Syn zradil rodinné hodnoty a zapredal dušu Ukrajinke
Baby, ide ma roztrhnúť od jedu... Môj starší syn žije už 5 rokov v Bratislave a chodieval k nám iba ojedinele, vlastne posledné 3 roky iba na Vianoce. A tak sme ho chceli prekvapiť včera, že ho navštívime. Bola som v Bratislave ohľadom operácie. Prišli sme k nemu do bytu a ako som zazvonila, tak dvere otvorilo nejaké decko. Pozerali sme ešte raz na menovku, ale tá sedela, a pýtam sa jej, že či tam býva. Odpovedala, že áno, a zavolala mamu. A mňa skoro na mieste zložilo. Prišla žena ukrajinsky hovoriaca a že ona vie, kto sme, že nech ideme ďalej, lebo Martin že nie je doma. No veru nie... Nešla som. Za naše peniaze študoval a byt, ktorý má, by nemal bez práce, ktorú sme mu vybavili. A ona, fúria, sa tam tvárila, že je tam doma. Počkali sme ho pred bytovkou a sme sa dobre povadili. Povedal nám, že ak nechceme ísť hore sa zoznámiť, tak môžeme ísť preč. Samozrejme, sme tak aj urobili. Celú noc som nespala, unavená, mám v sebe 4 kávy a diazepam. A aj tak to neviem predýchať. Povedala som mu, že ho vydedím, ak s ňou ostane. Dozvedela som sa, že dcéra a druhý syn o tom vedeli celý čas. A že sa spolu už celé 4 roky poznajú a chodia na dovolenky. Nervy, baby, nervy... Čo urobiť? Chcem ho vydediť... Nemám chuť ho viac vidieť, viac o ňom počuť. Až sa mi hlava točí. Nespala som, hrozné niečo...
Aspon vieme, preco sa odstahoval na druhy koniec republiky 😄
Ja mám na Ukrajincov svoj názor, ale ak je s ňou tvoj syn šťastný.. len dať pozor, aby ho nechceli len využiť, ony to vedia.
Neviem, či tomu mám veriť.
Tento príspevok mi príde podobne písaný ako žena ktorá písala ako veľmi nenávidí nevestu.
Potom písala že ona je tá nevesta a začala sa veľmi zamotávať.
Ešte môžeš byť rada, veľa takýchto synov, čo sú sami v BA majú v byte chlapa 😁 (nič proti)... Držím mu palce, nech mu vzťah vyjde. A Ty nabudúce neriskuj s neohlásenými návštevami 😁.
To nemyslíte vážne? Ja som myslela, že ste na mojej strane ako vždy. Ja som si tu prišla vyliať srdce a uľaviť si a vy mi toto píšete? Čo ma ani jedna nechápete? Ešte mi prikladáte? Žijeme na východe a s ukrajincami nič nechcem mať spoločné. Robia všade iba zle, denne ich stretávam stovky a je to otras. Potrebujem vašu podporu, a nie ma ešte urážať a zhadzovať...
@anonym_autor ... Za toto ho nemôžeš vydedit. Toľko k tomu. Ostatné nekomentujem
Tento príspevok mi príde podobne písaný ako žena ktorá písala ako veľmi nenávidí nevestu.
@anonym_8f42f9 však? Aj mňa to hneď napadlo
@anonym_autor jeho život, jeho rozhodnutie. Ak chces prísť o syna, pokračuj ďalej.
@anonym_autor jasný troll ale tie, čo to čítajú a chovajú sa podobne, radím vydediť a nestýkať sa, nevesta ani vnúčatá tak otrasnú babku nepotrebujú.
@anonym_autor Svoje deti budem vždy varovať pred Ukrajincami a nedovolím im, aby sa s nimi kamarátili.
@anonym_autor ako by som reagovala? Prijala by som pozvanie dnu, podala ruku, zoznámila sa a počkala na syna. A potom by som mu nalozila, za to, že nás už dávno nepredstavil.
@rachel36a no takej mame ako ty, by syn predstavil frajerku ci partnerku hned.
ale ked s velkou pravdepodobnostou pocuval kazdu navstevu u mamy, nenavistne reci na zlych ukrajincov, takk posledne co sa mu chcelo mame povedat, ze mami ze aj ja mam ukrajinku.
Ked ho vycicia z peňazí, alebo už skôr narazí na majetnejšieho, pôjde i sama
@anonym_2429e3 Také sú bohužiaľ Ukrajinky, ženy ľahkých mravov. Nikdy som so žiadnou síce nechodil, ale stačilo mi, ako ma kvôli peniazom podrazili v robote. Niet nad zlaté Maďarky. 🙂
Ten názov témy 😂😂😂
@anonym_4c1c0d Ja som to otvorila len kvôli názvu 😀
To nemyslíte vážne? Ja som myslela, že ste na mojej strane ako vždy. Ja som si tu prišla vyliať srdce a uľaviť si a vy mi toto píšete? Čo ma ani jedna nechápete? Ešte mi prikladáte? Žijeme na východe a s ukrajincami nič nechcem mať spoločné. Robia všade iba zle, denne ich stretávam stovky a je to otras. Potrebujem vašu podporu, a nie ma ešte urážať a zhadzovať...
@anonym_autor Ja ta uplne chapem, tiez by ma slak trafil, keby si moje dieta zacalo s ukrosom/ukroskou. Co sa nastastie nestane. Az na malo vynimiek su to ***** ***** ***** (za hviezdickami si dosad vsetko nie dobre co ta len napadne, ale ty to vies. Zial vydedit ho nemozes, mozes akurat svoj majetok za zivota darovat komu chces, aby nemal co dedit...
@anonym_8f42f9 Provokatívnych príspevkov s presne týmto štýlom vyjadrovania a rovnakým typom reakcií v komentároch tu už bolo zopár... niekto sa veľmi nudí... určite sú ľudia, ktorí takto rozmýšľajú naozaj, ale toto je tu opakovane
Necitam komentare... cize zena v byte tvojho muza hovorila rusky alebo ukrajinsky... vlastne ani nevies lebo si jej nedala sancu.. nezoznamila si sa, len si splasene zacala riesit. Mam taky pocit ze ten tvoj syn presne vie preco vas doteraz nezoznamil, kedze vedel aky mas nazor na rusky/ukrajinky. Ale vies ze aj deti ucime nehadzat kazdeho do jedneho vreca, vsak? Nie kazda Laura je drza a nie kazdy cigan sedi doma, robi deti a caka na davky....
Obdivujem baby, ktoré sa tu zavzdusnuju a nakladajú autorke, keď to je vymyslená téma a niekto sa tu iba baví.
@marhulka13 cakala som, kedy zacne po zastani sa syna ohovaranie Ukrajiniek... Mozno zajde diskusia este dalej...
@anonym_autor deti sa väčšinou odstrihnúť od svojich rodičov pretože im nedajú dýchať.
Kvôli tomuto chceš stratiť svoje dieťa úplne?
To, že chodil domov raz za rok ti nevadilo?
Prečo o Tom vedeli jeho súrodenci a vlastná mama nie? No preto, lebo vedia, že sa s tebou nedá pohnúť. Si nepredvidateľny víchor. Prečo ste nesli ďalej, keď ťa pozvala? Naštvaná, ani nevieš na koho, si oduta čakala s mužom pred barakom. Ani ten tvoj chlap sa neodvážil nič povedať! Uvedomujem si to vôbec ? Myslím si , že aj ďalší súrodenci majú pred tebou veľa tajnosťi. Vedia, aký rozruch by si robila.
Vo svojej podstate si šikovná baba, ktorá všetko vybavi a vyjde na povalu aj bez rebríka.Ale chýba ti taká materská empatia, ústretovosť a možno aj trochu tej pravej materskej lásky.
Detí nemajú mať strach z vlastnej mamy.
Ktovie, možno ta Ukrajinka bude vynikajúca nevesta.Alebo sa rozídu a ona pôjde ďalej.
S bytom určite neodíde.
Ale robila si všetko pre svoje deti. Keby si nebola ten pomyselný víchor,
@anonym_autor Ja ta uplne chapem, tiez by ma slak trafil, keby si moje dieta zacalo s ukrosom/ukroskou. Co sa nastastie nestane. Az na malo vynimiek su to ***** ***** ***** (za hviezdickami si dosad vsetko nie dobre co ta len napadne, ale ty to vies. Zial vydedit ho nemozes, mozes akurat svoj majetok za zivota darovat komu chces, aby nemal co dedit...
@anonym_18a53c dobre radis. Vydedit sice nemoze, ale mohla by darovať majetok aby ho vytrestala. Napriklad sem;
https://www.charita.sk/projekt/zbierka-na-ukraj...
🫶🏽🤗👏🏽
@anonym_18a53c dobre radis. Vydedit sice nemoze, ale mohla by darovať majetok aby ho vytrestala. Napriklad sem;
🫶🏽🤗👏🏽
@haley7897 Ano, urcite tym darmozracom ... Ak si chcela byt vtipna, tak sa ti to fakt nepodarilo 😉
🫶🏽🤗👏🏽
@haley7897 Ja prenajimam byt a vacsina zaujemcov boli ukrosi. Ani nahodou, nikdy by som si ich do bytu nenastahovala..
@anonym_autor co zle ti konkretne robia Ukrajinci?

Ja by som sa tešila, že niekoho má a že je šťastný. Tu asi autorke vadí to, že má dieťa už a nie to, že je ukrajinka. Taký mám pocit z toho. Ja by som sa aj tak s dotyčnou išla zoznámiť, veď aspoň trošku ju spoznať.