Ťažká životná situácia

4. júl 2022

Boli ste niekedy v ťažkej životnej situácii? Vyriešila sa nakoniec? Niekedy sa už cítim, že nemám ani síl. Su dni, kedy som plná eufórie a života a vidiny nového začiatku a potom su dni, keď som na dne, pretože stále mám tu realitu, kedy ešte nič nie je vyriešené. Konkrétne ide o rozvod, riešenie vlastného bývania...

hviera81
4. júl 2022

ja myslim ze kazdy uz bol v tazkej zivotnej situacii, mozno v inej, ale je aj uhol pohladu co vlastne je tazka zivotna situacia.
rozchod a odstahovavanie sa mam za sebou niekolkokrat, posledny rozchod trval par mesiacov, to bolo hrozne, citila som sa pod psa.
mam za sebou jeden potrat, to som nemala chut ani zit.
ale kazde rano vyjde slnko....

ildiko36
4. júl 2022

Rozvod, vlastne byvanie mam za sebou, da sa to prežiť, teraz rieším veci čo da mi vzdajú neznesiteľné a dufam ze sa to onedlho skončí..
Každy nosime svoj kríž

autor
4. júl 2022

@hviera81
@ildiko36 áno ja viem, každý máme niečo naložené a možno toto vôbec nie je nič ťažké čo zažívam.

ildiko36
4. júl 2022

Momentalne možno sa ti to vzdá, ale nezúfaj, čas všetko vyrieši a bolesť sa zahojí a ustúpi😌.
Stale si ver že si úspešná mladá baba a ti to dáš

autor
4. júl 2022

@ildiko36 ja už bolesť nemám, skôr finančne sa bojím 😃 musím si poriešiť druhý príjem, lebo z jedného platu platiť hypotéku nie je nič moc

ildiko36
4. júl 2022

Ja som mala 2pracovne miesta a vo volne som nechty robyla aj tak som z toho sama nevyšla, musela som zacat pracovať v nemecku na 2t turnusy aby som mohla žiť aspoň tak ako žijú manželia.

autor
4. júl 2022

@ildiko36 tak to Ta obdivujem 🙂

petricka22
4. júl 2022

Vsetko sa da zvladnut… kazdy bojuje svoj boj… ja si stale hovorim, ze mam zdrave deti, rodiacia mi dali moznost studovat a vzdy pri mne stali. Mam vyborny vztah s rodinou. Bolo mi dane fyzicky, aj psychicky. Mam viac, ako vela inych ludi, tak neexistuje, ze nieco nezvladnem 🙂 treba si vzdy povedat, ako vela v zivote mam a tie problemy sa zdaju hned mensie…

ildiko36
4. júl 2022

A to som ti len kusok zo života napísala,dceru som mala 2roky na chemoterapii, syna staršieho mam autistu a ďalej ani nebudem písať..niekdy život je nespravodlivý..

autor
4. júl 2022

@ildiko36 ano je velmi nespravodlivy. Tiez su v mojom zivote aj ine zle veci, alebo teda boli, tie uz su nastastie minulost, ale bolo to tazke. V podstate uz to snad bude len lepsie, uvidime. Myslim, ze ano, ze sa privelmi lutujem, tiez mam kazdy den moznost zmenit veci k lepsiemu, nastastie zdravie mi zatial sluzi. Dakujem, ze ste ma napravili trosku, aj ked obavy mam, ale tie budu vzdy.

marianarem
4. júl 2022

U mna zatial kazda tazka situacia bola nakoniec prinosom. Cim tazsia, tym vacsi prinos do dalsieho zivota. A tiez som niekedy netusila, ako sa z toho vobec moze dat vymotat. No dufam, ze to dopadne rovnako aj s dalsimi tazkostami, ktore este pridu.

martin105
25. jan 2024

pokial si zdrava nepičuj tu