icon

Syn zradil rodinné hodnoty a zapredal dušu Ukrajinke

9. sep 2026

Baby, ide ma roztrhnúť od jedu... Môj starší syn žije už 5 rokov v Bratislave a chodieval k nám iba ojedinele, vlastne posledné 3 roky iba na Vianoce. A tak sme ho chceli prekvapiť včera, že ho navštívime. Bola som v Bratislave ohľadom operácie. Prišli sme k nemu do bytu a ako som zazvonila, tak dvere otvorilo nejaké decko. Pozerali sme ešte raz na menovku, ale tá sedela, a pýtam sa jej, že či tam býva. Odpovedala, že áno, a zavolala mamu. A mňa skoro na mieste zložilo. Prišla žena ukrajinsky hovoriaca a že ona vie, kto sme, že nech ideme ďalej, lebo Martin že nie je doma. No veru nie... Nešla som. Za naše peniaze študoval a byt, ktorý má, by nemal bez práce, ktorú sme mu vybavili. A ona, fúria, sa tam tvárila, že je tam doma. Počkali sme ho pred bytovkou a sme sa dobre povadili. Povedal nám, že ak nechceme ísť hore sa zoznámiť, tak môžeme ísť preč. Samozrejme, sme tak aj urobili. Celú noc som nespala, unavená, mám v sebe 4 kávy a diazepam. A aj tak to neviem predýchať. Povedala som mu, že ho vydedím, ak s ňou ostane. Dozvedela som sa, že dcéra a druhý syn o tom vedeli celý čas. A že sa spolu už celé 4 roky poznajú a chodia na dovolenky. Nervy, baby, nervy... Čo urobiť? Chcem ho vydediť... Nemám chuť ho viac vidieť, viac o ňom počuť. Až sa mi hlava točí. Nespala som, hrozné niečo...

anonym_18a53c
9. sep 2026
@haley7897

@anonym_18a53c ja sa bavím... 🤷‍♀️

@haley7897 Tak to som rada 🤗

haley7897
9. sep 2026
@anonym_18a53c

@haley7897 Ja prenajimam byt a vacsina zaujemcov boli ukrosi. Ani nahodou, nikdy by som si ich do bytu nenastahovala..

@anonym_18a53c oh, nebolo treba si prsty drat... nikdy by som od teba nic také ani nečakala...

mirka0677
9. sep 2026
@haley7897

@anonym_18a53c ja sa bavím... 🤷‍♀️

@haley7897 hej, myslím, že diskusia začína mať ten správny smer, ktorý chcel autor / ka diskusie od začiatku: nadávky na "ukrošov". Lebo veď celá situácia je vymyslená ale prečo na tú nenávisť nedotiahnuť hocijakých protiukrošských diskuterov.. 🙂

eva8
9. sep 2026
@anonym_autor

Baby, do kelu, čo mi to tu píšete?? Môj syn má veľmi dobrú prácu, zaručený ešte ďalší kariérny postup. Je atraktívny a môže mať ktorú si iba zaželá. Dcéra mi vravela, že má niekoho a že je to krásna žena, ale nepovedala nič viac. Poviem vám, že od jedu som si ju ani nevšimla, ale bola chudá a vysoká. Muž teraz vraví, že nehovorila ukrajinsky, ale rusky. Baby..... Trochu podpory som čakala, a nie že mi naložíte. Chcem vedieť, ako by ste vy zareagovali... Hlavne celú noc sme cestovali a ešte som nespala... Nemôžem vôbec...

@anonym_autor rustina a ukrajinstina sa podobaju. Muz si nevsimol krasnu zenu? Je pod papucou, ze neukolisal situaciu?

2691
9. sep 2026
@anonym_139d24

@anonym_autor Jednoznačne vydediť. Syn ti 4 roky tají, že vôbec má partnerku. Ja som mladý chalan a mame som hneď povedal, že som si našiel prvú partnerku v živote, aby nemala o mňa strach. Ostatní ľudia to tu tak asi nevnímajú, ukrajinka okej, môže byť, ale 4 roky to zatajovať? To už nie je v pohode.

@anonym_139d24 nezabudni, že keď tvoja druhá, alebo tretia partnerka bude mať dieťa, neodkladne poziadaj matku, aby ťa vydedila

mirka0677
9. sep 2026
@eva8

@anonym_autor co zle ti konkretne robia Ukrajinci?

@eva8 berú jej dávky, alebo prácu, alebo ich zadarmo a prednostne na jej ukor ošetruju doktori, sú bohatí a chodia len po dovolenkách, pracujú a za menšiu ako minimálnu mzdu, rozprávajú sa po rusky/ukrajinsky.. vyber si. proste ich neznáša. tak si ešte vymyslí, že jej jedna ukradla syna.

haley7897
9. sep 2026
@mirka0677

@haley7897 hej, myslím, že diskusia začína mať ten správny smer, ktorý chcel autor / ka diskusie od začiatku: nadávky na "ukrošov". Lebo veď celá situácia je vymyslená ale prečo na tú nenávisť nedotiahnuť hocijakých protiukrošských diskuterov.. 🙂

@mirka0677 autorka tu ani nieje, toto sa kŕmi samo...

anonym_9898da
9. sep 2026

Mám pocit, že to písal proukrajinsky dilinko s cieľom zhovadit ľudí, čo nie sú ukrajincami až tak nadšení 🙄

anonym_970415
9. sep 2026

Akoze je problem ze je ukrajinka? Neni to nahodou jeho vec s kym bude? Cize okamzite, bez toho spoznat cloveka ale je Ukrajinka tak je p... . Uplna parada. Asi rozumiem preco chodil akurat na vianoce. To je chore uz

rachel36a
9. sep 2026
@negymama

@rachel36a no takej mame ako ty, by syn predstavil frajerku ci partnerku hned.

ale ked s velkou pravdepodobnostou pocuval kazdu navstevu u mamy, nenavistne reci na zlych ukrajincov, takk posledne co sa mu chcelo mame povedat, ze mami ze aj ja mam ukrajinku.

@negymama ja to chápem...a je smutné, že ona nie...ze nerešpektuje synov výber partnerky...a potom sa takéto ženy divia, že ich deti nenavstevuju...

eva8
9. sep 2026
@pr85

@eva8 Ja Ukrajinkam??? No to si ma asi s niekým myslíš. Ja som mal za cely život len 3 frajerky a aj to boli slovenské Maďarky. Tie mi vyhovujú najviac, lebo som maďarskej národnosti a aj moja mama bola Maďarka.

@pr85 prepac, asi som si ta s niekym pomylila

anonym_a2f2bc
9. sep 2026

@anonym_autor vy ste teda matka! Kde sa vo vás berie tolka nenávisť a hnev? Ľúbite svojho syna alebo nie? Tak isto by ste reagovali keby dvere otvoril jeho partner a vy ste v tej chvíli zistili ze je gay? A keby mal partnerku Česku to by bolo OK? Romku? Vás syn nie je nesvojpravny, žije si život v akom je šťastný a to by malo byt pre milujúceho rodiča podstatne. Ale vás vytocilo, ze je pani Ukrajinka. Keby bola Ruska bozkate jej ruky nohy?
A to, ze pred vami vase 3 deti tento fakt zatajuju vás netrápi? Netrápi vas aky "vztah" mate s detmi, se vám zatajuju tak dôležité veci? Co to je za zmýšľanie riešiť situáciu cez peniaze a vydedenie? Vy ste teda charakter! Je mi vášho syna ľúto, ze ma takúto nepodporujucu rasisticku a obmedzenu matku. Očividne ste o svojho syna uz prisli skor - ked si sam uvedomil, ze s vami určite dôležité veci nemôže zdieľať a ani k vám nechce na návštevu. Vasim rozhodnutim postupne pridete i o dalsie 2 deti nakolko to, ze i oni syna podporuju znamena, ze zdielaju jeho nazor a postoj k vam. Ako rodiča by ma to velmi ranilo a riesila by som to a nie národnosť partnerky môjho syna a ze ma deti z predošlého vzťahu.

jogy1984
9. sep 2026

Ako by reagovala keby chodil s Ukeajincom Vasylom ktorý by pracoval pre Azov 🤔

szam
9. sep 2026

Ak vydedis syna a prestaneš sa s ním stretávať , spraviš to najlepšie....pre neho. Takúto drblú manipulativnu matku nechce nikto :D

anonym_1bd511
9. sep 2026

@anonym_autor veľmi cítiť pri čítaní ,že si troll, skús ešte raz

minenkaa
9. sep 2026
@pr85

@eva8 Ja Ukrajinkam??? No to si ma asi s niekým myslíš. Ja som mal za cely život len 3 frajerky a aj to boli slovenské Maďarky. Tie mi vyhovujú najviac, lebo som maďarskej národnosti a aj moja mama bola Maďarka.

@pr85 videla som ,že si dal srdiečko na príspevok
Takže keby sa tvoji rodicia s tebou prestali baviť koli tvojej žene,súhlasil by si s nimi?

zuzinka888
9. sep 2026

Ani som to nedocitala- ale si uboha aj tvoje postoje a nazory. Aspon vies preco syn chodi domov iba raz do roka. A dufam ze viac uz nepride.

eva8
9. sep 2026
@anonym_18a53c

@haley7897 Ano, urcite tym darmozracom ... Ak si chcela byt vtipna, tak sa ti to fakt nepodarilo 😉

@anonym_18a53c kamarat daroval auto na Ukrajinu. Mala pomoc, ale obrovska pre nich. Sem-tam poslali vyuzitie. A potom rozstrielane....

anonym_4961d8
9. sep 2026

@anonym_autor polozila si si otazku peco o tom jeho surodenci vedeli a ty nie? Tam mas odpoved na to co mas robit v zavislosti od toho aky ma byt vysledok.

Ja som v prvej chvili myslela ze isiel bojovat na ukrajinu 😃

anonym_776eff
9. sep 2026
@pr85

@anonym_2429e3 Také sú bohužiaľ Ukrajinky, ženy ľahkých mravov. Nikdy som so žiadnou síce nechodil, ale stačilo mi, ako ma kvôli peniazom podrazili v robote. Niet nad zlaté Maďarky. 🙂

@pr85 zaujimavy konstrukt, su to zeny lahkych mravov lebo teba podrazili v robote pre peniaze.
Zamyslam sa, ci to nahodou nie je konstrukt ale opis skutocnych udalosti potom vyvstava otazka kde si asi tak zamestnany ked je pre teba zena lahkych mravov, ktora podlezie beznu cenu konkurencia🤔

anonym_95bdfe
9. sep 2026

@anonym_autor tak už viete prečo nechodil moc domov a prečo to ostatné deti vedia. Lebo sa ti nič nedá povedať, tiež mam takých rodičov.
Je to jeho život, ak je spokojný tak to musíte nechať tak. Radšej s ním byť zadobre, je to váš syn, nikdy neviete čo sa môže stať. Áno verím, ze je to nepríjemné ak máte predsudky a nechuť voči Ukrajincom a ešte ma aj dieta a áno niektoré Ukrajinky si tu nájdu chlapa aby ich živil, tak to proste je.
Skús ich spoznať, že aké sú. Daj šancu.
A to, že za vaše peniaze študoval, no tak nemusel alebo nech vam to splatí, on sa na svet nepýtal, vy ste mali deti a o tie sa treba starať a áno vybavili ste prácu ale on do nej chodí a asi sa mu teda darí.
A bývajú spolu, takže je to domov aj tej "furie".
Takto prídeš o syna.

Ja mám muža s maďarskou národnosťou a maďarským menom aj priezviskom a tiež rodičia mali problém ho prijať aj keď je slušný a dobrý. Radšej mať cudziu národnosť a byť šťastný ako mať Slováka/ Slovenku a nebyť.

eva8
9. sep 2026

Uz bez atraktivneho nazvu...

haley7897
9. sep 2026

Aw, ten názov bol na tom najlepší... 🥲

anonym_281e39
9. sep 2026

@anonym_autor no holt, Ukrajinky sú sikulky. Už tu o tom pár diskusii bolo. Oni sú dámy, o ktoré sa stara. Syn je asi pri peniazoch, ze?

negymama
9. sep 2026

osobne verim, ze take zeny existuju a nie je to vymyslene, lebo sama mam taku podobnu svokru, ale popravde o stipku lepsiu, aby som jej nekrivdila.

svokra je madarka, narodila sa v Madarsku, a dost tazko niesla, ze si jej oblubeny synacik nasiel "len" slovenku. Takze silou mocou som musela v ich ociach byt lahka zena, a vykontstruovala, ze som si ako tehotna nasla jej syna a nasila nanho cudzie dieta a teda nasa prva dcera nie je jeho a ja som one. k****.

Vpbec ju v tom nevyrusoval taky nepodstatny fakt, ze nase dieta sa narodilo predcasne /v lekarskej sprave je dokaz/ a ze jeho narodenie prislo 12 mesiacov /dvanasť!/ po nasom zoznameni. Moje rekordne "dlhe" tehotenstvo dodnes nebolo zapisane v Guinessovej knihe rekordov 😲😅

Dalsi v rade cirkusov vyrobili svokrovci, ked v byte mojho muza, ktory je zapisany na jeho meno, sam si nanho zarobil, ani tu pracu mu rodicia nenasli, ale studoval za ich peniaze, tak ako statisice inych studentov. No a v tom byte zacala byvat moja sestra, takze z pohladu svokrovcov, tak hnusna rodina tej hnusnej ****, tak tiez strasne rozhorcenie, ako pomoha "cudzim" ludom a nech ju odtial vyhodi. Ze oni maju pravo rozhodovat, kto v tom byte bude, lebo ho zivili atd...
Ked boli v tom byte v podnajme cudzie studentky, za tu istu sumu prenajmu, tak to bolo OK:

negymama
9. sep 2026
@anonym_281e39

@anonym_autor no holt, Ukrajinky sú sikulky. Už tu o tom pár diskusii bolo. Oni sú dámy, o ktoré sa stara. Syn je asi pri peniazoch, ze?

@anonym_281e39 Jasne, ale ze tu je na koniku spusta tem, kde pisu zeny ako byvaju s muzom aj so svojimi detmi z prveho vztahu, a ze nemaju kam ist , lebo byt/dom je muzov. to uz je v pohode, To su slovenky, takze to nie je "zivenie" muzom.

a potom znasaju aj tyranie aj nevery, lebo nehnutelnost je muzova.

skoro v kazdej teme o tyrani, ci nedobrom zivote s muzom, ked jej prispievatelky radia, nech vykopne muza, alebo odide...vysvitne, ze nemoze vykopnut, lebo byt nie je jej, a sama nema ziadnu nehnutelnost a nema kam ist.

anonym_524300
9. sep 2026

nekŕmte trolla!

simca06022011
Autor odpoveď zmazal
anonym_e27e7a
9. sep 2026

Ani sa necudujem,ze si nespala. Keby som bola taka hlupa xenofobna matka,tiez uz nikdy oko nezazmurim,co by ma vycitky zozierali.Ze pozdravujem syna, aspon niekto v rodine,co nezdiela tie vase stupidne nazory👍

anonym_9051d1
9. sep 2026

S takou sorostou matkou ako si ty byt nim preruším kontakt úplne 🙂