icon

Svokrovci mi doslova ničia život

8. aug 2023

Som doslova v koncoch,či psychicky ,začala som mat uz problem so stravou,kvoli nervom a stresu ,ubudlo mi dosť váhy ,vypadavanie vlasov,no všetko asi čo sa dá…
S manzelom a nasim dietatom sme sa pred nedavnom odstahovali z domu kde byvali povedla aj svokrovia …cez den ked som mala kopec prace ,povinnosti ,mala bols chorá alebo som popri aj pracovala,mala som niekolko krat neupratané ,no vzdy som mala doma poriadok,no ako by cert dal vtedy mi tam vošli oni,bud svokor alebo svokra,nikdy nie ked bol poriadok,vždy ,ked som mala na sebe milion povinnosti …Kedze je muz rodinny milacik,a odstahovali sme sa inam ,lebo sme sa kvoli nim nonstop hádali,robili nám zle ,neznášajú ma ,niesom krestanka ako oni,tak ma beru ako vadnu sprostú ženu .
Ako sme sa odstahovali,beru to ako keby som im vzala “dve deti” kedze som s malou sama a maloco im ju davam beru to ako zradu ze sme odišli,zacali mi zneprijemnovat do extremu zivot ,zacali mi neskutocne vycitat ze ked mi vosli dnu,ked som mala neupratane ze im je luto ako zije moje dieta(taký extrém to nebol) ,neporiadok ako neporiadok,ale nase dieta ma vsetko co môže ,dostala som nenormalne slovne urazky na moju osobu,pre to …Nevedia zniest ze sme odisli,tak mi davaju zabrat aka som hnusná matka .ako im je luto ako je s dcerou ,ze oni ju miluju a ze ju prakticky oni vychovali,co je nenormalny blud …Kedze aj chlapova okolita rodina je ciekevne zalozena a neznasaju ma kvoli tomu ako sa ja “neveriaca” prezentuje ako sa ako mama obliekam(obliekam sa normálne ,nič extra) ,som obycajna slusna zena,matka dcéry ,postvali po mne celu jeho rodinu ako nestarajucu sa zenu,bordelarku,lebo akurat vtedy ked nebolo upratané prisli,co sa stalo tak 2/3x ,co bol ale extrem vsetkeho …prestahovavali sme sa do noveho bytu,manzel bol na sluzobnej ceste tak vsetko bolo na mne,nase veci som balila do krabic,vriec,ked som sla k rodicom,im pomôcť ,nechalq som tam tie vrecia a nepotriedené veci,svokor prišiel ,videl to nafotil a poslal to do ich rodinnej skupiny ,nasu izbu,ked sme sa balili do nového…znova som bola za bordelárku.Slovne urazky,neskutocne ataky na moj zivot a moju výchovu,az také ze ma to dohnalo do stavu,ze som prestala jest,prerevala som dni noci ,som citlivy clovek a toto bolo na mna az prilis,mamzel si ma zastava ako vie ,kedze je na sluzobke vsetko som si odskakala sama a nemohol si ma osobne zastať,vsetko je toho na mna tak moc ,neviem čo ako sa mam pohnut ,tie slovne narazky som tak zle zobrala ,ked uz nemali co povedat od zlosti ze sme sa odstahovlai z domu do bytu,povedali mi ze sa boja aby som im nezabila vnúča…z ničoho nič …absolútne bez dôvodu,o dceru mam dokonale postarané a nikdy som nemala ani jednu upomienku…čo mám robiť ,ak toto prežijem znova,asi pôjdem k psychologičke a zbláznim sa…

Strana
z3
alex49
8. aug 2023

Zablokuj ich všade a nestretla aj sa s nimi. Chlap k nim môže chodiť aj s dcérou, ale ja by som sa s nimi nebavila.

janickacrazy
8. aug 2023

Svokrovcov nezmenis, môžeš len seba a svoju reakciu na ich správanie. Chápem, že je to nepríjemné, ale môžeš sa na nich vykašľať, poriadok či neporiadok v dome je úplne nepodstatná vec. Tvoja rodina si predovšetkým ty, manžel a dieťa. Ostatných nemusíš nejak riešiť. Ale ak ťa to takto veľmi zobralo, ozaj choď k psychológovi.

mogaa
8. aug 2023

a čo na to tvoj muž? nech si ich láskavo "uprace", inak im od srdca povedz, že ak ťa v tvojom dome mienia urážať, vedia kde sú dvere....

januska12323
8. aug 2023

Ako sa môže niekto nepozvany dostať do tvojho domu? Zavri, zamkni neotvaraj. Keď budú robiť bordel volaj políciu. Všetky hovory, sms, fb zablokuj. Muž k nim môže chodiť aj bez teba.

skolara
8. aug 2023

Keď ich neuprace muž, tak to vezmi do svojich rúk. Si dospelá, svojprávna žena. Určite sa pre nich nerúcaj. A mimochodom, to oni potrebujú odbornú pomoc. Ty kokos, raz by skúsil sfotiť môj byt a poslať do rodinnej skupiny.

jaroe
8. aug 2023

Mňa zaujalo, že sú veriaci. V čo veria, v rohateho?

vler
8. aug 2023

Nechapem ze dovolis aby Ti toto robili, a potom si ich ubohosti tolko pripustas. Ved ich vsade blokuj-tiez nechapem ako sa dostali ku vam dnu- a ich taraniny jednym uchom dnu druhym von

kristinapetronela
8. aug 2023

Aj mne občas niekto vybehne do domu keď varím atď ...keď akurát sa chystám vysávať .no neriešim . My tam žijeme tak jasné že občas aj niečo rozhádzané

weronika171717
8. aug 2023

Posli mi číslo zavolám im, ze som právnicka a podávas na nich trestné oznámenie. 😉

miadi
8. aug 2023

Som cakala ze to bude teply par “ svokrovia” 😊ze si z toho nieco robis Ved ich nepusti do bytu a hotovo. Ale ty nejes places vlasy ti padaju .. fakt nebudes psychicky ok . Vyhladaj odbornu pomoc to nie je hanba.

mamina7070
8. aug 2023

zablokuj och vsade kde sa da a obcas postni na socialnu siet nacancanu fotecku aj s dietatom a kasli uplne na noch uplne prerus kontakt a kup si persen

maminkadeticiek
8. aug 2023

Toto by moj miz nikdy nedovolil aby si ku mne dovolili jeho rodicia alebo ktokolvek.Stale nepises ako sa k tymto sialebostiam stavia tvoj miz,co im povedal,to je klucove!A toto by sa raz stalo,tak v zivote by do mojho pribytku viac nevstupili a nadala by som im.Co si to vobec dovoluju?Mam povit ze si dost labilna lebo taketo nezdrave reakcie ale sama ich do prdele neposles.

mamina7070
8. aug 2023

a neotvaraj im vymen zamok ak maju kluc

veselo_neveselo
8. aug 2023

Odid z rodinnej skupiny. Zaloz si vlastnu s iba par clenmi taku, kde budu len ti, o ktorych stojis.
Ved ty svokrovcov vidiet nemusis vobec, ked nechces. A este sa kvoli tomu rucat? No absolutne nie.

Nech si robia co chcu, neodpisuj, nezdvihaj, neotvaraj im. Co oci nevidia, srdce neboli.
Sami pridu casom na to, ze ked chcu mat s vnucatom vztah, musia sa slusne spravat k materi. Oni skrotnu. A ty sa nenechaj vydierat takto.

elmivelmi
8. aug 2023

Vykasli sa na ich,naozaj oni nic nezmozu tak ta takto v ich krestanskej sekte znemoznuju.
Je to tvoje dirta,nie ich,to im narobinu povedz,oni su len stari rodicia.Ale ty si jej matk,cize nech netrepu blbosti ze si im nieco vzala,co ani ich nie je.
A nerob si z toho tazku hlavu,pretoze muz je orec ty sama,chces aby ta tkto znemoznovali hl psych davali dolu a nakoniec urobia z teba ,to co chcu a este ta budu manipulovat? Nemozes to fkto presivat,bud asertivna.Nedovol im aby z teba urobili nikoho kvoki nejakemu neporiadku,kebyze mas aj stale bordel,no a?

kristinka92
8. aug 2023

lepšie ste ani spraviť nemohli že ste odišli. gratulujem k tomuto kroku! neboj, bude už len lepšie 🙂 milujem takýchto “kresťanov” ktorí hneď ublížia blížnemu svojmu keď môžu… odporúčam ich na nejakú dobu teraz odrezať, aby si si hlavne ty oddýchla psychicky od nich. reči si nevšímaj…za mna pekná drzosť k niekomu dôjst a fotiť si jeho osobne veci a posielat niekde…fuj nechutne

liv1
8. aug 2023

V prvom rade psycholog a v druhom okamzite ich zablokuj a bojuj! Manzel ti drzi stranu to je podstata vsetkeho. Drz sa. No a strata zdravia vlasov, nervy, ti za to nestoja. Okamzite blokni celu tu rodinu a nechci o nich pocut slovo, nestretavaj sa s nimi, nedvihaj, necitaj od nich nic proste uplna ignoracia. A opakujem sa, psycholog. To nie je ziadna hanba, netusis co su psychicke choroby, to nechces ver mi 😉

dota6
8. aug 2023

Drž sa žena. Hlavne si to preber s mužom, ako ťa to ničí. Inak poznámka k tomu kresťanstvu, akože dovidenia, tak oni sú silno veriaci ale ohovárajú ťa, že máš bordel a robia rozbroje? Tak to by som im nastavila ako zrkadlo. Či ich hanba nefackuje, že vôbec vkročia do kostola, keď sa správajú takto 😡 fuj!!!

simona20201309
8. aug 2023

Prečo????? Vysvetli mi precooo si kvôli takým ľuďom ničíš nervy??? Prosím, ZVYSOKA na nich . .... vieš čo.....
Ty stiahni vytlač to čo zavesili na fb a vylep to po celej dedine, odnesie to farárovi nech vidí aké má,,ovecky" Jasne ... ja by som to asi neurobila, ale hanba im. 100x lepšie mať pár krát neupratane ako byť farizej.
Nastav si to v hlave inak. Môže ti byť jedno čo si oni myslia. Naozaj. Ich správanie je totálne CEZ!!!

janula12345
8. aug 2023

Autorka: za prve-- dvihni hlavu a vzchop sa. Pre teba, dcerku a tvojho muza. Vy traja ste rodina. Vytesni ich z hlavy a zablokuj vsetkych, ktori ti co i len donasaju klebety o tom, co o tebe za tvojim chrbtom hovoria. Nezaujima ta to a nauc sa to s usmevom odohnat. Za druhe-- myslim, ze takito zli ludia si dovolia len potial, pokial dovolis. Citia, ze si to mozu voci tebe dovolit a ze nechas. Nenechaj si. Nebud obet. Ak budete musiet byt zoci voci, od srdca im povedz co mas na srdci... nie s placom, roztrasena, schudnuta. Usmiata, milujuca matka a zena, ktora opovrhuje ludmi ako oni. Inteligentne ich zotri a naloz im... nech sa uz nikdy neopovazuju sa k tebe tak spravat. Uvidis tu zmenu. A vymaz zo zivota, kym nepridu odprosit

rebrambora
8. aug 2023

Tvoj muz ta ma chranit.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lilizzachy
8. aug 2023

No ja by som ich písala do pi... Zablokovala telefón, vymenila zámky. Chorý ľudia. A vnúča by ani nevideli. Najlepšie odsťahovať sa čo najďalej.

darinka60
9. aug 2023

Moja známa mi pred pár rokmi hovorila,že zažíva niečo podobné ako ty.Svokra v kostole vždy v 1 šore sedela ,ale s nevestou velmi zlé vzťahy mala.Ked už to bolo neúnosné zašla si pre radu na faru za farárkom.Ten bol našťastie veľmi rozumný muž,dal jej pár rád a pri najbližšej príležitosti si "podal"jej svokru.Pripomenul jej komu jej syn pri svadobnom obrade prisahal na kríž vernosť,našťastie si svokra farárkove rady vzala k srdcu a zmenila postoj k neveste.
Záleží aký postoj k tomu zaujal tvoj muž,ak ti je oporou tak ako vyššie písali dievčatá,odstrihnúť zo života,vymeniť zámky,zmeniť čísla ,ona si dovolí k tebe len tolko kolko jej dovolíš ty,vidí v tebe slabý článok tak sa vyvršuje.Ja som "papula"ja by som jej v tom spoločnom chate pohrozila ,že ak neprestane celú konverzáciu ukážem farárovi

hladamematku
9. aug 2023

A CO MANZEL???

ahhola
9. aug 2023

Toto je pravda, co píšeš? Oni budu cáknuti všetci, fotiť v synovom dome hromadky a posielať do skupiny, keby v nej boli pricetni ľudia, tak ho zdzubu, ci sa fotí cudzia domácnosť bez opýtania, prečo si ich tam púšťala, prečo sa necháš od nich ničiť, prečo sa nebránis???
Nabudúce, keď sa dovali, vyber nejakú problémovú oblast_drez plný riadu, nošu na žehlenie, osrane WC a pozvi starého kripla, nech fotí. ♦️
Oni sa rozhodli ta pripraviť o rozum a ty s nimi ešte spoluprácu!J!!!
V tom nebude len ten ateizmus, milá moja. Len ty vieš, co ešte.

domkakvet
9. aug 2023

Ved uz ste sa odstahovali, tak neviem ako mozes byt s nimi v kontakte, uz ste prec, tak sa vykasli na nich.

lubkavargova1
9. aug 2023

@hladamematku ten je korunovany chuj podla mna lebo keby bol normalny tak si hned vsimne ze nieco sa deje s pani manzelkou a urobil si poriadok s rodicmi...co caka, ze skonci v cvokhause a potom mu budu rodicia vraviet, ze "vsak my sme ti vraveli, ze je to nie dievca pre teba, a ani neni krestanka"....zmenu spravania a aj takehoto stavu a stravovania ako ona popisuje si aj debilko musi vsimnut

hladamematku
9. aug 2023

Lebo ona má problém s manželom nie ebnutymi svokrovcami

koniarova
9. aug 2023

Akože žena, normálne si ma nasrala. Toto necháš so sebou robiť? Takto sa trápiť,? Sa prefackaj a vzchop. Kvôli chujom si ničiť zdravie. Len horšie je, že chyba je hlavne v tvojom mužovi. Len si to zjavne neuvedomuješ.

Strana
z3