icon

Swingers

bambulka317
26. aug 2015

Tak aby som šla troška od začiatku, s manželom sme spolu už 10 rokov, máme jedno dieťa .. no mám za sebou veľa potratov a veľa veľa snaženia aby sme mali aspoň to jedno.. ten kolotoč snaženia sa a následné potraty a teda sex len za účelom oplodnenia náš vzťah akosi narušil.. po poslednom potrate sme si povedali že stačilo.. nemáme na to už síl hoc by sme chceli súrodenca pre malú. Ide ale o to že cítime obaja že nás vzťah treba troška oprášiť, obnoviť, prebudiť.. už som tuna písala raz tému, že mm je bol mojim prvým mužom a že som pocitovala isté nevybúrenie sa a nedávno sme sa otvorene rozprávali o našom sexuálnom živote a z neho zrazu vypadlo že či by sme neskúsili swingers párty.. Zaskočil ma tým a nevedela som čo mu mám na to povedať.. Je tomu už týžden a ja nad tým stále rozmýšľam.. dúfam že ma tu nik neodsúdi ale mám chuť skúsiť to.. a ak sa nájde niektoo kto ma s tým skúsenosti prosím napíšte, kľudne aj IP .. Ďakujem.

tomiholjubavi
27. aug 2015

@zara_123 tych co poznam vo mne zanechali silno uchylny dojem 😖 moje stredoveke predstavy o vztahu jednoducho nemozu prijat koncept, ze chlap, ktory nuka svoju zenu kamaratom je manzel. pre mna je to uz pasák. viem, ze podla jednych nemozem sudit vsetkych, ale tak laska a podobne aktivity su pre mna dva totalne nezlucitelne dojmy.

jabatko
Odpoveď bola odstránená
tomiholjubavi
27. aug 2015

@jabatko sak aj ona tam chodi dobrovolne...noz na krku jej nedrzi...ale jednoducho ma svoj rebricek hodnot a podla toho sa prisposobuje. ked chce prachy a luxus, musi dat cudziemu 😅

jabatko
Odpoveď bola odstránená
tomiholjubavi
27. aug 2015

@jabatko som stastna, ze som takuto vec nemusela nikdy riesit 🙂

jabatko
Odpoveď bola odstránená
nyusika
27. aug 2015

@jabatko no hnus, aj aj vam za to platia ??

jezis, ved si robte, co chcete...ale chvalit sa tym, to mi pride uchylne.
ale ako pisete, vzrusuje vas to, tak sa asi aj sem chodíte odbavovat, ked sa tak pekne chvalite.
a z tohto sa mi chce grcat, ze sa niekto ukaja na takomto fore.

natalym
27. aug 2015

@nyusika Nerieš. A možno ten Tvoj po niečom takom túži, ale sa Ti to bojí povedať. 😉

jabatko
Odpoveď bola odstránená
nyusika
27. aug 2015

@natalymaj kebyze je moj partner natolko prizemny, ze tuzi po takomto niecom, aspon ma v sebe dostatok ucty a nebude ma svojimi uchylacinami obtazovat....

natalym
27. aug 2015

@nyusika Nemusí byť zato prízemný, no ale ok. 😎

nyusika
27. aug 2015

@natalym nie je nic zle na tom, predstavovat si, co ja viem, sex s inou zenou, s dvoma zenami...proste taketo predstavy patria k zdravemu sexuálnemu zivotu.
ale moj partner vie, ze NIKDY by som sa nezucastnila skupinového sexu. Cize v tomto okamihu u nas odpada "co vyhovuje obom, je normalne"...u nas by to nebolo normalne a moj muz by musel byt prizemny blbec, chciet toto zrazu odo mna. toto vyslevetluje to slovo, co som pouzila.

podla mna je to v rozpore so vseobecne prijatelnymi moralnymi hodnotami. a ako uz niekede vyssie ani neviem kto spomenul, takyto volnomyslienkari by v pohode brali aj to, ak by sa k nim pripojili ich dospele deti ??

chore, kam ludstvo speje...

ale ako som pisala, ved si robte, co chcete, ale ukajat sa na fore pre mamicky, to je uz zvrhle...

natalym
27. aug 2015

@nyusika Neber to ako ukájanie ale ako informáciu. Niekto sa niečo pýtal a niekto odpovedá. 😎

nyusika
27. aug 2015

@natalym ja si to nemyslim, podla mna primarne slo o nieco ine.
a pochybujem, ze priemerne inteligentna zena si bude mysliet, ze pokazeny vztah zachrani tym, ze v pritomnosti svojno manzela sa vyspi s nejakym starym uchylnym rakusakom, ci nemcom...

natalym
27. aug 2015

@nyusika Nach si robí ako chce. Ja som tiež za každú blbosť, ale do tohto by som nešla. Neviem či by som sa nechala šukať cudzím chlapom pred vlastným mužom a kukala sa ako to pchá to inej. Tiež si myslím, že to k upevneniu vzťahu neprispieva. Upevnenie väčšinou spôsobí silná krízová situácia. Alebo totálny rozpad.

apb
27. aug 2015

@nyusika Vies co je najhorsie? Ze si sama nastavis imaginarne hranice, co je este ok a uz nie. A vsetko za hranicou je uz chore.Toto si napisala:

"predstavovat si, co ja viem, sex s inou zenou, s dvoma zenami...proste taketo predstavy patria k zdravemu sexuálnemu zivotu"

Za sex s dvoma zenami by ta tu rovnake puritanky ako ty ukamenovali, lebo podla nich, je ok mat sex iba s jednou zenou a dalsie by ukamenovali zase tie, lebo podla nich je ok mat sex iba s muzom.

A to je presne aj tvoj pripad, ze zijes vo vlastnej bubline a na zaklade nej sudis ludi

nyusika
27. aug 2015

@apb prd barani zijem v bubline.
bola som vychavna k tomu, aby som sa nespravala ako zviera a udrziavala svoje pudy pod kontrolou.
ked Vam nevadi suukat hlava - nehlava, vas problem...predstavovat si mozem aj to, ze vyhram v sportke, nikoho tym neohrozujem.

a nazvat ma puritánkou len preto,lebo uznavam nejake moralne hodnoty je chore. ale to taki, ako Vy nepochopia.

nyusika
27. aug 2015

@apb a este doplnim, ze v slusnej spolocnosti za normalne povazuje to, co vyhovuje vacsine.

existuju aj individiua, ktorym nevadi sulozit s detmi, ci zvieratami...ved co, rozsirime si obzory, nie ?
normalne som sa vytocila, ved si sukajte s kym chcete, ale naco sa s tym chvalite a cakate pochopenie ??

apb
27. aug 2015

@nyusika A porozpravaj mi, kde v tejto vychove ti posvatili sex s dvoma zenami?? Vsak si pisala, ze to je zdrave.

Vsak podla toho ako sa bavis, je aj toto maximalne nechutne. Kto to kedy videl, ze aby zena sexovala so zenou a este dvama. Vsak to je neprirodzene. Sex mozes mat iba s muzom a jednym! A pri zhasnutom svetle a len jednu polohu!

tomiholjubavi
27. aug 2015

@apb akurat som zistila, ze som puritanka 😀 lebo si myslim, ze manzelka ma mat sex len s muzom a len jednym ..teda minimalne s jednym naraz... ale svetla mozu byt aj zasvietene a polohy viacere 😀

evkakorcek
27. aug 2015

Na TLC dávajú práve o tomto zaujímavú reality "šovku" Swingers wives v stredu večer to dávajú. Ukazujú ako manželské páry žijú životným štýlom Swingers. A áno je to životný štýl a nie nejaká úchylka. Sú milijúci rodičia, dokonca aj starí rodičia, ktorý majú veľa kamarátov, chodia do práce.... jednoducho žijú normálnym životom ako každí z nás. Ale sú swingers. Páry musia mať za sebou kompletné vyšetrenie na pohl. choroby, partnerov si vyberajú oni. Nepôjdu predsa do toho s niekym kto by im "nechutil". Tí ľudia vedia čo robia. Sú vyrovnaní, spokojní v manželstve.
Pre niekoho možno nepredstaviteľná situacia, ked vidíte ako si manžel užíva s inou ženou, ale pre nich je nepredstaviteľná predstava, že by mali do konca života spať iba so svojím partnerom. Netreba to odsudzovať. Ja som tiež tažila pár mužov, ktorých vzrušovalo kadečo. Ak je človek sexuálne otvorený, bude stále posúvať hranice 🙂 😉 Tiež som netušila koľko vecí ma vzrušuje, až kým to nevyskúšala na vlastnom tele 😎 😎 😎 uvidíš možno budeš spokojná 🙂

nyusika
27. aug 2015

@tomiholjubavi ja mozem aj cez den, vtedy svietit nemusime vôbec...este aj usetrime 😀 ale nehovorte to mojej starej mame, scvokla by z toho.

jabatko
Odpoveď bola odstránená
certi
27. aug 2015

@evkakorcek 🙂) a ty si tak naivna, ze veris americkej show🙂)) a vraj ziju normalny stastnym zivotom...dievca, vsetko je to hrane za peniaze, uz sa zobud, moje nervy🙂))) pary musia mat vysetrenie.....to je normaalne? kokos...

apb
27. aug 2015

@tomiholjubavi Presne tak, z pohladu ludi, ktori urciju hranice a na zaklade nich sudia (nyusika) mozes byt max puritnka🙂 Podla inych mozes byt max konzerva.

Podla mna je to uplne jedno a iba tvoja a nikoho ineho vec. A to plati ci max sex s 10 muzmi naraz alebo s jednym za zivot. Pokial nikomu neublizujes, mozes si robit, co len chces.

tomiholjubavi
27. aug 2015

@nyusika ja som dokonca aj za taku zvrhlost, ako je sex mimo postele a bez paplona!!...ale psssst..nechceme si predsa kazit puritansky imidž 😀

certi
27. aug 2015

@apb aj mne je to uplne jedno....ale strasne mi vadi a som uz uplne posadnuta tym, ze sa clovek hocikde hocijako hocicim od takychto nakazi...chodia si po svete, podavaju ruky inym, varia inym, niekto u nich prespi, umyvaju sa v ich kupelni....bleee....to mi hrozne vadi...proste clovek ani nevie, kto ho cim nakazi a kto je ako chory fyzicky alebo na hlavu...takito ti napr. ucia tvoje deti

certi
27. aug 2015

@evkakorcek a potom urcite veris aj tej relacii o anjeloch, ze su tie zenske media a anjeli cez nich kadeco hocikomu odkazuju...a akurat je tam vzdy aj kamera a akurat sa vzdy objavi nejaky anjel......vsetko je hrane, chapes???

apb
27. aug 2015

@certi Prosim ta, povedz mi, aky mas nazor na sexualnu vychovu? Pretoze aj male decko vie, ze veci, ktore si vymenovalo ta sexualnou chorobou nenakazia

certi
27. aug 2015

@apb a kto hovori len o sexualnych chorobach??? ved mohli chytit zltacku, ine virusy atd....a nikto nevie, ako rozne sa da sex. choroba chytit....hadam si nemyslis, ze to co pisu v knihach je vsetko? vela veci este nepreskumali tak detailne, len sa potom kazdy cuduje.....kde to mohla chytiiit? ved si aj ruky umyla🙂)) 😀