Syn v puberte kazí manželský vzťah
Jaj baby.. Som taka nestastna.. V muzom budeme zobrati 10 rokov.. Ja mam syna z predchadzajuceho vztahu... Spolu mame dceru uz 9 rocnu pomaly..
Nas jediny a najvacsi problem je moj syn.. Hadame sa len a len kvoli nnemu..
Ono ide o to, ze je v puberte.. Dost tazkej.. A cele jeho spravanie dava za vinu len a len mne.. Zevlastne ja mozem za to aki je.. Ako sa sprava..atd.. Problem.zacal problizne v case ked nastupila puberta..no okolo toho 13 roku ked zacal byt dost taky agresivnejsi... Nebavila hoskola.. Papuloval.. V skole aj ucitelom.
Ale.. Narodil sa mi s vyvojovou vadou... A to je extrofia moc.mechura.. Momentalne mozecikat iba cez cievku.. Plus a to je horsie ma zakrpateny pipil 😞 bohuzial nejaka operacia uz mozna nie je.. Asi aj lvoli tomuto som na neho nebola nejako extra prisna ( aspon z pohladu manzela) .. Moj muz si s nim nevytvoril nejaky extra vztah.. Skorej ho stale len napominal.. Zhadzoval ( nie raz som si to vsimla.. Aj?moja mama.. Ze on je taku a hentaky.. On nevie toto atamto ).. Ale pre pokoj v domesom bola ticho.... Od 8.triedy snim navstevujem psyxhologa.. A uz aj psychiatra lebo ma depresie..
Tento sk.rok co bol studoval 1.rocnik na SS.. Ktoru ale neukoncil uspesne.. A kedze mu to neslo tak som ho prwunula na inu skolu..lahsiu..co mal tiez moj muz pindy zeco sa neucil..a ze ja som len ja chybe ze prepadol atd...
Synbyva u mojej mamy.. Domov prist nech e kvoli muzovi.. A moj muzho doma nechce tiez.. A ze keby nemame dceru tak by ma yz davno poslal za nim.. Zejeho to uz so mnpu nebavi ako si zastaval syna .. Ako ho tutkam..a vlastme je moja chybaa moja vychova zeje aky je.. Dnea sa dozvedel ze predal bike.. Ktory mu kupila druha starka.. Lebo na nom uz nejazdi.. Tak zasereci ze peniaze minie na drogy atd..
Celkovo nas vztah uz nie je dobry.. A len kvoli tomuto.. Ja tedanemam ani naladu s nim nicpodnikat.. Nic robit.. Asi podvedomie.. Ze si mam vybrat bud syn alebo on😞 je mi tazko.. Velmi.m a neviem co mam robit.. 😔
V ostatnych veciach problem nemame..len toto..
Problém je tvoj manžel s tvoj prístup...
Aaach jaj.....ja mám syna v jeho veku s teda začala puberta,ale má otca,čo to koriguje s úprimne?i ja som sa musela trošku zmeniť,zaujímať o jeho svet trošku inak,niečo vidieť,niečo nevidieť, nepočuť,niečo si povedať,že stačí synu môj.
Toho tvojho syna mi je veľmi ľúto....veľmi.
Trápi ho určite ten zdravotný problém,do toho puberta,čo je pre mladých ľudí dosť záťaž a do toho zmena školu,opäť zmena školu a ESTE býva od teba preč?????
Od jediného rodiča,čo mu ostal????
To si nemala dovoliť....neexistuje.
A nehnevaj sa,vo vašom manželstve nie je problém syn.
Ty si presťahovaním dala jasne najavo synovi,kto je dôležitý.
Všetci choďte po psychologoch,psychiatroch......ale kedy bude čas na objatie syna a zistenie,čo ho trapi?
To nestačí sa iba pýtať...treba na vzájomnú dôveru opäť čas.
Musíš sa v prvom rade postavit za syna....aby syn videl,že ho máš rada,že mu na tebe záleží....
Ja viem,že ho rada určite máš....ale ver,že chlapci v tomto veku okolo seba často kopu,bijú....odstrkuju naoko tu mamu,ale potrebujú objatie. Možno vhsc ako dievčatá...nedaj sa odohnať.
Tu materinsku blízkosť mu psychiater a psychológ nenahradí.
@terezka1947 ved ja som sa ho zastavala.. Kvoli tomu ze mne sa nepacil styl vychovy mojho muza ked uz bol starsi a videla som ze ro synovi nerobi?dobre.. Som sas muzom casto hadala.. On urazeny ze nie som na jeho strane ale na synovej.m a kvoli tomu je teraz z neho rozmaznany fagan co moze vsetko lebo ako mama som mu vraj vsetko dovolila.m co tedapravdanie je.. Len ako matka som videla zeproste mu to proste nerobi dobre na paychiku... Zakladku chodil este z domu.m celu.m vikendy bol raz u mojej mamy.. Raz u?druhej starkej.. Navela navela s jeho ocom.. Ked mal ist na SS.. To uz bolo v inom meste a kvoli tomu co ma nemohol byt na intraku ( ved keby chalani zistili co ma.. Tak by sa mu mohli posmievat.. Nebodaj vziat cievku a bol by vazny problem ).. Ale atrasne chcel ist na tuto skolu.. On onu ani nepozeral.. Ved kolko sme ich pokukali.. Aj na burzy SS chodili... Priste len tuto chcel.. A kedze my byvame na dedine.. A dostupnost do tejto skomy by bola obtiazna tak sme sa dohodli ze bude chodit od mojej mame co ma blizie o nieco.m kvoli spojom.. Najprv chodil aj domov cez vikendy.m potom si nasiel frajerku tak uz nechcdl lebo ch el byt s nou... Pitom ked sa rozisli tak uz chldil domov sporqdicky... Az napokonvobec.. Ale vies.. Este ked chpdil domov.. Tak pekne spolu uz vychadzali.m kukali spolu filmy s mojim muzom.m tak clovek si aj myslel ze ako dobre.m uz sa to hadam utriaslo.. A to teraz ako zacal prepadat tak sa to cele dosralo uz uplne...
Chce byť u starkej, lebo ta ho prijíma. Mal to byť posledný varovný signál. Nepristúpila by som na to, aby mi 14r dieťa išlo z domu, lebo "chce slobodu". Vámtotiež vyhovovalo, nebol macochovi na očiach a Ty si si tiež myslela, že sa to vyriešilo. Teraz to je ešte viac zamotané. Tak začni konať. Začala by som chodiť na poradenstvo a piriešila by som aj ten mikro penis.
@mdse neviem ci sa to da poriesit.. Lebo na urologii v BA ppvedali ze uz sa to viacej neda vytiahnut 😞
Polozila som ti take skromne otazocky o 15.54🤔
Skús kontaktovať Martin, BB, proste hľadaj. Alebo aj v Čechách. Keby ma to stálo veľa, šla by som do toho.
Vieš, mne sa zdáš celkovo rezignovaná a len si si prišla po potľapkanie po pleci, ze hej, máš to ťažké. Urobila si si to ťažké, ale vzchop sa.
Deti neodchádzajú len tak z domu a nie kvôli dochádzaniu do školy...veď píšeš, že chcel mať kľud to svedčí o tom, že sa nemá doma dobre.Je mi ho ľúto... s mužom by som sa rozviedla veď on ani nevie ako má vyzerať rodina a otec, keď žil u tety.Ty sa rozhodni sama píšeš, že si submisivna za deti sa každa mama bije nerozumiem...mala by si ty chodiť k psychologicke, aby si si dala život do poriadku.
Tvoj ex co momentalne robi, ked do neho nahucis, aby vyuzil okno prilezitosti venovat sa synovi, lebo raz si to mozte vycitat vsetci, ze ste premarnili cas, dobre, on ako bio tatko je nemozny a tvojj sucasny si povie, naco sa ja mam snazit, ked bio na neho serie.... aku ma sirsiu rodinu ex, keby stryko, exsvag., babka prejavili zaujem, vsetko sa rata u takeho zraneneho vtacata... 💔... Tvoja dcera, ma ho dost rada a moze o trosku viac❓
@ahhola sirsia rodina nema nejaky zaujem.. Ale ani?syn nechce.. Druhu starku nemusi.. Vlastne len moju mamu.. A jeho otec.. Nevenuje sa mu ani tak.. A ked je zle tak mu chce dat len cez hubu...
V úvodnom príspevku doslova píšeš, že váš jediný problém je tvoj syn.
Myslím, že všetky tvoje ďalšie slová si už zbytočné.
V tomto vzťahu, chceš ostať? S tvojim manželom?
Skús kontaktovať Martin, BB, proste hľadaj. Alebo aj v Čechách. Keby ma to stálo veľa, šla by som do toho.
Vieš, mne sa zdáš celkovo rezignovaná a len si si prišla po potľapkanie po pleci, ze hej, máš to ťažké. Urobila si si to ťažké, ale vzchop sa.
@mdse ale pravev BA su na to najviac fudovany.. Ved po narodeni siel prvo do BB.. Ale tam nevedeli co tak ho presunuli do BA.. Vcechach sme boli na konzultaciu. A bolo to to iste ako v BA.. Ibaze tu na SR to mam blizsie.
Kedy ste to naposledy riešili?
V tomto vzťahu, chceš ostať? S tvojim manželom?
@lion777 ja nemam kam ist.. Nemam peniaze.. Nerobim v takom obore ze by aom mala neviem aku vyplatu.. Mame spolu hypoteku.. A z mojho platu nedokazem platit najom ktory je v nasom meste dost vysoky..a ani by som nevedela muza vyplatit z domu..
Kedy ste to naposledy riešili?
@mdse rok dozadu..to sme boli posledne aj na kontrolu.m podla dr je to take ake to mabyt.. Ja si stqle vravim zekedvedia spravit zo zeny chlapa... A toto sa neda? .. Ach
Nevedia spraviť žene funkčný penis, väčšinou sa to nepodarí. Ale tak toto je iné.
Chudiatko chlapec 🙁
TY sa čuduješ ako sa chova tvoj syn.Tvoj syn je v úplnom poriadku len TY pred synom si dala prednosť klobase a dvom vajciam.No nič primitiva si si vzala.Raz by neprijal moje deťa neni o čom dieťa je navždy a chlapov s klobasou a vajcami beha po Slovenku kvanta.No nič presne tak na chybe si TY a nie tvoj syn tvoj syn je obeť šikany.TY si už dávno mala ukončiť manželstvo tebe kladie ON podmienky že bud muž alebo syn.Samozrejme bez vahania syn tu nie je o čom.Sama píšeš že aj tvoja mama si to všimla raz by zhodil moje dieťa bol by zhodený ON jednou bombou na zemi chudák ubožiak priezemný. Takto vydierať manipulovať a ponižovať sa môže nechať len žena bez sebavedomia.A syna odohnať od seba ked si videla ako sa chova od 3 rokov k tvojmu synovi ešte nielen že si s nim ostala ale ako bonus vlastna dcéra a tvoj syn na druhej koľaji ako odpad.Nečudujem sa mu že odišiel taku matku by som uplne odtrhla absolutne sa mu čudujem že sa o teba syn zaujima.Je to chudák.Nepochopím nezaujem jednej matky o syna v citlivom veku ktorý sa môže dostať do partie kde budu drogy alkohol a neviem čo ešte.Na chybe si TY nikto iný.Sama si za to môžeš a nie si nahodou za syna zodpovedna ešte právne ak niečo urobi budeš mť problémy TY.
Ona hľadá riešenie, ako ostať s tým chlapom pre peniaze a zároveň ju trápi syn, aspon trochu, lebo tu školu mu pomohla vybaviť , aj o jeho zdravotný problém sa zaujímala. No sama mala chladné detstvo bez citov, tak nevie prejaviť lásku k synovi, ešte viac. A nevie ako to riešiť, preto sem napísala už druhý krát.
Zažila som na vlastnej koži v roli dieťaťa. Prešlo takmer pol storočia a tvoj príspevok je spúšťač katastrofických spomienok, ktoré nikdy neprebolia. Môžem povedať len jedno. OKAMŽITE ZOBER DCÉRU A OS*R BASTARDA, INAK SPÔSOBÍŠ KATASTROFU!
Takže neodideš, lebo peniaze....tak aspoň sa venuj aj osobitne synovi teraz sú prázdniny nemusí cestovať od babky môže byť doma.Aj, keď je pubertak potrebuje ta.Keby nebolo babky túla sa po ulici s partiou, keď sa doma necíti dobre.Babke môžete ruky nohy bozkávať.On má frajerku to si mala vedieť prvá tak asi ho trápil, že mu nesedela škola, doma zle, plus zdr problémy.Ja, keby som to mala takto tak idem s deťmi k babke, lebo tvoj muž to celé zapríčinil a nemysli si, že nie.Puberta je ťažká veľa mužov s deťmi bojuje, ale je dospelý a chlapec tam bol doma
Ten chlap není dospelý, je to ďalšie dieťa. 🙂
Mpj miz ho ani doma nechce.. A ani on nechce byt doma 😒 si myslite ze keby nemam kam ist tak by som.nesla??? Ale fakt nemam.. Nemam kam ist.. Nemam peniaze.. Pod most mam ist?? K mojek mame nemozem.. Tam by sme boli ako sardinky.. Plus mam psa.. Macku.. Kocura.. Ja viem.. Su to len zvery.. Ale mam ich uz strasne dlho.. Ja by som ch ela aby to ten moj muz pochopil.m ze takto sa spravat nema.. Ja to tak poviem.. Zekeby ma ON iny prostup.. Ako som mu uz hovorila niekolko krat a stale to nepochopil.. Tak by to bolo ine.. Ale onto nevie pochopit ze ma zmenit priatup.. Minulanekeby sa mi do toho teda nesral... Ale toto neustale ponizovanie.m a hadzanie viny na mna zato zeje vraj rozmaznany.. .. Razbol snami u psychologicky.m ktora mu vysverlila zekvoli comu je taky .. A nic mu to do tej hlavy nevoslo 😒
Boze, syna vytiskaj, zajtra tu nemusi byt. Ty si jediny clovek, ktory mu vie pomoct, nikto iny to za teba nespravi. Vies oslovit socialnu kuratelu, najst si nejake nudzove byvanie, aby si bola sama s detmi, aspon rok, mozno najdes socialny byt, oslov mestsky urad, kam patrite. Oslov Dr. Sokola v Trencine, mozno by vedel tvojmu synovi pomoct, je to vyborny urolog. Aspon ho kontaktuj, spytaj sa. Je mi tvojho syna velmi luto, musi prezivat hrozu. Pomoz mu, pomozes aj sebe.
Ja som sa rozvadzala keď mal syn 6 rokov, veľmi zle to znášal, nástup do školy, zmena bydliska, sťahovanie, škola mu vôbec nešla. Obetovala som 9 rokov z osobného života a prešli sme si teda všeličím . Neľutujem. V piatok koncil základku s vyznamenaním a nikdy by som nedopustila , aby mi dieťa trpelo kvôli mužovi. Spamätaj sa
Takže dnes chytil hystériu, lebo syn predal bicykel a ešte ti povie, že si máš vybrať či dieťa či on.
Tak tu vidíš charakter.Ak by býval s vami viete, že sa nebicykluje a nepotrebuje ho.Ako často si so synom?Jednoducho on ho neznáša a celý život ti ho bude vykrikovať.Ved sa niekedy vzi do syna aké to ma ťažké.K psychiatrovi sa nechodí len tak muž na tom nevidí svoj podiel viny?syn berie aj lieky?
Podľa mňa ty sa aj bojíš ísť za synom, lebo doma by bolo zle.To kde bývate je na hypo, ak by ste to predali nezostalo by na malý byt?
Precitaj si naozaj co pises, problem si ty hlavne
Máš to ťažké ty i syn....akurát s tým,že syn nie je dospelý.
Ja chspem,že zo dňa na deň sa neodstshujez,že máš aj dcéru,že,že.....určite je toho veľa.
Lenže....pokiaľ syna nechceš stratiť,máš na už iba pár rokov,o chvíľu si zvykne,že je odstrkovany a sám.
Porozmýšľaj,poraď sa s mamou,no hlavne....má budúcnosť ostávať s mužom?
Ak má,potom ok....ty ho poznáš najviac,ale v Tom prípade platí,že musí sa spamätať trošku on. Veď bol predsa chlapče tie,keď spomínaš,že nemal rodičov,tak nech je k tomu chlapcovi aj on empatickejsi...
Aspoň víkendy sa dajte dokopy....
Ja sa snažím pozerať na vašu situáciu cez môjho syna....a teda,tí chlapci ozaj všetko prežívajú veľmi intenzívne vnútorné,navonok frajeri....môj už okuliare,či strojček bral ako strašnú hanbu. Učí sa výborne,olympiády,všetko....lenže i tak sebavedomie na bode mrazu. Čiže chápem,že i tvoj syn to má ťažké....ale si mama.
Babka je iba babka....hoci vďaka za ňu.
Nemáš problém syna,čo rozvíja manželstvo....tvoj manžel ho rozbíja tým,že neprijíma syna.
Vedel,do čoho ide.....
Mne keby dal niekto a výber dieťa alebo......vyberám dieťa
tato veta:
A ze keby nemame dceru tak by ma uz davno poslal za nim....
velmi mi je luto tvojho syna. tersz v puberte sa formuje muzskost identita to musi byt extremne narocne
Takže dnes chytil hystériu, lebo syn predal bicykel a ešte ti povie, že si máš vybrať či dieťa či on.
Tak tu vidíš charakter.Ak by býval s vami viete, že sa nebicykluje a nepotrebuje ho.Ako často si so synom?Jednoducho on ho neznáša a celý život ti ho bude vykrikovať.Ved sa niekedy vzi do syna aké to ma ťažké.K psychiatrovi sa nechodí len tak muž na tom nevidí svoj podiel viny?syn berie aj lieky?
Podľa mňa ty sa aj bojíš ísť za synom, lebo doma by bolo zle.To kde bývate je na hypo, ak by ste to predali nezostalo by na malý byt?
@luccija ja to viem ze sanebicykluje uz dlho.. A dlho?ten bike len tak stal a sadal na neho prach.. A moj muz mu na ten bike nedal ani cent.m kupila mu ho druha starka.. Ale proste on nema zaujem o to sa bicyklovat
Muz ti bol vzdy viac ako dieta.

ty mas muza debila ..sama si vela rozumu nepobrala ked si sa len prizerala ako ponizuje a zhadzuje syna v dobe kedy ho potrebuje..spravis dalsie decko s muzom,kt nema tvojho syna rad a este sa ides cudovat ze vstah je na prd? odsunula si syna len aby bol doma klud... nemas silu ? a co ma povedat syn-nema otca a ani matu co za nim bude stat ... doma si treba vediet buchnut po stole a dat jemu ultimatum,bud bude normalny k obom detom alebo nech ide od teba .. ak mas kam ist - chod .. nic dobre ta s takym chujom necaka a bud rada ak sa ti podari udrziat vztah so synom