Svokrovci používajú 40 ročné uteráky
Ahoj, téma svokra tu bola hádam milión X.
Chcela by som prispieť aj ja. Som vydatá ešte len krátky čas. Bývame u svokrovcov kým nedostaviame domček cca ešte približne rok. Deti zatiaľ nemáme, ale planujeme.
Môj závažný problém je....
Kúpila som svokrovcom ( aj nám samozrejme ) uteráky a osušky na vianoce. Keďže po mojom zistení, používajú ešte ich uteráky ktoré kúpili po ich svadbe, je tomu už 40 rokov. Viete si predstaviť utrieť sa po kúpaní s uterákom ktorí ma 40 rokov . Ja teda nie. Možno som "parádna" ako sa o mne vyjadrila svokra ale mám určite hygienické základy. Keďže som chcela na dobre, ale skončila som ako nevdačnica a hlavne žena ktorá sa NIKDY nenaucí byť GAZDINNA , keďže vyhadzujem zbytočne peniaze za nové uteráky, ktoré ani z ďaleká nemajú takú kvalitu ako tie jej.. áno som ešte mladá, určite sa mám čo učiť. Ale toto ? Čo si o tom myslíte ,ja viem musím vydržať kým pôjdeme do nášho.
Popravde ani neviem čo chcem od vás počuť ( čítať). Asi sa potrebujem len vyventilovat.
Ja som tiez svokre podararovala osusky, aj postelne obliecky, a ďalej používala aj svoje staré a aj nové. Ale v živote som jej nekontrolovala kúpeľňové skrinky, co už vyhodila tie svoje staré, vyprate. To je podľa mna cez...
@hettinka kto tu koho kontroluje .... pane bože. To snáď nemyslíte vážne 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@hettinka cez je to ako si domyslate. To snáď nemyslíte vážne 😱😱😱 kto jej kontroluje skrinky ?
Anonym - sama si napísala: “ Ale vadi mi že sú poničené a aj napriek tomu v skrinke.”
Tak ako vieš, že su v skrinke, keď nekontroluješ?
Tolko kriku kvoli uterakom......sak o nic nejde.
Generacia nasich rodicov vyrastala s inou mentalitou. Taky konzumerizmus ako je teraz nebol kedysi.
Moj otec ma po mne a bratovi tolko paradneho oblecenia, ze by chodil ako najstylovejsi dochodca po meste a namiesto toho to susi v skriniach lebo ze skoda to znicit. Sak na to to je aby sa to nosilo.
Ked som povedal, ze dam na charitu aby to niekto vyuzil tak hned "nie nie" ja to budem nosit. To radsej nehovorim o oblekoch co ma v skrini. To som este nebol na svete ked tam vyseli.
Nasa generacia je zvyknuta menit veci.....a dost casto. Kazdy novy rok novy iphone hoci stary je este dobry a plne funkcny.
Nemaj to svokre za zle. Keby si vyrastala za komunizmu, tiez by stare uteraky strazila ako oko v hlave.
Nechapem preco si niektore z Vas robia tazku hlavu zo svokrovcov. No tak neocenili Vase dary, treba prekusnut a ist dalej. Nik Vam nic nemoze vykricat pretoze umysel ste mali dobry.
Tak potom mal Tvoj príspevok vyzerať úplne inak. Napríklad: svokra mi ofrflala vianočný darček a povedala o mne, že nie som dobrá gazdiná a že zbytočne vyhadzujem peniaze.
Garantujem Ti, že by si dostala samé pozitívne komentáre.
@hettinka PRETOZE MAME JENDU SPOLOCNU SKRINU V KUPELNI KTORA JE VYLUCNE NA UTERAKY A OSUŠKY.
Moja babka doteraz pouziva take stare uteraky a su perfektne aj napriek tomu, ze maju vyse 30 rokov :D ale zas nema potrhane ani flakate no...aj mama ma v skrini polozene osusky, ktore si pamatam z detstva, kvalitou su aj po rokoch ak nie aj lepsie ako novsie co ma :D sama ked sa tam sprchujem si zoberiem moju staru osusku so snehulienkou a 7 trpaslikmi 🤣 ale k tvojmu problemu...ak ti vadia tie stare uteraky tak pouzivaj svoje nove, nenatahuj sa so svokrou zbytocne...ty stratis nervy len a ona bude hundrat...je to stara skola, tam sa na takych prkotinach neoplati pozastavovat niekedy 🙂
@hettinka tak asi vie kde stoja uteraky ked tam zije
Anonym - sama si napísala: “ Ale vadi mi že sú poničené a aj napriek tomu v skrinke.”
Tak ako vieš, že su v skrinke, keď nekontroluješ?
To je ta zenska intuicia ktora nas muzov neustale fascinuje 😀😀😀
+1 za pozorne sledovanie diskusie 😉
Ja som si od svokrovcov nedavno dobrovolne pobrala niekolko 50 rocnych uterakov. Vyzeraju este super a ta kvalita je neporovnatelna s dnesnymi. Ved ked ich vyperies na 90-ke, nezostane tam jedina ziva bakteria. Ja tvoj problem nechapem...
@rivini tak si prečítaj moje komentáre. Moji rodičia tiež počúvajú 30 ročné uteráky, NETVRDIM že je to zvrátené. CITATE VIBEC CO PISEM
Preklep , použivaju
vies co, mozno sa svokra zlakla,ze jej tam budes robit poriadky a ona chce mat vsetko,tak ako kedysi...nechala by som to tak a mozno casom uvidis,ze aj svokra pride na chut novym uterakom... mozno potrebuje cas a tie blbe reci okolo toho,ako nebudes dobra gazdina atd si nevsimaj...si nevesta a svokry si vzdy nieco najdu,aj ked nemaju co...odjakziva to tak bolo aj je... bohuzial...
@stanulienkat 😅
To sa tu naozaj ide "poskriepit" kvoli debate o uterakoch????
Zeny zeny........prilis vela casu na blbosti. 😎
Som mladá, mám hygienické návyky a nemám problém používať 40ročný čistý uterák 😂😂
Veď tie uteráky aj iné veci majú úplne inú kvalitu a sú oveľa lepšie než tie dnešné nekvalitné umeliny.
Nikto ťa nenúti ich používať.Poużij svoje a nové a svokra nech si používa svoje.
Citam tu prispevok zeny, ktoru vytaca, ze jej svokra pouziva 40 rocne uteraky. Svokra je dospela zena, je to jej vec, cim sa po sprche utiera. Ak som pochopila spravne, vy zijete v JEJ dome...ak sa ti jej zivotny styl nepaci, mali ste ist do vlastneho hned po svadbe. Ked citam podobne prispevky, dufam, ze u mna ziadna takato nevesta raz byvat nebude, aby mi niekto na stare kolena urcoval, cim sa mam utierat...
@rivini moja reč
@hopsadobrandejsa Lebo Ty máš zjavne kopu dôležitej práce, keď stíhaš prispievať do témy o "blbostiach" na ženskom fóre. 😁
Autorka, tak hádam lepšie, ak sa odstahuješ a nemusíš sa na to pozerať. Trosku pokory a rešpektu by si mala mat. A vedieť, kde je hranica, do čoho sa máš starať a čo už je výsostne svokrina vec.
Skús sa vcítiť do toho, keby tvoja svokra tu na fóre vypisovala, aké máš uteráky. A pritom taká blbosť. Príznaj si, že si len rozčarovaná z toho, že keď si jej kúpila nové, tak nevysmarila všetky svoje do kosa.
Vy ste rozčarovanie čo tu píšete. Starajte sa o svoju kúpeľnu , ci ju máte dostatočne čistú.
O to sa ty neobávaj. A najmä, to nie je tvoja vec. Ty si rieš svoju kupelnu v svojom byte. Ak nejaký máš...
@hettinka hlavne že vaša to je keď ste mi to písala ako prva
Nemám ešte ani 30 takže som tá rozmaznaná, fajnová generácia, ale ešte mi nenapadlo niečo svokre okomentovať 🤷.Keď sme nejaký čas žili u nich tak som sa snažila všetko robiť tak aby som im nenarúšala súkromie, ich zvyky a bola som im vďačná, že ma prijali do rodiny.Aj keď sa nezhodneme na téme kedy je mať najlepšie deti a koľko, ale ajtak nevidím zmysel vytvárať problém tam kde nie je a zbytočne komentovať niečo čo sa ma netýka.
Aj keby sa niekto utieral posteľnou bielizňou čo mňa je do toho 😂😂.
😂😂😂starame sa o vlastne kupelne, starame...a potom, ked pojdeme k svokram na navstevu, radi sa utrieme aj 40 rocnym uterakom a ideme po navsteve spokojne domov😊. Nechapem, co si tu ocakavala od temy s nazvom „svokrovci pouzivaju 40 rocne uteraky“....ved uz len nazov provokuje k tomu, si trochu zabrdnut do fajnovej nevesticky😉.
Na fóre si tykame a nepoužívame veľké písmena.
A trosku pokory a sebareflexie by ti fakt nezaškodilo. Založila si tému a keď sú všetky neprikyvujeme a netlieskame, si cela podráždená. Asi z toho, že bývaš u svokry. Odsťahuj sa a máš pokoj.

@evaachesa takejto úžasnej komisii ako je tu ? Nie ďakujem 😉