Swingers
Tak aby som šla troška od začiatku, s manželom sme spolu už 10 rokov, máme jedno dieťa .. no mám za sebou veľa potratov a veľa veľa snaženia aby sme mali aspoň to jedno.. ten kolotoč snaženia sa a následné potraty a teda sex len za účelom oplodnenia náš vzťah akosi narušil.. po poslednom potrate sme si povedali že stačilo.. nemáme na to už síl hoc by sme chceli súrodenca pre malú. Ide ale o to že cítime obaja že nás vzťah treba troška oprášiť, obnoviť, prebudiť.. už som tuna písala raz tému, že mm je bol mojim prvým mužom a že som pocitovala isté nevybúrenie sa a nedávno sme sa otvorene rozprávali o našom sexuálnom živote a z neho zrazu vypadlo že či by sme neskúsili swingers párty.. Zaskočil ma tým a nevedela som čo mu mám na to povedať.. Je tomu už týžden a ja nad tým stále rozmýšľam.. dúfam že ma tu nik neodsúdi ale mám chuť skúsiť to.. a ak sa nájde niektoo kto ma s tým skúsenosti prosím napíšte, kľudne aj IP .. Ďakujem.
@sisaka jáááj, no ale povedz niektorým že deti treba vychovávať a nie skakať ako piskaju...či už male alebo velké....ze nevera je blbost len na okorenenie života, že vydavať sa v 18 tich je asi tiež skor unahleny krok aj ked nikto netvrdí že treba čakať so založením rodiny do 30tky ak je možnosť založiť ju skor, že toto čo tu dotyčná opisala je jednoducho ,,kkurvarna,, a nič ine len čo už jej ostava ako obhajiť to.
A to že to človek povie - nazve veci pravým menom neznamená že sám nerobí chyby, že je ideálny...to vobec. Viem o svojich chybách a som typ, ktorý prijme uprimnu a konštruktivnu kritiku lebo bez nej sa tiež neda posunut dopredu. Takže tak...len ludia sa furt ohanaju ,,neodsudzovaním,, ale aj ten Ježiš neodsudil človeka ako takeho ale jeho zly skutok napr. tu Mariu Magdalenu...odsudil to čo robí ze sa živí ako prostitutka, ten Zachej tiež bol užerník a povedali si dost - pojdem novou a lepšou cestou. ...preto ani ja neodsudzujem človeka ako takeho ale ak robi evidentne zlu vec tak odsudzujem tu zlu vec, ktoru robi v tomto pripade je nevera...nech už si ju ludia obhaja, nazvu ako chcu...hovno je vzdy hovnom nech ho zabalime aj do darčekového balenia!
@alaguema ja nehovorim o sudeni ludi, ale o sudeni skutkov, cinov. Trochu rozdiel nie?
POmahanie komunite nema nic spolocne s odsudzovanim, to som do kopy nedavala, dala som to dokopy zo staranim sa o seba a nevsimani si tych druhych.
Ludia, ktori si zatvaraju oci pred tym, co sa deje v okoli a staraju sa len o seba rozhodne nie su ti, co nahlasuju tyranie deti/zien, to nie su ti, co odhrabu susedovi sneh, to nie su ti co venuju svoj cas a pracuju ako dobrovolnici aby nezistne pomahali druhym
Ja mam to stastie, ze v Kanade sa nerazi myslienka - staraj sa sam o seba a nevsimaj si druhych, prave naopak, takze to tu aj "trosku" inak vyzera ....
@zara_123 😀 😀 😀 prepac, ale napisala si to dost blbo v tom zneni, ze my asi nie sme milujuci par, lebo nechcem na swingers party, a jediny milujuci par je ten, co to spravi
@bambulka317 ak je to napad vas oboch, teda nejde o natlak zo strany Tvojho manzela a rovnako Ta to pritahuje, ok. Ale nechod do toho, ak nie si si ista, lebo mozes stratit este viac.
@bambulka317 ahoj,nemam skusenosti so swingerparty,ale mam kolegynu,ktora na toto chodi s manzelom.Dnes som ju trosku vyspovedala,lebo vcera som tuto temu videla a viem,ze ona ma skusenosti.Moja kolegyna ma 50,manzel o dva viac,ale vyzeraju mladsie.Deti maju odrastene a tak si navstevami swingerpartys spestruju sexualny zivot.Ziarlivost medzi nimi nie je,obaja maju stabilny vztah a dopraju jeden druhemu ineho partnera.Kolegyna dokonca skusila aj sex s inou zenou.Ak mas nejake otazky,pytaj sa,kludne aj IP. 😉
PS: inak my sme v zahranici,tu mavaju taketo stretavky a chodia tam pary ale aj jednotlivci 😉
@sardinka333 no presne tak ludia si myslia, ze odsudenie skutku= odsudenie cloveka, vid prispevok @alaguema.
Tak teraz aby som nebola ta zla, co sudi, tak si zavrem oci a budem sa tvarit, ze vsetko je ok, vsak ako tu niekto napisal, sme slobodni ludia, tak si mozeme robit, co chceme, ked tym nikomu neublizujeme (otazne je ci naozaj nikomu, mozno naozaj nikomu, mozno "len" sami sebe)
Pre boha toto co je za temu? Mna tu baby minule sfukli ze som raz v zivote pouzila do kolaca margarin miesto masla... a tu riesia niektore taketo veci? Trosku divne nie? Ked mam rada svojho partnera nerobim take veci 🙄
no.. tak ja budem asi za prudernu, ale neviem si predstavit, ze sa dokazem pozerat na to, ako ho moj muz zasuva do nejakej inej a ako pri tom vyzera, pocuvat, ako obaja ochkaju a ako potom ona je ta, ktora mu daruje tu rozkos.. zaroven si neviem predstavit seba, ako sa na mna moj muz pozera, ako ma klati nejaky cudzi chlap sa na mne odbavuje.. no silne kafe. pride mi to riadne zufale zachranovat si manzelstvo z tohto konca - zacinat od sexualneho zivota, ktory ma byt vrcholom spolocnej lasky (mate zaujimave zivotne hodnoty) + neviem, ako taketo nieco moze citovy (nie sexualny) zivot dvojice obohatit. za swingers party by som hlasovala mozno tak este za slobodna s muzom, s ktorym nevychovavam deti.. ☹ wau, kam tento svet speje, ked sa dvojica rozhodne, ze toto im nejako pomoze. sodoma gomora.
Ako tak nad tym dlhsie rozmyslam, tak ten manzel chcel vlastne byt iba stedry. Nepovedal na rovinu, ze chce ist do bordelu alebo si najst milenku, lebo sa mu zena prejedla, ale zdvorilo umoznil "socialne" vyzitie sa aj manzelke 😀 😀 😀
@mariosmykal kedy to uz prosim Ta uzavries? 😉
Takto si dievcata zvysujete sebavedomie? 😀 😀 😀 dost ubohe
@vilki sa cudujes...dnes je v mode bio! margarin je neodpustitelny! rovnako je v mode sexualna liberalnost a preto je hanba, ked sa ti to nepaci. vtedy nie si normalna, ale konzerva zakomplexovana 😀 povedala by som, ze vitaj v klube, ale vyznelo by do dvojzmyselne...kedze sa tu pise o uplne inych kluboch ako tych puritanskych 😀
@tomiholjubavi 😀 😀 😀
to je ako otvorena nevera...... @bambulka317 nech si rovno otrtkava muz ine zeny hocikde, zite kazdy svoj sexualny zivot a vecer si k sebe lihajte a hovorte si ako sa milujete..... ty si uhni s kolegom, ak chces, ved nie je to to iste? je to uplne to iste, len sa pritom pozerate jeden na druheho......
ak sa do toho pustis, tak sa modli, aby nejaka ina cicka nebola v posteli lepsia nez ty, nech ti manzel po swinger party nezahyba aj nadalej v sukromi.
aj ked, nebola by som si uz ista, ci to nerobi.....
@sardinka333
@sisaka obdivujem vas baby, ak viete odsudit skutok bez toho, aby ste odsudili cloveka. mozno, ze jezis toho schopny bol. viete odsudit okradnutie staruckej babicky o penziu bez toho, aby ste odsudili zlodeja? viete odsudit sexualne nasilie bez toho, aby ste odsudili nasilnika? viete odsudit vrazdu bez odsudenia vraha? dost pochybujem....
inak som raz citala o nejakom "spolku" pedofilov v cr. malo to byt nieco na sposob AA. pedofil je clovek, ktoreho deti pritahuju. nemusi tuto svoju uchylku praktizovat. ak ma takyto spolok pomoct znizit pocet zneuzitych deti, som vsetkymi 10timi za!
v prvom rade je vztah o citoch, ak je zalozeny na sexe to je velka chyba...pretože čo tam chcete zachranovať...cez sex? vztah je o laske , porozumeni,odpustani si...
prave intimita je to, co povysi partnerstvo nad ostatne vztahy ako je kamaratstvo.....
to mu neda kazda, ved sa pozri na nas puritanky 😀
@darja20 no asi len to 😅
ja si neviem predstavit sa milovat s niekym inym.....co ten iny ma a moj partner nie? pokial nema zena necitlive drevo v posteli doma, tak proste swingerstvu nechapem.... osuka ma niekto, zazijem orgazmus, poobliekam sa a odidem domov za svojim chlapom? a budeme si hovorit o tom, aky bol sex s inym? 😕 😖
mozno som staromodna alebo neviem o sexe nic, ale pre mna je najkrajsie na intimnych veciach to, ze si po milovani lezime vedla seba, tulime sa, je nam dobre, rozpravame sa, hovorime o svojich pocitoch, snoch, buducnosti, zazitkoch z dna.....toto je pre mna kompletne milovanie.... obycajny sex mi neda tolko ako milovanie sa. orgazmus mi este neurval rozum nastastie
a nech nevyzniem ako zastanca swingers... musim sa priznat, ze ja si to tiez predstavujem sodomovo-gomorovo... urcite sa to odohrava na futbalovom ihrisku, alebo aspon v telocvicni a obcuje sa tam hlavanehlava 😀 . v skutocnosti to bude nejaky byt/nocny klub, kde je asi kazdy zalezeny a na koho uz nevyjde izba, tak zostanu tak 3 pary v obyvke.... si myslim.
nerozumiem ale preco vas to tak irituje. ved tu sa nikomu neublizuje, mozno si v nasom ponimani (ano, aj ja som asi konzerva) ublizuju sami sebe, ale to robime v inych situaciach vsetci, nie? dokonca aj vedome...
tiez mi ale nejde do hlavy kam ludstvo smeruje... uz nie je dolezita a postacujuca spokojnost, kazdy chce viac, lepsie, vacsie, krajsie,... dost blbe a predpokladam a aj dufam, ze dlhodobo neudrzatelne
na tuto temu zajumavy cesky film...vyplati sa vidiet. 🙂
Swingers nieje pre pary,ktore si nerozumeju v sexe. V tomto ti vztah neutuzi urcite.
Nie kazdy to zvladne. Kandaulizmus je sexualna uchylka.
@moni73 no na nete mas swinger party videa, neviem co je na tom zvrusujuce, ked sa na to pozres, kazdy tak nejak mechanicky obraba ineho, ako keby to robili rutinne 8h denne.
ja hlavne nechapem, ako to ma pomoct partnerskemu sexu.... chlap si s cudzou uzije a pride domov a ak nemal chut na milovanie so svojou zenou, tak to to nebude lakat ani po swingerstve.... ci sa uz na nu pozre inac ze ju uz druhy obrobil a z jesitnosti, ze dala inemu, ju osuka tiez? ci aka logika/nelogika v tom je?
Ja sa stále snažím prísť len na to, kde by som na to reálne vzala čas. Pri našej práci, čo sa len často vo dverách vymieňame, keď som rada, že po nej pozbierame deti, nakúpime, keď bežne zadriemem v "čakárni" na dcérinej tanečnej..a večer čaká ešte kopa roboty doma. A to ja beriem, že mám fakt pomerne pohodový život. Ale cestovať niekde za mesto aby som otočila okrúhly stôl chlapov...???...a moje decko sa doma babky pýta kedy už príde mamka s tatíkom jooooooj 😖 asi to treba brať ako zumbu alebo v tom duchu čo chvalabohu nedokážem. Som rada, že môj limbický systém stále spolupracuje s mozgovou kôrou.

@sisaka myslím, že nikomu neprislúcha súdiť iných ľudí. To nie je ľahostajnosť, ale rešpekt voči ich právu robiť slobodné rozhodnutia a tebárs aj chyby. Jediné, čo si dovolím, je upozorniť na možné následky a to som aj urobila. Pomoc a angažovanosť nemá s témou absolútne nič spoločné. Ja môžem pomáhať komunite a nemusím nevyhnutne jej členov posudzovať. Ani nemienim. Pomiešala si tu rôzne veci do jedného guláša 😎 Mimochodom, takých, ktorí v mene morálky veľmi radi súdia iných, je väčšina...takže v tomto smere sú tvoje obavy neopodstatnené, ešte je vás dosť 😀