icon

Tajná láska

baska33
13. sep 2015

Ahojte baby.
Pisem sem,lebo si uz fakt neviem rady a neviem co mam robit.
Zalubila som sa do muza ktory je starsi o 20 rokov a je rozvedeny.
Vek mi samozrejme nevadi,pacia sa mi starsi muzi.
Problem je ten,ze On uz dalsi vztah nechce a nechce sa viazat.
Preto su nase stretnutia tajne,aj ked zopar ludi uz o nas rozprava.
Ked sme spolu sami vsetko je take pekne,dokonale a vo vsetkom si rozumieme.
Boli ma ze nikdy s Nim nebudem moct ist von,drzat Ho za ruku a len tak sa prechadzat.
Velmi Ho milujem,a nedokazem sa Ho vzdat,no na druhej strane mu nechcem robit matrac,aj ked milovanie s Nim je nadherne...
Co robit???

Strana
z2
maciatkolulu
13. sep 2015

@baska33 pokial sa s tebou nechce drzat za ruku na verejnosti, dokonca nechodit s tebou nikam, ale spavat hej, tak je jasny problem, asi ma niekde zakonitu, alebo nejaku stalu partnerku, predsa nie je zle ked si muz vyjde na kavu so zenou, ked tam nie je niekde v pozadi manzelka....Nebud naivna
a podotykam nezavidim, nemam totiz co...

mike_bassett
14. sep 2015

Nepovedal som, že závidíte staršieho partnera. Ale všeobecne si ženy závidia atraktivitu (aj muži, aj keď nie tak moc). Vždy keď má mladšia staršieho, sa okolo nej vyroja dobrotivé ženičky, nabádajúce ju k rozchodu. Osobne si myslím, že podstatná časť motivácie takýchto žien je závisť za to, že mladá je atraktívna pre chlapa ich veku. Tak si povedia keď nemôžem ja, nech nemôže ani ona.

Ak sa s ním má rozísť, tak správny dôvod je ten, že sa s ňou nechce ukazovať, nie vekový rozdiel 🙂

natalka13
14. sep 2015

@mike_bassett To sa teda velmi mylis, ked 60 rocny kurizuje 40 rocnej, ta sa pousmeje nad "starcekom" alebo na neho zhnusene flochne, a 20tka sa usmeje na 40rocneho, ak "sedi v mercedese" inak ho ignoruje.
Pisem o velkej vacsine zien, nie o malom percente zien, kt. chybal ci chyba otec.

natalka13
14. sep 2015

@maciatkolulu Presne ktory chlapsa rad nepochvali este k tomu s mladym maciatkom na verejnosti.

lenadka
14. sep 2015

@baska33 rozísť sa s ním! Prečo sa tatko ponižuješ? Zaslúžiš si partnera, ktorý sa tebou bude pýšiť 😉

natalka13
14. sep 2015

@maciatkolulu jej teraz som si vsimla, to mlade maciatko nebol umysel smerom k tvojmu nicku 😉

sasa1310
14. sep 2015

@baska33 On už ďalší vzťah nechce, tak preto sa stretávate tajne 😀 😀 😀 bože s tu rehocem. Trtkať chce, ale to je tak celé. Iste má doma pani manželku kde má full servis o ktorý nechce prísť.
Vysvetli mi, čo to má zo sebou spoločné nemať vzťah, t. j. neukazovať sa na verejnosti....lebo ja tomu tak trošku nechápem. Prečo sa vlastne s tebou stretáva, keď nechce vzťah? Či chce len milenecký, aby ho náhodou s tebou niekto nevidel?
Alebo baby vysvetlite mi, lebo ja som už fakt mimo z toho...nechápem to asi dobre, lebo mi nejde do hlavy, že to dievča asi zjavne nejako nepochopilo, že prečo sa s ňou nechce verejne stretávať

sasa1310
14. sep 2015

@morning najlepší je taký s číslami 90-60-40.
90 rokov, 60 miliónov a 40 horúčky. 😀

maciatkolulu
14. sep 2015

@natalka13 😀 mne to bolo jasne, neboj 😀 , myslim, ze sa uz neradim az k takym mladym maciatkam 😉

timea7
14. sep 2015

@sasa1310 tých nechápajúcich je nás tu viac....

timea7
14. sep 2015

@mike_bassett ja som asi pribrzdená, ale toto fakt nechápem. Prečo by som preboha mala niekomu závidieť o dvadsať rokov staršieho partnera? A prečo by som mu mala vôbec nejakého partnera závidieť? O akej aktivite píšeš? Tie dobrotivé ženičky skôr myslia dopredu, že keď tá mladá pipka bude mať 45, ešte stále kočka s aktívnym životom, jej amant už bude dôchodcom 😀 😀 😀 😀 😀 😀

maria1989
14. sep 2015

@timea7 ja osobne takej závidím, že ho o chvíľu bude kŕmiť a prebaľovať 😅

timea7
14. sep 2015

@maria1989 tak, tak....a búchať si hlavu o stenu k tomu....

maria1989
14. sep 2015

@timea7 😀 😀 😀

timea7
14. sep 2015

@maria1989 ešte som zabudla dodať, že s rozbehom! 😎 😎 😎 😎 Bože ja, čo mám v zadku vrtuľu, aby som závidela nejakej žene, že má o dvadsať rokov staršieho chlapa.....ja jej ho doprajem´, možno je s ním šťastná, vyhovuje jej to. Ja som vďačná za toho môjho o štyri roky staršieho a akčného na tridsať 😉

maria1989
14. sep 2015

@timea7 🙂 ja som zase spomalená, ale som natoľko tvrdohlavá, svojská a hnusná sekera, že by som so starším nevydržala... a nebodaj by sa mi snažil dávať múdre rady, no toto mi akurát chýba 😀
veď každý nech má, koho chce, vekové rozdiely nie sú až také dôležité, len tuto slečnin pán o 20 r. starší nevyzerá, že by spĺňal jej predstavy ideálneho partnera - a to aj odhliadnuc od veku 🙂 ja by som to na jej mieste brala tak, že ho mám len na chvíľku, aj to len do postele. s tým jeho prístupom.

timea7
14. sep 2015

@maria1989 v tejto téme vôbec nejde o vek, môže byť šťastná aj žena s parterom starším, ale takým, ktorý si ju váži, neskrýva sa s ňou pred svetom, nevešia jej na nos také somariny, že už nechce žiadny vzťah.....ale spávať s ňou chce.....úžasnééééé. Inak, keď sú spolu, je všetko perfektné.....som zvedavá, čo všetko, okrem sexu a to si ešte dievčička neuvedomuje, že práve tam bude ten vekový rozdiel dosť markantne cítiť, teda, ak by s ňou rátal do budúcnosti, čo teda nehrozí....

hanka_april
14. sep 2015

povedal ti slusne, ze chce len milenku a je na tebe, ci si to uzijes a neriesis, alebo chces viac a budes sa trapit.....ja by som si vzdusne zamky nestavala a nemarnila najlepsie roky zivota 😝

@baska33

oli18
24. sep 2015

Dobre som ťa typovala, že si puberiačka. Máš tu 3 témy, v ktorých riešiš, čí je bozkávanie neverou a vsťah so ženatým o hodne starším chlapom. A neverím, že len o 20 rokov. Si /podľa mňa/ chudinka, ktorá nepocítila v živote otcovskú lásku, preto ju hľadá u staršieho partnera. A možno je to za odmenu. A baby ti tu zožrali aj s navzjakom, že vraj zaľúbená a partner nechce legalizovať vsťah. To si len ty myslíš, že vsťah, len ťa využíva, si pre neho mladé mäsko. Spamätaj sa, dievča ☹

dilino
27. dec 2018

@sasa1310 👍

lanstouran
27. máj 2025
@marlene

@baska33 ja som toto zazila,ked som mala 21 on mal 42. tiez na zaciatku nechcel ziadny vazny vztah ,nielen so mnou ,ale so ziadnou zenou. nakoniec sme spolu prezili 7 nadhernych rokov. dnes ho chapem-mal strach z vekoveho rozdielu,z toho co povedia ludia -(zacalo to v roku 1989, vtedy bola ina doba... ) , strach ,ze sa zalubim do niekoho neho, paradoxne si ymslel on ,ze ja to nemyslim vazne a ze sa chcem len zabavit... nas rozchod bolo vlastne velke nedorozumenie ,ktore sa ale vysvetlilo az o par rokov ,len vtedy som ja uz bola vydata za niekoho ineho a aj on bol uz v inom vztahu... ale ten smutok z toho,ze keby sme si boli vsetko vysvetlili hned v nas ostal . milujem mojho manzela, ale moja velka laska bol on a ja som bola jeho. hoci na zaciatku to vyzeralo len na kratku aferu.

@marlene presne toto sa stalo mne a teraz ľutujeme ze sme neostali spolu ale čas a roky späť nevrátime ale stále sa máme radi a pomôžeme si keď niečo treba bol prvý ale pre mňa ostané vždy prvá veľká láska je to iné ako s manželom a bol medzí nami dosť vekový rozdiel

Strana
z2