Svokrovci používajú 40 ročné uteráky
Ahoj, téma svokra tu bola hádam milión X.
Chcela by som prispieť aj ja. Som vydatá ešte len krátky čas. Bývame u svokrovcov kým nedostaviame domček cca ešte približne rok. Deti zatiaľ nemáme, ale planujeme.
Môj závažný problém je....
Kúpila som svokrovcom ( aj nám samozrejme ) uteráky a osušky na vianoce. Keďže po mojom zistení, používajú ešte ich uteráky ktoré kúpili po ich svadbe, je tomu už 40 rokov. Viete si predstaviť utrieť sa po kúpaní s uterákom ktorí ma 40 rokov . Ja teda nie. Možno som "parádna" ako sa o mne vyjadrila svokra ale mám určite hygienické základy. Keďže som chcela na dobre, ale skončila som ako nevdačnica a hlavne žena ktorá sa NIKDY nenaucí byť GAZDINNA , keďže vyhadzujem zbytočne peniaze za nové uteráky, ktoré ani z ďaleká nemajú takú kvalitu ako tie jej.. áno som ešte mladá, určite sa mám čo učiť. Ale toto ? Čo si o tom myslíte ,ja viem musím vydržať kým pôjdeme do nášho.
Popravde ani neviem čo chcem od vás počuť ( čítať). Asi sa potrebujem len vyventilovat.
@hipuska čítate čo píšem? JA MAM KUPEME UTERÁKY PRE NAAS , a veru tie nové používajú aj SVOKROVCI!!!
To že vy kontrolujete muža s čím sa utiera neznamená že aj ja . Niesom vyšinuta a ani žiadna manipulatorka ako sa snažite naznacit
Ja Ti rozumiem, ono ani nejde o to, že sú 40rocne skôr o to, že sú už flakate, deravé....ja by som tiez také nechcela....ja mám mániu vyhadzovať všetko čo už dosluzilo....a utierky a uteráky musia byť tip top...
Nechapem, co maju 40r osusky spolocne s hygienou? Snad ich za 40 rokov oprali aspon raz. 😉
My sme tiez byvali u mojej mamy, a ked sme odchadzali, zobrala som si od nej 40r utierky na riad. Take dnes uz nikde nekupim.
Co uteraky???!!!! Ja pouzivam 40 rocneho chlapa!!!!!😅😅
@apolka77 konečne niekto kto pochopil môj príspevok.
Áno, nemám problém že majú 40 rokov, ako tú píše každá jedna , aj moji rodičia majú uteráky ktoré majú určitý vek .
Ale vadi mi že sú poničené a aj napriek tomu v skrinke. Netvrdím že tam niesu uteráky ktoré sú v poroadku , to nie ale poväčšina už skutočne potrebujú vymeniť.
A to prečo by si mala používať ich uteráky keď bývaš v ich dome? Nech sa každý utiera čím chce predsa. Ale skôr to vyzerá, že to nebude len o uterákoch...
Nechapem co sa tu rozculujes bud rada ze mas kde byvat a tie uteraky su v pohode ked im to vyhovuje nezmenis to
Je veľmi smutné že poväčšina žien nevie čítať s porozumenim, NETVRDIM NIC O TOM ZE 40 ROCNE UTERKAY SU NEJAK ZLE . Ale že konkrétne tie ktoré sa tu používajú už by mali mať inú funkciu .
@andrejka1974 ja mám kde bývať 😉 mám v podnájme byt. Ale čo ja vám tu mám vypisovať. Je to jedno
Nikto ťa predsa nedehonestuje,ale pokiaľ sú veci nezničené,tak sa používajú! Ja doma umývam okná MOJIMI plienkami(mám 44)🤣 a tých pár plienok čo som kúpila synovi 3r. je už dávno v koši. Ty sa fučíš,lebo ťa baby na 100% nepodporili. Kým tam bývaš utieraj sa do svojich a oni nech si robia ako chcú😉
@mabenn so svokrou mám okrem iného dobrý vzťah. Neprikreslujte si . To že vzniklo medzi nami nedorozumenie neznamená že sme doma " na nože" ...
@dusankomoj čítate môj príspevok alebo len vyberate čo vám pasuje . Tie uteráky sú poničené. Už som to písala asi 10x
tak načo téma takáto? aby si si potvrdila že máš ty pravdu a nie ona?
takto - zijes u svokry, v jej dome, nemozes cakat, ze zmenia svoje navyky na cokolvek. Maju ta stale ako hosta. Nech by ste mali neviem aky dobry vztah, nepatris tam. ☹ Je to fakt. To ze si to myslela dobre a kupila im nove uteraky, chapem ta ale u svokry si nepochodila. Pouzivas svoje a ostatne neries. Je to velmi podobne ako by svokra kupila tebe nieco do bytu a tebe by sa nepacilo. Proste len stret inych generacii a ineho pohladu na svet. Ked budes byvat vo svojom, toto riesit nebudes. Nabuduce ich nechci menit, nech si pouzivaju co chcu. Kup nieco univerzalne, kde nebude mat pocit, ze ich chces zmenit - idealne nejaky darcekovy kos s potravinami a mas pokoj. (mimochodom nezvykajte si navzajom na velke dary...mozno ti bude chciet neskor deti obliekat a teba sa to pacit nebude....)
Ja milujem svoju osusku, ktoru pouzivam uz od babatka. Vzdy, ked som u mamy, nepouzivam na utieranie nic ine, len tu moju babatkovsku osusku, ktora uz ma 30+ rokov a budem ju pouzivat stale. Verim tomu, ze ta osuska ma prezije, vyzera ako nova ♥️
pozri, keby si napisala, ze pouzivaju uteraky, co su derave a flakate, tak je to o inom. ale ty si napisala "Viete si predstaviť utrieť sa po kúpaní s uterákom ktorí ma 40 rokov . Ja teda nie. Možno som "parádna" ako sa o mne vyjadrila svokra ale mám určite hygienické základy", co jednoducho vyznievalo posmesne a povysenecky, tak preto prisli aj take reakcie.
Teraz, keď som si prečítala ostatné príspevky, tak vážne nechápem, v čom je vlastne problém. Ty sa utieraš do nových uterákov, aj Tvoj muž a podľa toho, čo si písala o 16:25, aj svokrovci ich používajú. Tak kde je problém? Že svokra ešte uteráky nevyhodila, hoci ich nepoužíva? Alebo že by ich používali, keby si Ty nekúpila nové? Nerýpem, len sa pýtam. Lebo ja tam teda problém nevidím, ani keby sa oni do nich utierali. A už vôbec, keď sa do nich neutierajú.
@hradnapani písala som to v príspevkoch nižšie .ako tie uteráky vyzerajú, nemyslela som si že to vyvolá takýto ohlas aká VRAJ som . Tiež mám osušku so svojho detstva ma 30 rokov . A používam ju . Mám deku ktoru som dostala na 1r a budem ju používať aj naďalej. Moj prispevok nebol smerovany vysmievaniu sa a povyšenosti nad xx ročnou vecou. Tu sa jedna o daný stav, nie o počet rokov . Polovica z vás číta len hlavný príspevok. Ale ja som sa vyjadrila niekoľko krát .
@h2 robíte skutočne problém tam kde nie je .......
Nech si používa uteráky ale chce , nové staré, tie čo sa ešte len kúpia mne je to jedno .... Tu ide o to ako sa k danej veci postavila a vyjadrila... Moj zámer nebol niekomu niečo vnucovať a podobne veci . S manželom sme spoločné kupovali danu vec na vianoce. Tiež skonštatoval že je to dobrý nápad. Svokor sa potešil... svokra to vzala asi ako URAZKU to ja neviem.. a asi preto takto reagovala .
dobre, lenze nie kazda tu ma cas a chut citat vysvetlujuce prispevky nizsie. Vacsina si precitala toto a reagovala priamo na to, co si napisala ako prve.
Ak ti to je jedno, čo tu teda riešiš?
@h2 trošku ma to zaskočilo, keďže si myslím že dopravnému koňovi sa na zuby nepozerá , ako sa vraví.
To my chcete povedať že aj by vám nevesta kúpila niečo nové , reagovala by ste takto ?Ja určite nie , vážim si každý dar . Veď ten človek ti myslel dobre
ono tu ani tak nejde o uteráky... ty si môžeš používať svoje, a zvyšok rodiny tie čo uzná za vhodné... lenže tieto názory si starší ľudia nesú v sebe a o všetkom si myslia že bolo kedysi lepšie a majú iba oni pravdu...buď rada že tam nebudeš žiť dlhšie ako treba, budete mať svoje a budeš mať pokoj. Zatiaľ zatni zuby a ten rok sa trošku prispôsob. Gazdiná v tom dome už je a ty si to neni a ani nikdy nebudeš. udržuj vzťahy tak, aby ste si nemali čo vyčítať a ber bývanie u svokrovcov ako ich pomoc ale nič viac.... nemôžeš im meniť návyky ktoré majú oni 100 rokov kvôli roku ktorý tam budeš ty. Držím palce a prajem pevné nervy.
Tak teraz som odpadla! JA??? robím problém? Ja sa Ťa pýtam, v čom TY vidíš problém, lebo podľa mňa to žiadny problém nie je a Ty mi napíšeš toto? No neviem, či si tá správna osoba na to, aby si upozorňovala druhých, že nevedia čítať s porozumením. 🤦🏻♀️
Oparava, darovanemu sa na zuby nepozera
Nemáš fotku? Zhodnotíme 🙂

tak teraz neviem, ale som v rozpakoch. Ja mam osusku, ktora ma snad 40 rokov a nie je lepsej ako tato a nikde taku neviem zohnat. Je obrovska, nenormalne makka a sava. Moje dieta ju miluje. Akoze riesit stare uteraky? to fakt? Ved hadam ich aj peru...