Tehotná s alkoholikom

zaxinka
24. aug 2018

Ahojte, sme s partnerom spolu 2 roky a 2 mesiace. Že si občas da alkohol som neriešila, ale posledný polrok je to už neúnosné. Začal piť hlavne tvrdé, rum, hruška, vodka to je jeho, neopije sa každý deň, pod obraz sa spije tak každý druhý týždeň, ale popíja každý deň. Piva a vína kupuje po kartónoch. Keď nemame doma chlieb, tak v pohode, akonáhle chýba alkohol, je to hrôza. A teraz, som s ním tehotná, 11tt. Nad potratom neuvažujem. To tehotenstvo je tiež jeho výmysel, bez môjho súhlasu a vôbec sa do mňa spravil a povedal, že on chce dieťa a nezáujem, že ja ešte akoze nie. Takže čakám dieťa s alkoholikom. Teraz čo robiť? Zmení ssa ešte? Má to zmysel? Plánujeme v októbri svadbu, ale vôbec sa neteším. Včera sa tak opil, že sa potacal, spadol mi na brucho, na prsník, ohrozoval môjho psa aj mňa, nadával mi do kúr..v a blbé je to, že nemám kam inde ísť. Možno k rodičom, ale tam sú zas iné veci. Asi prastaré ako uhod.

katmi
24. aug 2018

@zaxinka prepáč.. ale pobavilo ma že bez môjho súhlasu .. to sa dá??? 🙈😅😅

ivetdulka
24. aug 2018

@zaxinka no... nezávidím. ale ja by som asi s takýmto človekom neostala. už keď je teraz taký, čo bude neskôr? mrzí ma to..ak sa sním hodíš reč a on sa trošku spamätá, tak klobúk dole. ale ak zavrie pred problémami oči, určite nečakaj, že dieťa ho zmení k lepšiemu...

tatisna
24. aug 2018

moja, utekaj od takého chlapa, načo si si s ním začínala?

mufka1
24. aug 2018

@zaxinka Dievča zlaté zober ruky aj nohy na ramená a utekaj kade ľahšie.Toto nemá žiaden význam byť s ním alebo mať svadbu.Moj otec bol alkoholik a ako bolo to hrozne detstvo .Moja mama znášala bytky mňa naháňal s nozom.Pokial máš možnosť ísť k rodičom choď.Pokial teraz pije a ešte ti nadáva ver ,že sa to len zhorší.Dieta chlapa nezmeni.Budets trpieť ako kôň a dieťa tiez.

flofli
24. aug 2018

@ivetdulka utekala by som od neho čo najďalej, nemyslím že ho dieťa zmení a on prestane piť :(

ivetdulka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivetdulka
24. aug 2018

@flofli no veď to....

beky1813
24. aug 2018

Ak toto nie je vtip, tak chuda dieta a dufam, ze socialka rychlo zakroci

17juraj17
24. aug 2018

@zaxinka Ja sa alkoholu nebranim no pre toto nemam pochopenie. Pozri . Ked pojde do prace normalne zober par veci do cestovky sadni na bus na zapad. Senica, Skalica,Malacky..... Tam je prace vela. Chod do podnajmu a pracu si najdes hned nez porodis. Vyhod stavajuci sim kartu a uz ho nekontaktuj. Zacni zit normalny zivot. Ina moznost nie je.

kikina84
24. aug 2018

@zaxinka kokos to fakt toto? Dufam ze sa este dozijem toho ze na marse sa bude dat dychat a ak ano tak sa tam hned vystrelim aj s rodinou,prec odtialto konecne 😤..tento svet ide do zahuby,ludia su neponaucitelni a furt dokola taketo individua, kastrovala by som to..prisam vacku by som dovolila deti len parom s vyssim iq..lebo toto je iq naparovacia zehlicka..🤮

beky1813
24. aug 2018

Pred rokom v maji si mala manzela a 2 dcery. Kde su teraz?

zenaajmama
24. aug 2018

Takže okamžite choď od neho čo najďalej.Budes matka,tvojou povinnosťou je chrániť tvoje dieťa od takého človeka.
Môj otec bol(je) alkoholik.Viem o čom hovorím.

lubkavargova1
24. aug 2018

Manzel co zdupkal s dvoma detickami?

luccy89
24. aug 2018

To naozaj existuju taketo zeny az takto bez rozumu? Prepac, ale inac sa to povedat neda. Potom moze byt XY realicii ako Modre z neba, Svokra a neviem co este, ked taketo zeny si nechaju v pohode spravit dieta od alkoholika(o kt.uz minimalne pol roka vie, ze je alkoholik ako sama pise) A neskor vyplakavaju pred kamerou ako ich muz bije, nemaju peniaze a nemaju kam ist! Vela z nich si za to mozu samy, ked uz dopredu vedia s kym ziju a nechaju to zajst tak daleko!!

jana_eyre
24. aug 2018

@katmi bohuzial da, nasilim..

pribinak
24. aug 2018

poznas take slovo, ze ANTIKONECEPCIA? je muzska aj zenska pre tvoju informáciu

pribinak
24. aug 2018

jaaaj a este dobra rada: nevydavaj sa, skoda penazi

zaxinka
autor
24. aug 2018

@luccy89 píšem z nicku mojej kamošky. Prihlásila som sa u nej a neodhlasila ju. Ja som to dieťa s ním nechcela, ale bola to.od neho sprostá podpasovka. Chránili sme sa prerušovaným stykom a on sa náročky do mňa spravil, že on dieťa chce a čakať nebude a už to bolo. Rada by som niekam išla, to viem sama, ale nikto mi akosi nenapíše že kam. Inak bývam v jednom meste asi 30 km od Prahy ja osobne, na Slovensko chodím len na návštevy. Partner dieťa veľmi chce, prvé foto z ultrazvuku si dal zaramovat a má ho v práci na stole, kazdemu ho ukazoval, stále mi brucho hladi, aj keď ešte je to len minimálne vidno, ale trochu už áno, no včera mi naň spadol, prácu má, svoj dom má, auto má, pred rokom a pol bol podľa mňa až chorobne žiarlivý, ale ja som ho tak presvedcovala a dávala také argumenty, že sa to teda o dobrých 70% zlepšilo a ziarlivostne scény su minulosťou. Dosť dávnou. Len ten alkohol. Keď popíja trebárs 2 alebo 3 pivka denne a neopije sa, tak nemuselo by to byť ale čo s ním, ale keď sa spije pod obraz, vtedy sa mení na zviera. K rodičom ísť fakt nechcem, prejednávali sme to spolu a tie reči aké viedli, no rozmýšľala som pomaly čo je väčšie a menšie zlo.

zaxinka
autor
24. aug 2018

@pribinak nestihla som. Predbehol ma o 2 týždne a toto bol jeho nápad. Nie môj.

sabca99
24. aug 2018

Prmýšľať nad tým, čo bolo ako sa to stalo je teraz už totálne zbytočné a skôr sa zameraj na to, či s takýmto človekom chceš žiť, či si vieš predstaviť s ním fungovať aj o ďalšie dva roky a tam nájdeš odpoveď 😉

asia83
24. aug 2018

@zaxinka Nebolo vám lepšie samej? Načo silou-mocou hocijakého muža? Čo neviete vydržať kým príde niekto "normálny"? Bude piť a bude žiarlivý, hoci sa akože na pár dní "zmení".

pribinak
24. aug 2018

@zaxinka prepac, to si len dva tyzdne predtym zistila, ze existuje antikoncepcia? lebo to ze nieco take je, uz vie aj moja neter a ta ma 9 rokov

pribinak
24. aug 2018

vies, to je take naozaj inteligentne riesenie chranit sa prerusovanym stykom ak je ten druhy alkoholik

myj
24. aug 2018

@17juraj17 prepac,ano je tu prace,ale kde zoberie na zaciatok na podnajom.

mirro
24. aug 2018

@zaxinka dočítala som do "v oktobri plánujeme svatbu". Uprimná otázka, nie vyrývanie, hrabe ti? Vieš si predstaviť,aký život ťa čaká???

pribinak
24. aug 2018

a ides sa vydavat? lebo to je fakt fasa napad

eru331
24. aug 2018

@zaxinka od takého človeka by som hneď odišla. A keď si myslíš, že taký človek sa sám od seba zmení tak si na veľkom omyle. Buď by som ho poslala na liečenie alebo by som odišla od neho a dieťa by som vychovávala sama

lilka5566
24. aug 2018

Normálne dnes co tu čítam, je mi až na grc. Nepochopím toto nikdy, raz by mi povedal ze som k...a a letel by von oknom a popíjanie už vôbec, som alergická na opitých ľudí, môj manžel si tiež rad vypil ale dala som si ho doporiadku teraz pije minimálne, max 2 pivka keď ideme posedieť.

evalin88
24. aug 2018

A naco planujes svatbu ???? Ked ti uz teraz vynadal. Alkohol poznam bude to len horsie. Namiesto svatby ho posli do kelu po narodeni podaj navrh navyzivne.. usetris si vela neprijemnosti papierovacky okolo buduceho rozvodu..dietatu traumu z otca alkoholika... a ty z toho vyviaznes bez ujmi na zdravi

mechurik
24. aug 2018

Hlavne neoznac toho chlapa na matrike za otca dietata ani jeho priezvisko dieta nech nema.ked si pre neho kurva co budes o par rokov pred dietatom ?