icon

Syn zradil rodinné hodnoty a zapredal dušu Ukrajinke

9. sep 2026

Baby, ide ma roztrhnúť od jedu... Môj starší syn žije už 5 rokov v Bratislave a chodieval k nám iba ojedinele, vlastne posledné 3 roky iba na Vianoce. A tak sme ho chceli prekvapiť včera, že ho navštívime. Bola som v Bratislave ohľadom operácie. Prišli sme k nemu do bytu a ako som zazvonila, tak dvere otvorilo nejaké decko. Pozerali sme ešte raz na menovku, ale tá sedela, a pýtam sa jej, že či tam býva. Odpovedala, že áno, a zavolala mamu. A mňa skoro na mieste zložilo. Prišla žena ukrajinsky hovoriaca a že ona vie, kto sme, že nech ideme ďalej, lebo Martin že nie je doma. No veru nie... Nešla som. Za naše peniaze študoval a byt, ktorý má, by nemal bez práce, ktorú sme mu vybavili. A ona, fúria, sa tam tvárila, že je tam doma. Počkali sme ho pred bytovkou a sme sa dobre povadili. Povedal nám, že ak nechceme ísť hore sa zoznámiť, tak môžeme ísť preč. Samozrejme, sme tak aj urobili. Celú noc som nespala, unavená, mám v sebe 4 kávy a diazepam. A aj tak to neviem predýchať. Povedala som mu, že ho vydedím, ak s ňou ostane. Dozvedela som sa, že dcéra a druhý syn o tom vedeli celý čas. A že sa spolu už celé 4 roky poznajú a chodia na dovolenky. Nervy, baby, nervy... Čo urobiť? Chcem ho vydediť... Nemám chuť ho viac vidieť, viac o ňom počuť. Až sa mi hlava točí. Nespala som, hrozné niečo...

tom_i
9. sep 2026

@anonym_autor si úžasná matka ktorá sa 4 roky nezaujímala o syna...

anonym_b4f8bd
9. sep 2026

@anonym_autor Ja by som reagovala rovnako...šlahlo by ma😢 Všetci vieme, ako tieto zlatokopky vedia chlapa obrať o všetko, je tu o tom tiež nejedna téma. Chlap si myslí, že si dobre zatrtká a potom búúúm, prázdny účet a oči pre plač.

anonym_274de9
9. sep 2026

@anonym_autor a čo je na tom?Skôr je smutné, že ste nemali skôr videohovor, alebo návštevu asi vedel ako budeš vyvádzať.Nad tým sa zamysli a nie nad tým či je Ukrajinka.Moze byť sto x lepšia ako Slovenka.Mozno je bohatá Ukrajinka😆prečo každý berie UA ako chudakov a sociálny prípad.Okrem toho syn je dospelý a je to jeho výber.Strasne si hysterická, tak ho vyded.

eva8
9. sep 2026

Cele je divne, ze za 4 roky syn netravil Vianoce s priatelkou, ale s mamou. A rozpravali sa vobec medzi tymi stretnutiami pod 🌲 ? Ani z dovoleniek ziadny pozdrav. Ani manzel si nevsimol krasu synovej priatelky. Smutne. Ak je to pravda, nechcela by som tak dopadnut. Ak tema na vyvolanie emocii - ubohe. Ale aspon aj na zasmiatie
@anonym_autor

zuzubb007
9. sep 2026

Tak snáď takáto harpia matka ani neexistuje, ak je toto pravda tak syn dobre robí, že nič ti nepovie, takú matku mať je ako za trest

simsalabim
9. sep 2026
@eva8

Cele je divne, ze za 4 roky syn netravil Vianoce s priatelkou, ale s mamou. A rozpravali sa vobec medzi tymi stretnutiami pod 🌲 ? Ani z dovoleniek ziadny pozdrav. Ani manzel si nevsimol krasu synovej priatelky. Smutne. Ak je to pravda, nechcela by som tak dopadnut. Ak tema na vyvolanie emocii - ubohe. Ale aspon aj na zasmiatie
@anonym_autor

@eva8 v Ukrajine mnohi slavia Vianoce az v januari, podla julianskeho kalendara. Mozno preto?

anonym_870811
9. sep 2026

Ja ta uplne chapem. Ukrajinky idu len po peniazoch a este je tam aj dost rozsireny AIDS. A este ma aj parchanta.

minenkaa
9. sep 2026

Naozaj? Vy dvaja čo súhlasíte

katkati
9. sep 2026

@anonym_autor Uvedomuješ si, že toto nemôže napísať dobrý človek? Ja som tiež z východu, takisto stretávam ukrajincov a nemám ani jednu negatívnu skúsenosť. Ta Ukrajina je možno tisíckrát empatickejšia ako ty.

anonym_18a53c
9. sep 2026
@anonym_b4f8bd

@anonym_autor Ja by som reagovala rovnako...šlahlo by ma😢 Všetci vieme, ako tieto zlatokopky vedia chlapa obrať o všetko, je tu o tom tiež nejedna téma. Chlap si myslí, že si dobre zatrtká a potom búúúm, prázdny účet a oči pre plač.

@anonym_b4f8bd Keby len ucet. Minule tu bola tema, ako taka vychcana ukroska pripravila chlapa o dom. Taki mili ludia su to a my sme taki zli, ze ich nemame radi a taak velmi im krivdime 😀. No ale ked su chlapi taki sprosti a ulakomia sa na nieco take, tak smola no 🤷‍♀️

haley7897
9. sep 2026
@anonym_18a53c

@anonym_b4f8bd Keby len ucet. Minule tu bola tema, ako taka vychcana ukroska pripravila chlapa o dom. Taki mili ludia su to a my sme taki zli, ze ich nemame radi a taak velmi im krivdime 😀. No ale ked su chlapi taki sprosti a ulakomia sa na nieco take, tak smola no 🤷‍♀️

@anonym_18a53c lebo Slovenka by nikdy... 🤣🤣🤣

anonym_6ed572
9. sep 2026

Preco taketo priblble temy zakladaju len anonymy, ktore mam bloknute? No preco asi 🙉 debil zostane debilom

anonym_49dfdd
9. sep 2026

@anonym_autor , a Ty-Vy si myslíte, že ste urobili správne? Smiešne. Môžete sa aj pokrájať, nezmeníte to. Keď bol maličký, mohli ste urobiť bububu, ale teraz ...čo tým získate, mladá pani, za chvíľu možno aj babka.

anonym_b2d73c
9. sep 2026

@anonym_autor Zacala skola a ty sa nudis?Este nemate domace ulohy alebo co?Najprv skusas ze je to Ukrajinka,no ked ti tu na to neskocili,tak otacas,ze je to vlastne Ruska.Odkaz rodicom nech sa ti viac venuju,lebo potrebujes pritiahnut pozornost na seba a chyba ti ich pozornost.Ale to nevycitam tebe,ale skor tvojim rodicom.

anonym_73512e
9. sep 2026

Aby ťa roztrhlo od jedu 👍🏻

negymama
9. sep 2026
@eva8

@anonym_autor

@eva8 tak je možné že s ňou trávil Vianoce... Ale 6.januara pravoslavne

valria
9. sep 2026

@anonym_autor Si hrozná matka, ak tak málo vieš o vlastnom synovi. To ostatné ani nekomentujem. Alebo si všetko vymýšľaš!

negymama
9. sep 2026

Inak to je zaujímavé, že ti co pohŕda ju a znevazuju všetkých čo pochádzajú z krajin vycodne ci južne od nás.
Často vyplakavaju ako sú ľudia na západe voči nám povýšeni, že nás neprijmu ani pO rokoch medzi seba, že keď niečo. Slovák v cudzine urobí zle, hneď nás hádžu do. Jedného vracia...
Niekedy mali Rakúšan ia nápisy na obchodoch "Slováci nekradnite!"

Keď robia Slováci. To. Iste cudzincom tak je to. Ôk.

anonym_69ff00
9. sep 2026
@negymama

Inak to je zaujímavé, že ti co pohŕda ju a znevazuju všetkých čo pochádzajú z krajin vycodne ci južne od nás.
Často vyplakavaju ako sú ľudia na západe voči nám povýšeni, že nás neprijmu ani pO rokoch medzi seba, že keď niečo. Slovák v cudzine urobí zle, hneď nás hádžu do. Jedného vracia...
Niekedy mali Rakúšan ia nápisy na obchodoch "Slováci nekradnite!"

Keď robia Slováci. To. Iste cudzincom tak je to. Ôk.

@negymama akože mimo témy, ale k tvojmu príspevku. Akurát som na dovolenke - mam pocit, že dovolenkujem na červenom námestí. To, čo dokážu Rusi, proste prekracuje všetky hranice. V zásade nemám problém s nikým, ale toto je už príliš. Všetci normálni civilizovanej vychovani ľudia, rozumej západniari, sa na plazí zdvihnú a idú fajčiť do plážového baru, Rusi nie, ti ajci priamo na lehatku, takže cigaretový dym na teba ide naraz z troch strán. Jedine Rusi dokážu na plazí telefonovať cez Whatsapp, alebo Facetime alebo neviem co rak, že počuješ obe strany rozhovoru - niežeby som rozumela, ale počujem, či chcem alebo nie. Samozrejme z každého lehátka sa ozýva iná hudba, lebo veď oni majú práci počúvať to svoje. V reštaurácii samozrejme existuje nejaká organizácia, samozrejme len Rus ide proti prúdu a predbieha sa, kde to len ide. Nehovoria žiadnym iným jazykom a rozčuľuje sa, keď im personál nerozumie. Samozrejme majú právo na vodku hneď od rána, aj keď sa bar otvára o pol jedenástej. Zásadne ta oslovia po rusky, ved to musí každý ovládať a keď im vysvetlíš po anglicky / slovenský/ nemecky pripadne iným jazykom, že to tak nie je, tak sa asi na 10 sekúnd zamyslia a pokračujú v tej ruštine, ved to bolo dosť času na to, aby si sa ju naučila. To, že na stole v reštaurácii máš položené veci a pitie predsa nie je dôvod, aby si tam oni nemohli sadnúť. A pokračovať by sa dalo dlho.

Autorka je strašná, o tom žiadna, ale raz za rok, keď vyrazím na dovolenku, dokážem pochopiť, prečo ľudia nejakú národnosť dokážu neznasat.

marsmykkok
9. sep 2026

Zase sa tu zišli moralistky, ale úprimne keby máte napríklad 27 ročnú dcéru alebo syna a zistíte že si našiel/našla cudzinca navyše už s dieťaťom z predošlého vzťahu k ktoré sa stará ste s tým úplne ok a navyše keby bývajú v byte čo je len Vášho dieťaťa a on/ona ich živí hlavne? Podľa mňa nie, podľa mňa proste každý rodič dúfa že dieťa si založí rodinu nanovo s niekým čo ešte nemá záväzky a kde proste nejako vybudujú spolu všetko napolovicu... Proste nemám nič proti cudzincom ani rozvedeným s dieťaťom, ale proste asi žiadny rodič by s takou situáciou nebol ok. Ako možno ho len nevyužíva a možno nepoznačí ich vzťah že ona je viac skúsená plus kultúrny rozdiel a budú spolu spokojní do smrti a bude to fajn, ale je tam veľa ALE a zvonka situácia nevyzerá najlepšie a preto chápem obavy rodičov, konkrétne tu matky syna...

haley7897
9. sep 2026
@marsmykkok

Zase sa tu zišli moralistky, ale úprimne keby máte napríklad 27 ročnú dcéru alebo syna a zistíte že si našiel/našla cudzinca navyše už s dieťaťom z predošlého vzťahu k ktoré sa stará ste s tým úplne ok a navyše keby bývajú v byte čo je len Vášho dieťaťa a on/ona ich živí hlavne? Podľa mňa nie, podľa mňa proste každý rodič dúfa že dieťa si založí rodinu nanovo s niekým čo ešte nemá záväzky a kde proste nejako vybudujú spolu všetko napolovicu... Proste nemám nič proti cudzincom ani rozvedeným s dieťaťom, ale proste asi žiadny rodič by s takou situáciou nebol ok. Ako možno ho len nevyužíva a možno nepoznačí ich vzťah že ona je viac skúsená plus kultúrny rozdiel a budú spolu spokojní do smrti a bude to fajn, ale je tam veľa ALE a zvonka situácia nevyzerá najlepšie a preto chápem obavy rodičov, konkrétne tu matky syna...

@marsmykkok mať obavy a byť obozretní a hovoriť o zapredani duše a zrade rodinných hodnôt výhradne kvôli národnosti nieje úplne to isté...

zanka777
9. sep 2026

@anonym_autor dúfam že to je troll lebo ak nie tak ty naozaj nemôžeš byť kompletná.... A furia si tu v tomto celom príbehu jedine ty!...

simca06022011
9. sep 2026
@marsmykkok

@marsmykkok dospela zena, matka sa ma vediet ovladat a spavat a to co autorka opisala jr chore spravanie. Suhlasit nemusi, spravat sa primerane ano. Ze je sklamana? Jrdj problem. Ide iba o jej ocakavania. Syn moze byt spokojny a stastny a vztah fungovat. To ona ani nema z kade vediet.

haley7897
9. sep 2026
@anonym_69ff00

@negymama akože mimo témy, ale k tvojmu príspevku. Akurát som na dovolenke - mam pocit, že dovolenkujem na červenom námestí. To, čo dokážu Rusi, proste prekracuje všetky hranice. V zásade nemám problém s nikým, ale toto je už príliš. Všetci normálni civilizovanej vychovani ľudia, rozumej západniari, sa na plazí zdvihnú a idú fajčiť do plážového baru, Rusi nie, ti ajci priamo na lehatku, takže cigaretový dym na teba ide naraz z troch strán. Jedine Rusi dokážu na plazí telefonovať cez Whatsapp, alebo Facetime alebo neviem co rak, že počuješ obe strany rozhovoru - niežeby som rozumela, ale počujem, či chcem alebo nie. Samozrejme z každého lehátka sa ozýva iná hudba, lebo veď oni majú práci počúvať to svoje. V reštaurácii samozrejme existuje nejaká organizácia, samozrejme len Rus ide proti prúdu a predbieha sa, kde to len ide. Nehovoria žiadnym iným jazykom a rozčuľuje sa, keď im personál nerozumie. Samozrejme majú právo na vodku hneď od rána, aj keď sa bar otvára o pol jedenástej. Zásadne ta oslovia po rusky, ved to musí každý ovládať a keď im vysvetlíš po anglicky / slovenský/ nemecky pripadne iným jazykom, že to tak nie je, tak sa asi na 10 sekúnd zamyslia a pokračujú v tej ruštine, ved to bolo dosť času na to, aby si sa ju naučila. To, že na stole v reštaurácii máš položené veci a pitie predsa nie je dôvod, aby si tam oni nemohli sadnúť. A pokračovať by sa dalo dlho.

Autorka je strašná, o tom žiadna, ale raz za rok, keď vyrazím na dovolenku, dokážem pochopiť, prečo ľudia nejakú národnosť dokážu neznasat.

@anonym_69ff00 to ešte počkaj kym stretneš Britov na dovolenke... 🤣

marsmykkok
9. sep 2026
@haley7897

@marsmykkok mať obavy a byť obozretní a hovoriť o zapredani duše a zrade rodinných hodnôt výhradne kvôli národnosti nieje úplne to isté...

@haley7897 súhlasím s tebou, že je to napísané trocha vyhrotene a cez čiaru, ale možno sú tam len emócie autorky vyhrotené práve za tým, ako nepáči sa mi tiež akým štýlom je to napísané, vyjadrujem sa len k situácii ktorú opisuje a tu proste každý rodič úspešného mladého dieťaťa by bol sklamaný ak by to jeho dieťa malo takto lebo si to predstavuje trocha inak budúcnosť dieťaťa svojho. Rovnako ako napríklad nemecký rodič by nebol nadšený keby má úspešné a zabezpečené dieťa v mladom veku a nájde si nejakú Slovenku s dieťaťom z predošlého vzťahu čo tam do krajiny príde s holým zadkom a živí ju ten ich syn a dáva im aj bývanie... Ja riešim iba toto proste, nie štýl akým písala príspevok, ten je cez čiaru dosť...

alickapusinka
9. sep 2026

Prosím v prvom rade ak toto je pravdiva informácia tak sa lieč čim skôr u odborneho lekára čim skôr z liečbou začneš tým lepšie pre teba. Lebo toto čo si napísala toto je hnus. Keby to bola Slovenka tak by to bolo v poriadku a Slovenky su všetký dobre. Tak rozmyšľaj v tej hlave a nechaj syna žiť svoj život ked si ju vybral. A vydieračske reči typu že ho vydediš tak nech a čo ak je normálny a je mu s ňou dobre tak môže vám srať na vaš majetok. A čo uvedieš u notára vydedujem syna lebo si našiel priateľku a je Ukrajinka a pokiaľ sa s ňou nerozide tak preto. Ešte sa dostaneš do problémov kedže oni su u nás ako keby od vojny chraneni a skôr ich zamestnanu. Take aby si nakoniec neťahala za kratši koniec. Len preto že si ohrdnuta tak ON ak ju miluje ju ma nechať a toto snad nechceš myslieť vážne. Veru niktora z nás normalna žena tu vo fore s tebou nesuhlasi. Ako dieťa chcem chcem a chcem aby sa s ňou rozišiel len si zabudal jednu vec že od teba to nezaleži TY si na to úplne mala pani.A vydieračske reči o vydedeni nasledne že študoval za vaše peniaze typicke reči ohrdnuteho rodiča ktorý chce diktovať aby syn žil tak ako chce mater katastrofa fuj hnus. Ani si to nemala písať tu dostaneš riadene naložene.Moja kamarátka tak mala rodičov hlavne mater obdobnu čo TY o jej mužovi len rýpala chcela diktovať ako to dopadlo odstrihla rodičov úplne ma jednu dospelu dcéru a videli ju na 3 roky naposledy. A ma 20 rokov. Otec jej zomrel ani na pohrebe nebola mater chce na starobu aby prišla domov aj s nim že ho prijme kamaratka zmenial číslo kontakty a nechce mať s ňou nič spoločne a ma svätu pravdu mater jej išla diktovať ako s nin sa ma rozijsť lebo bol Poliak.Ešte dobre že mala rozum a neposluchla mater žiju super už viac ako 25 rokov.

anonym_69ff00
9. sep 2026
@haley7897

@anonym_69ff00 to ešte počkaj kym stretneš Britov na dovolenke... 🤣

@haley7897 no nestras - ak teda naraz na to ich slávne obsadzovanie lehátok, tak na týchto sa nechýbajú. Ráno o ôsmej prídeš na pláž a všetky lehátka obsadene, ale nikde nikto. Začínajú vyliezť tak okolo desiatej, ak vôbec. Absolútne netuším, ako to robia. To idú obsadiť lehátko a potom sa vrátia spat ? Raz som sa cely deň pozerala na štyri obsadene lehátka, na ktorých sa medzi ôsmou ráno a šiestou podvečer nikto neobjavil.

anonym_9b1792
9. sep 2026

@anonym_autor ani sa necudujem, ze chodi iba na Vianoce. Aj to je vela.

janinah
9. sep 2026

Nikomu sa nezdá podozrivé,že autorka zmizla? Alebo konecne zaučinkovali diazepamy😀
Synovi z príspevku tlieskam,vie co chce a s kym chce žiť.

macko1983
9. sep 2026

@anonym_autor tak mne by nevadilo,že chodí s ukrajinkou ,ale čo ta jej matka.Ak spolu chodia už 4 roky a ona tam býva s nimi,doteraz sa nedokázala postaviť na vlastné nohy tak by som spozornela.To zaváňa využívaním asi by som to tiež nepredychala.Bohužiaľ vo svojom okolí mám dvoch chlapov ktorý mali vzťah s ukrajinkami no len dovtedy kým ich nehnali do práce, jeden sa dokonca rozviedol,teraz ľutuje,nikdy predtým nepil.....ani deti k nemu už nechodia.To samozrejme nemusí byť prípad tvojho syna.