icon

Taká pekná nedeľa to mohla byť

28. máj 2023

Taka pekna nedela to mohla byt. Obe deti isli rano k babke, tesila som sa, ze po celom tyzdni makania, rozvazania po kruzkoch, zo skoly, do skoly, obchody, urady, doktori na oddych. Vcera sme robili detom celodenny program. Dnes rano ma privital s tym, ze treba kosit. Vravim, ze to sa mi teda nechce ani nahodou, je tam upek, cely tyzden vstavam, beham, riesim, dnes to chce oddych. Nie, treba kosit, trava je vysoka, garaz treba upratat, toto, hento, zoznam hned na dve a4. Tak sme sa akurat dovadili, lebo ja neviem dat konkretny datum, kedy budem kosit. Blbost jak mraky pritom. Ja viem, ze naposledy kosil on, ale vsak nie sme v skolke, ze sa musime ferovo striedat, ved kazdy robi nieco. Teraz nastvany odisiel do obchodu, takze nekosi nikto a ja sedim doma a upratujem. A to som len chcela peknu nedelu a oddych. Ani neviem, co chcem temou povedat, spytat sa. Mozno ma poslete josit. Tak asi pojdem.

Strana
z4
mamula20
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
29. máj 2023

@mamula20 ono mne nevadi sused, co zapne kosacku, a pokosi vsetko naraz, za hodinu je pokoj a ticho... ale tento je extrem fakt cele dni huci.
Keby som mala dvor susedov okolo riesit.. my sme radi napr. ked mame podobne ploty, domy, a tak.. potom to tak pekne vyzera :DD takze my mame so susedou rovneke dlazby okolo odmu, takmer rovnake domy mame postavene, fakt minimum rozdielov.. nenapadlo by ma riesit kto co prvy robil :D ved sme si chodili so susedmi obzerat kto co ako ma urobene :D

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zuzinka888
30. máj 2023

@elizabet173 oddych dobre padne ktorykolvek den v tyzdni.😊.

akiana
30. máj 2023

Necitam celu diskusiu, ale on nema ruky a nohy?

lenkakravcova
13. aug 2023

@goodidea Boh nepotrebuje oddychovať. Jediný Boh nie je ovplyvňovaný fyzikálny zákonom. Nepodlieha hmote, gravitácii ani času. Je nad ním. Je nad tým všetkým. Iba my ľudia, a iné bytosti, podliehame zákonom, ktoré pre nás stvoril. Boh nás svojou Vznešenosťou, svojimi vlastnosťami nesmierne prevyšuje. Tvrdiť, že Boh podlieha únave, znie ako grécke bájky..

goodidea
13. aug 2023

@lenkakravcova Jesus ..kľud

lenkakravcova
13. aug 2023

@goodidea ja len ze je to blbý argument. 😀 Nerobím z toho drámu.

cocolinka
13. aug 2023

Nebud blba, on to podla mna spravil aj trosku naschval, ze ta chcel vystelovat s tym kosenim, lebo niekde asi ratal, ze sa ti nebude chciet a tym, ze si to odmietla, tak sa akoze “urazil” on aby mal vyhovorku na to aby mohol zduchnut a nakoniec nic nerobit, mam taky pocit, ze aj keby ste zacali robit tu garaz spolu, tak by sa po pol hodine nenapadne vytratil a ostalo by to vsetko na tebe

Strana
z4