávať do toho či manzel posle svokrovi kolko ma penazi,ze ja nemam absolutne pravo .A ze je to jeho otec a ze ich nemoze vymazat zo zivota,nesmierne sa ho snazia psychicky zdierat,svokra mi rano volala ci jej dam k telefonu manzela ,povedala som jej ze spi lebo bol s kolegami večer na sedení,neskôr mu volala a vrieskala mu co ro znamena ze preco bol von ze je ma neho nahnevaná a že keby aj skapala a nieco potrebovala ze by nedvihol(co je blbost,manzel im chodi pravidelne pomahat a behat okolo zadku,a svokra je na marodke as dcerami doma). 😀Zienky prosim vas ,poradte mi co robit ...manzel uz nevladze o tom riesit ,zakazdym ked sa ozve ho zrusia ako nevdacneho dementa ktoreho “nadarmo” chovali a zivili cely zivot ....
@markaterka kriste to tí chlapi sú fakt taký hlúpy, že sa nechajú takto zneužívať vlastnou rodinou a príde im to ok? Veď to znie ako zo zlého filmu
@matullienka keby som to nezažila, tak neverím. Našťastie ten vzťah rýchlo skočil.

V žiadnom prípade nestavat vedľa nich. Odísť čo najďalej. Ale toto musí riešiť manžel. Inak vám manželstvo stroskota.
Ja som zažila niečo podobné. Síce sme boli len frajeri. Ale jeho rodičia chceli všetko riadiť. Keď začal so mnou chodiť, tak bojovali proti mne, lebo jeho výplata išla im a oni z nej žili.
Ten vzťah bol o ničom. Ukončili sme ho, keď jeho pani matka rozkazala, ze jeho brat čaká dieťa s frajerkou a treba im finančne pomáhať.