icon

Synovi, ktorému sa páčia muži, si chce nájsť dievča

alieria
29. aug 2016

Dobrý deň,
pred časom som tu písala o svojom synovi. Stále ho nedokáže uspokojiť žiadny chlapec, a tak to vzdal; nechce už skúšať gej vzťah. Je nešťastný, lebo nechce byť sám. Zdôveril sa mi, že by si radšej našiel priateľku. Neviem, čo povedať, aby som ho nezranila. Je mladý a už aj tak dosť sklamaný, znechutený a ubitý správaním iných chlapcov. Hoci je môj syn pekný a verný, vždy mu iný chlapec ublíži buď tým, že ho podvedie, oklame, alebo časom zmení svoje správanie. Nechcem mu brať ilúzie ani mu niečo vyhovárať. Je to šikovný a zodpovedný chlapec, ale bojím sa, že pri dievčati sa ešte viac popáli, lebo im to nemusí fungovať intímne a ona si to tiež časom rozmyslí. Vyžadovalo by si to hlbokú dávku tolerancie a ochoty spoločne niečo budovať, ťahať sa navzájom. Poznám však málo dievčat, ktoré by ustáli takú záťaž a podstúpili také riziko. Čo mám ako mama robiť? Ako mu pomôcť, aby si ešte viac neublížil?

sono2
30. aug 2016

@alieria vôbec nič nerob. On sa musí ochrániť sám. Alebo má 10rokov?

mima4
30. aug 2016

@lubkavargova1 no nie je to ziaden model rodiny (to iste pohlavie), lebo realne taki ludia nemaju sancu splodit dieta, je to proti prirode. Ale jasne, za peniaze sa da dieta "zaobstarat".
Na svete neexistuje jediny homo par so spolocnymi detmi... jednoducho priroda sa neda oklamat.

miluna777
30. aug 2016

@mima4 Tieto dristy s prírodou tu spomínaj pred toľkými nešťastnými mamičkami, ktoré s vypetím všetkých nervov a síl chodia na umelé oplodnenia... Isto ti poďakujú...

katrin21
30. aug 2016

@miluna777 ale to chodia zeny hetero a ona pise o homo a to je fakt ...

miluna777
30. aug 2016

@katrin21 ale je to tiež "proti prírode". Alebo nie? Kebyže chceme byť v súlade s prírodou, tak tu umierame na chrípku, pri pôrode alebo na banálnu infekciu.

miluna777
30. aug 2016

@katrin21 Alebo? Je snad penicilín prírodný? Cisársky rez?

katrin21
30. aug 2016

@miluna777 porovnavas neporovnatelne..

alaguema
30. aug 2016

@miluna777 to nie sú drísty. Je to holý fakt. Dvaja muži, ani dve ženy dieťa nesplodia. Mamičky, ktoré s vypätím všetkých síl chodia na UO, sa rozhodli riešiť svoju neplodnosť práve takto, je to ich osobná voľba, za ktorú sú zodpovedné len ony a s témou to nemá nič spoločné.
Čo sa týka tých pochodov, tak v BA sa možno ešte miernia, ale vo väčších mestách, je to celkom nevkusné. Ja som videla ten v Londýne. Pozri si fotky a ak to tvojmu zraku lahodí, tak asi sa na veci nepozeráme cez tú istú optiku. Nemám žiadny problém s nahotou, ani so sexualitou, ale intímny život je intímny preto, že ho zdieľajú dvaja ľudia a nedelia sa o ňu s celým blokom, alebo s celou dedinou. Homosexuáli, ktorí oslavujú svoju slobodu pochodom, pri ktorom je všetko zjavne zamerané na sex, na telo, na genitálie, predvádzajú sa a zveličujú, pripomínajú prostitútky....o čom potom tie ich vzťahy sú? Len o tom? Boli tam chlapi v tých sado-maso kožených oblečkoch, niektorí so zvieracími maskami na tvárach. Jeden mal druhého na reťazi. Ďalší bol oblečený za čiernu sviňu, na tvári mal prasaciu masku a v ruke bič. Čo nám tým chcú povedať? Veď mnohí homosexuáli sa k tomuto vôbec nehlásia.

mima4
30. aug 2016

@miluna777 ale zena a chlap maju sancu splodit dieta az na par vynimiek? Aku sancu maju dvaja homo? Biologia nepusti

evittam
30. aug 2016

@marina1111 Ale ty to naozaj neovplyvníš či tvoj syn bude heterosexuál alebo homosexuál a neovplyvní to nikto-ani učiteľka v škôlke, v škole, ani žiadna knižka - to už konečne skús pochopiť - to či bude podľa teba "normálny" nezávisí od nejakej kultúry. A áno sex patrí do intímneho života dvoch ľudí - či už hetero alebo homo - či je podľa teba normálne aby tvoje dieťa na teba pozeralo ako fajčíš mužovi vtáka len preto lebo je to správne lebo je to hetero.......Ešte raz - ži a nechaj žiť. Ak je niekto chlípnik a sviňa a zneužíva deti tak je to úplne jedno či je to hetero alebo homo - a sú si rovní. 😉
A to, že nemám nič proti normálnym homosexuálom a mám medzi nimi priateľov neznamená, že chcem aby z môjho syna bol gay.
A ty si v tomto pekne úbohá - prepáč za úprimnosť - ale ak by si mala napríklad dobrého kamaráta a nevedela by si to o ňom a dozvedela by si sa to - už by to bol samozrejme chlípnik a nenormálny človek.....

marina1111
30. aug 2016

@evittam ani nechapes co pisem. vysvetlovat nebudem mam ine veci na praci ahoj.

alieria
autor
30. aug 2016

@orsi_h Ďakujem pekne za hrejivé slová.

lujza123
30. aug 2016

@mima4 no biologia nepusti....proti prirode je minimalne polka zivocichov na tejto planete, lebo mladata vacsinou vychovavaju samicky, nie pary samec a samica..
Take slonice, levice a napriklad aj lesby su potom uuuplne proti prirode..to dava logiku

mima4
30. aug 2016

@lujza123 na druhej strane clovek bol stvoreny nad zvierata a ako muz a zena.

katarinapekna
30. aug 2016

Vyplody chorej hlavy,že na toto vobec niekto reaguje.....

lubkavargova1
30. aug 2016

noooo a pekne sa to dototo ked sa narodi aj hermafrodita....to vam je ine zuzo...take individuum v prirode...no to je riadny odrb od matky prirody 😀

ciernypes
30. aug 2016

@alieria gajovia su prelietavi.ved ako povatsina muzov.ja sim mala dvoch teplych kolegov a sefa. daja maly staly vztah ale v tychto vztahich je tolerovana nevera. ono to tak je fyngujeinak ako zeny. prosim ta vyhovor mu dievca nemusia v tom pare trpiet dvaja.myslim si ze ziadne dievca neurobi srastnou a budu sa zbytocne trapit dvaja...je este mlady.casom si mozno najde normalny vztah s muzom.nech skusi starsich ti nebudu taki prelietavi ako mladi.

ciernypes
30. aug 2016

@alieria prepac este ak jobraz pritahuju muzi a nie zeny. tak on bude potom.podvadzat manzelku.priatelku .lebo pudy neoklame..a nic nie je horsie ako ked zena zisti.ze ju muz podvadza s muzom.....je este mlady na svojho muza svojich snov si moze pockat.nic nie je hned. aj hetero ludia dljo hkadaju parrnerov.
Ale raz ked je gej tak aj gejom ostane a nepodporuj ho v tim aby si nasiel dievca ked ho pritahuju muzi..bude aj s niu nesastny a aspon neublizi nejakej chudinke.

ciernypes
30. aug 2016

@marina1111 no ja tinorajem mat syna gaya a dceru lezbu. vela stastia

ciernypes
30. aug 2016

@marina1111 inak ty tu miesas jablka s hrudkami .je jedna vec tolerovat gayov a druha vec to vo pises.o zneuzivani a adoptovani.
Homosexuali su normalni ludia ako my.za to ze sa tak narodili nemozu a preto ich vobec netreba podcenovat.ani ich pokladat za chorych.maju pravo na to zit spolu ako sa im chce a mozu sa kludne aj zosibasit .nie vsetci su pedofili a nie vsetci su zvrateni ako to pises.
Adopciu pre homosexualov neuznavam ani ja. dufam.ze sa k tomu este nedosranu.
Ale mala by si ich tolerovat lebo su to taki isti ludia ako aj ty.tak neviem s cim mas problem a to scifi co si tu popisala .to patrinuz do inej skupiny ale to robia aj normalni ludia.
A pedifil a homosexual je rozdiel...a velky

fra
30. aug 2016

@ciernypes neviem, či sa dá povedať, že bude určite ženu podvadzať lebo "pudy neoklame"... veď každý - napríklad aj ženatý - muž má "pudy" ..... a predsa sa nájde (dúfam) dosť jedincov, ktorí svoje ženy nepodvádzajú napriek tomu, že je okolo nich mnoho žien, ktoré sú krajšie a omnoho viac sexi ako ich vlastné ženy ... čiže podľa tejto logiky by si tie "pudy" mali na nich uspokojiť ... osobne dokonca poznám asi dvoch komosexualov, ktorí žijú v zdržanlivosti ... a zatiaľ žijú aj bez upokojovania svojich "pudov" a sú to fajn ľudia hoci nevravím že nemajú problémy ... to len táto doba nám navráva, že pudy sú nado všetko a každý im musí podľahnúť ... človek je predsa niečo viac, ako pes skáčuci na hárajúcu fenu...

ciernypes
30. aug 2016

@fra ale to su muzi kt pritahuju zeny a s nimi su aj zobrati.ale ak muza pritahuju muzi moze na nas oklamat sam seba a bude zit so zenou ale raz to pride.lebo bude neukojeny sexom so zenou.frustrovany tak to je.
Ten moj kolega gay.mal milencov. kt mali manzelky a rodiny a sexovali tajne s muzmi.lebo raz ak ta pritahuju muzi tak si tu potrebu raz uspokojis...
Ja som mala kolegov homo. a vsetci mali na zaviatku ich spoznavania vztahy so zenami ale priroda ich premohlam
A nejde tu o harajucu fenu ale kazdy clovek potrebuje mat to uspokojenie .mozes ho potlacat ale raz sa neudrzis.lebo to ke priroda a my sme jej suastou a sme stvoreni tak aby sme sa mnozili ...celkom jednoduche

maminuska
30. aug 2016

@marina1111 ja s tebou v určitých častiach súhlasím .
Ako spoločnosť začíname byť tak liberálni že nám fakt začína vyhrávať. Práva určitej minoritnej skupiny ľudí majú byť špeciálne chránené na nad rámec bežných práv platiacich pre celu spoločnosť.
Ja osobne som zasadne proti adopcii detí homosexuálmi ...ich práva končia tam kde začínajú práva toho dieťata a to má právo na otca a matku ( aj ked adoptívnych ).
Registrované partnerstvá ano, manželstvo nie ..to ani nie je ľudským právom ( ES pre ludské práva vo svojom rozsudku . )

miluna777
30. aug 2016

@alaguema Áno, sú to dristy. "To je proti prírode" pre mňa jednoducho nie je argument, lebo proti prírode je v podstate každá záležitosť modernej doby. Vidím, že píšete cez internet, asi máte počítač a prístup k sieti, to je tiež proti prírode. Ak nežijete naozaj niekde v chatke v lese, tak na mňa nechodte s prírodou lebo si môžte leda tak nohami šúchať. Homosexualita sa naopak v prírode vyskytuje celkom bežne, nie je to nič nezvyčajné.
Súhlasím s tebou, že v iných mestách je dúhový pochod možno oslava sexu, s čím nesúhlasím, no každý rieši iba posteľový stránku veci a to sa mi nepáči. Mne nie je nič do toho, čo v posteli robíš s manželom ty, čo robí sused, čo robí niekto cudzí. No aspoň by mali mať právo s tým druhým zdielať život, tak ako ho zdielajú manželia. Aspoň toľko málo, keď už ich spoločnosť neprijíma.
Čo sa týka detí, tiež je to taký jednonohý argument, že dieťa potrebuje vzor otca a matky. Je to pravda, o to sa nechcem prieť, tak to je. No v dnešnej dobe, keď je 50% detí vychovávaných iba jedným rodičom, je zase sprostosť venovať všetku zlobu iba homosexuálom, že smiešne percento z nich chce adoptovať deti. či mať dve mamy je sodoma gomora a mať jednu mamu bez otca je úplne v poriadku? Nie je tento náhľad na život trocha chorý?

miluna777
30. aug 2016

Resp. Aby som nevyznela zle, ak chceme chrániť "tradičnú rodinu", radšej sa zamerajme na domáce násilie, na alkoholizmus, na rozvodovosť, ktorá je dnes strašne vysoká. Na to, ako naše deti vyrastajú. Nie na homosexuálov, z ktorých má záujem adoptovať deti len naozaj malé percento (ako tu už padlo, veľa z nich je promiskuitných, práve preto, že im nehrozí nechcené tehotenstvo a založenie rodiny, tak si s tým veľkú hlavu nelámu). No sú medzi nimi aj takí, ktorí spolu žijú dlhšie ako veľa heterosexuálnych párov, ktorých poznám, naozaj sa ľúbia a chcú polu žiť (nepoznám zatiaľ takých, ktorí by aj chceli mať deti). Takým by som povolila, nech sa registrujú, nech sú manželia. Nech majú navzájom prístup ku zdravotným záznamom. Nech môžu dediť. Ako toto ohrozí tradičné manželstvo? či teraz im dovolíme sa zobrať tak zrazu sa zo všetkých stanú homosexuáli, lebo sa to smie? Asi nie...

marina1111
30. aug 2016

DAJTE MI POKOJ NEBUDEM NA VAS REAGOVAT!! NEMAM NERVY SA TU S VAMI VADIT CO JE PROTI PRIRODE A CO NIE A PODOBNE VE
CI. ZITE SVOJE. KEBY STE BOLI KDESI V ISLAME OBLECENE V BURKE PRIKOVANE DOMA ANI BY SA VAM O GAYOCH NESNIVALO. NAJHORSIE JE ZE VY VERITE ZE TO JE VASE ROZHODNUTIE VAS NAZOR..ALE OMYL AKO HOVORIM NA KAZDEJO Z NAS VPLYVA KULTURA INFORMACIE MEDIA MORALKA RODINA A TYM SA FORMUJU NASE NAZORY MYSLIENKY ATD... V INEJ ZIT. INEJ KULTURE TAK BY STE NA NICH PLULI CI HADZALI KAMENOM...JA TU NETVRDIM ZE JE TO SPRAVNE CI NESPRAVNE. NENAVAZAJTE SA DO MNA ZA MOJ NAZOR OPAKUJEM GAY MI NEVADI POKIAL NEZASAHUJE DO MOJHO ZIVOTA A ZIVOTA MOJICH DETI. KLUDNE SA S NIM MOZEM KAMARATIT JEHO POSTELNE SCENY MA NEZAUJIMAJU NO AK SA BUDE OLIZOVAT NA ULICI S CHLAPOM TAK MU PRASNEM PO HLAVE. A NEPISTE MI ZE SOM CHUDERA S PODOBNE MAM SVOJ ZIVOT A ODZITE VIAC AKO SI MYSLIS A HOMOSEXUALOV POZNAM XYZ! SU DOBRY A SU ZLY..ALE SI VYPRISIM CHLAPOV CHODIT PO AUPARKU S KABELOCKOU A VRTIET ZADOCKOM TO Z COHO SI MA MOJ SYN BRAT PRIKLAD??? OFF!

maminuska
30. aug 2016

@marina1111 práve ti druhá strana ukázala výšku svojej tolerancie..to znamená žiadna. 🙂 .

marina1111
30. aug 2016

komu pride toto normalne nech sa da vysetrit. alebo nech vypne telku minimalne uz ste riadne ohucany...

sardinka335
30. aug 2016

aj zabíjanie neduživých mláďat, či vzájomné požieranie je niečím čo je v súlade s prírodou a možno ho praktizovať aj medzi ľuďmi? Zvieratá si zamienaju vnemy aj objekty a nie su viazane ziadnym svedomím, moralkou alebo verejnou mienkou takze sa lahšie dozenu k spravaniu, ktore sa vymyka norme. Levica sa moze ,,hrat,, s levičaťom, ale v zápätí ho moze zadusit a nikoho to netankuje. Zviera reaguje inštinktívne.
Nikto nebráni homosexuálom zdielat zivot s tým s kým chcú. Su to ludia ,,večne ukrivdený,, a keby nemali cirkev, tak si nemaju ani do koho kopnut ako taka zakomplexovana pani s menom Hana Fabry ktora ma priestor v jednom denniku a teda tolko mindrákov sa pokope len tak nevidi. Tá ich Romanka Šlesinger to iste...mala som tu česť ju osobne vidiet. To su ludia čo sa sami neprijali taký aký sú a všetky svoje mindraky zvaluju na spoločnost, na ludi, na cirkev, na režim, na vladu...len sami v sebe chybu nevidia. Inak mnohý su tam promiskuitny a nie su ani pravy homosexuáli - bud mali tazke detstvo, boli zneužívaný, vychovavaný len zenami takze napr. chalan ani nikdy nevidel nejaky chlapsky vzor a začal inklinovat k ,,zenam,, a su aj taký čo teraz su homo ale časom chcu rodinu, zenu...nedavno som sa dozvedela ze ista spoluziacka čo bola lesba uz nie je, uz ma chlapa.

marina1111
30. aug 2016

ja mam jasno..snad aj vy.