Tehotná s exmanželom
Zdravim..ja ani neviem ako zacat ale potrebujem to niekde zo seba dostat..isto sa mnohe ktore si toto precitate budete chytat za hlavu a mysliet si ze mi hrabe alebo ze som si to vymyslela ale to co sa mi stalo je fakt ako zo zleho filmu alebo sna z ktoreho sa skusam zobudit..pisem sem lebo neviem co mam robit a uz v minulosti mi tu vela dobrych dusi pomohlo/poradilo..Takze po poriadku..Bola som zanho vydata 6 rokov..6 krasnych rokov pocas ktorych som si hovorila ze to ani nie je mozne akeho mam skveleho chlapa/ otca pre moje dieta.(4 rocnu dcerku).mily starostlivy, laskavy, obetavy, usilovny zodpovedny muz..az kym som sa nedozvedela ze ma podviedol ..neskutocnu zradu ktoru som nedokazala odpustit som riesila samozrejme hned podanim ziadosti o rozvod..rozvedeni sme presne 3 mesiace..pred 4 mesiacmi si prisiel po posledné veci..vtedy ma zavolala suseda na vinko.oslavovala 30 tku ..dcerka spala u mojich rodicov tak som si povedala preco nie..kym sa balil oznamila som mu ze idem o poschodie vyssie k susede ..nepovedal nič..u susedy som vypila dva pohare vina..keby to fakt neznelo ako z nejakeho zleho filmu odprisahala by som ze mi na jeho prikaz do toho vina nieco hodila..po dvoch poharoch som bola totalne mimo ani neviem ako som sa dotackala domov..ešte bol v byte..len som okolo neho presla a lahla si do postele ..prisiel ku mne zacal ma hladit bozkavat...no nejdem to dalej opisovat proste sme sa spolu vyspali..nebranila som sa nijak lebo som nevladala..ja nezvyknem pit takmer vobec..takze neviem co sa stalo ze som bola tak mimo z 2 poharov vina..a pred troma tyzdnami som zistila ze som tehotna..menzes mi meskaval casto takze som si z toho nerobila nič..ale len tak zo srandy ma napadlo spravit si test..som tehotna s muzom s ktorym ma sudkyna pred 3 mesiacmi rozviedla..a netusim co mam robit..viem ze pisem ako magor ale trasu sa mi ruky..mam strach co bude..on to ešte nevie..nevie ze s nim cakam druhe dieeta..ani nemam odvahu mu to povedat..a poprosim tie ktore mi tu chcete vynadat ze som sprosta a ze si za to mozem sama alebo nieco podobne odpustte si to..to ja dobre viem
o hodinu si pride po malú takze som sama zvedava na jeho reakciu..pripadam si ako v nejakej telenovele..celu noc som nemohla spat len som premyslala..premyslala ci dokazem odpustit..ci budeme niekedy zas vediet zit ako predtym ako normalna stastna rodina..ale ked pomyslim na dcerku ako plakala za tatom ked si balil prve veci nechapala co sa deje..preco tu uz ocko nema svoje veci..preco jeho kefka uz nie je v pohariku v kupelke..preco ju uz vecer nechodi uspavat..asi mate niektore pravdu ze vsetko sa deje pre nieco...
@era777 tak to neviem ako zareagujem..uprimne poviem ze neviem...sama som zvedava co on na to povie..ako zareaguje ked mu oznamim ze s nim cakam druhe dieta
V podstate by sa to dalo považovať aj za znásilnenie nie? Veď nemal od teba vyslovený súhlas a navyše si bola opitá a ešte sa aj do teba urobil a spravil ti decko. Aspoň, že sa z toho tešíš.
@acrobaleno ja neviem ako to mam brat..aky mam mat k tomu postoj..necitila som sa potom ako znasilnena..to poviem na rovinu..ale bola som nastvana..ked som vsak zistila ze som tehotna necitila som zufalstvo ani hnev ale naopak tesila som sa..my sme druhe dieta chceli ešte ked sme boli spolu..vzdy sme sa bavili o tom ze chceme urcite dve deti..ale ani vo sne by ma nenapadlo ze sa to stane takto..uprimne si neviem predstavit ze by som ho mala ist udat za znasilnenie..
@anonym To už je na tebe. Ja by som to riešila inak, ale to som ja. A čo sa týka tvojej dcéry, možno vyzniem kruto, ale nerozhodovala by som sa podľa toho, že plače za otcom a nechápe to. Je malá a otrasie sa a pre dieťa je z dlhodobejšieho hľadiska lepšie takého riešenie ako vyrastať v domácnosti, kde matka trpí. To je jedna z najväčších chýb, ktoré ženy robia, že zostávajú v zlom manželstve kvôli deťom.
kolko casu preslo od kedy si sa dozvedela ze Ta podviedol do casu kedy si dala ziadost o rozvod?
Mne to príde ako zneužitie situácie, bol triezvy, vedel čo robí... Fuj! Horšie než tá nevera. To oznámenie by som si dobre premyslela
@jakoma ziadost o rozvod som podala po troch mesiacoch odvtedy co som sa dozvedela o jeho nevere
V prvom rade ti gratulujem k bábu ☺️ a v druhom ti chcem len povedať, že to vidím ako osud.. ak sa ľúbite a dokonca sa vám pošťastilo asi máte byt spolu.. nový začiatok.. jasné, asi to nebude len tak, treba si sadnúť a porozprávať sa a tiež aj chvíľu potrvá než sa obnoví tvoja dôvera.. ale ak sa ľúbite určite to prekonáte.. moja babka sa tiež za dedka vydala dvakrát.. hold láska je láska, aj hory a rozvody prenáša 😉
@acrobaleno tak ti poviem..nebyt tej nevery tak nase manzelstvo bolo skvele..on bol vzdy uzasny aj ako manzel aj ako otec..je to skvely chlap vsetci ho maju radi..moji rodicia ho beru ako syna ktoreho nikdy nemali..on nepije nefajci..vzdy sa o nas s malou staral..bol vzdy pozorny nikdy nezabudol na moje narodediny, vyrocie..s malou nas braval na vylety..vzdy sme boli unho na prvom mieste..o to viac ma ta jeho zrada zabolela..hnevam sa nanho ale nedokazem ho nenavidiet..
a co sa tyka toho sexu..ja som sa nebranila ani som mu nepovedala nech ma necha na pokoji..vnimala som co sa deje...len som bola taka otupena..
@anonym tak asi nebolo také skvelé, keď ta podviedol. Ako som povedala, to je na tebe a tvojom rozhodnutí.
A čo sa sexu týka...aj tak, ty si bola otupená a on využil situáciu, takže pre mňa chrapač. Prepáč toto mi nepríde ako osud alebo niečo romantické. Ale znovu sa budem opakovať, že to som ja.
Prečo ťa potom podviedol, keď ste mali také dobré manželstvo? Ako ti to vysvetlil?
@airaw vraj skrat..boli na oslave 30tky spolocneho kamarata trochu si vypili..ja som mala vtedy gynekologicke problemy takze sme spolu dva mesiace nespali..velmi sa ospravedlnoval a sypal si popol na hlavu..
@anonym no, čím ďalej lepšie. Ozaj je to chrapúň, keď má jeho žena gyn problém a nemôže mu dať, tak si nájde inú, aj keď bol opitý. Tak sa ani nedivím, že ťa zneužil. Toto milujúci muž nespraví.
Ak ho ľúbiš tak ja by som mu dala druhú šancu a dala rodinu dokopy. Je dosť veľká šanca, že sa poučil a už to neurobí. Aj keď niektorí muži sú nepoučiteľní. Každopádne ja by som to znova riskla kvôli deťom.
Ženy len tak na okraj beriete tu ako samozrejmost scenár, že zakladateľka to povie mužovi a on sa celý rád vráti do manželstva. Ale tiež už môže byť niekde inde posunutý. Ona sa rozhodla respektíve nemala na výber dieťa nechať. Ale vychovávať ho môže aj sama. Respektíve na obnovenie vzťahu sa musía dohodnúť obaja. Jedna vec je oznámiť že je tehotná. A úplne iná vec je opäť obnoviť vzťah.
Ach. Toľko prípadov poznám kedy takto chlap spravil v opitosti blbosť.
Ale rovnako aj ženy.
Aj bratovi priateľka mala mať nejaké morálne zásady, a nemala.
Tak isto aj autorka s ním "nemala"spať a v opitosti s ním spala a teraz je tehotná.
Jednoducho, to je život. Ľudia sú hlúpi a robia chyby.
Z toho čo pani píše , tak je to dobrý muž.
Pochybyl, ale v ostatnom je to dobré..
Pokial bol po rozvode taký, že sa trápil, a naozaj ľutoval, tak ja by som nechcela aby deti trpeli za chybu rodičov.
Netvrdím že spolu majú žiť, ale nejaké stretávanie by som určite dovolila, samozrejme pod podmienkou že už tam istý záväzok z jeho strany bude. Nech to berie ako druhú šancu.
Veď sa predsa obaja milujú.
Ona je tehotná. Nemôže sa stresovať.
Nepridávajte jej tu na bolesti ktorú má.
A verím tomu že ak je chlap dobrý, tak sa vie poučiť. Väčší príklad toho čo sa následne udeje už asi nemohol dostať.
A už aj to že sa sám priznal, tak svedčí o jeho svedomí.
Ale cez internet sa ľahko sudi druhých. Ale neverím že všetci ľudia sú zlý a klamári.
Riad sa srdcom, aj keď bolí. Možno sa tvoj muž tak ponaucil, že bude príkladným manželom do konca vašich životov. Veď ktorá z nás má istotu, že jej muž niečo také neurobí, alebo už neurobil ? Alebo že my samotné svojich mužov nepodvedieme ? Človek nikdy nevie čo sa stane za pár rokov.
Život je len jeden. Ži ho preto tak, aby si bola šťastná.
Určite to bude ťažké, ale to miminko je dar. Preto sa teraz o neho staraj. Nestresuj sa
A to vás len tak ľahko rozviedli? Dvoch mladých ľudí s maloletým dieťaťom, kde jeden rozvod nechce a druhý nie je na sto percent presvedčený? Plus tak krátko od nevery? To Vám sudca nenavrhol ani poradňu a podobne? Alebo ste to napriek tomu nedokázali vyriešiť? Čudujem sa tomu pre to, lebo som bola prítomná na omnoho zaujímavejších rozvodoch, ktorým predchádzali omnoho vážnejšie a dlhodobejšie problémy plus rozvod chceli obaja a sudca len tak ľahko nerozviedol. No a k tvojmu problému, asi by ste nemali piť, lebo piť zjavne neviete. Ty sa opitá vyspíš s exmanželom, on sa opitý vyspí s exfrajerkou svojho brata... No nič, nech Vám to teda dopadne podľa vašich želaní.
@tt247 manzel s rozvodom suhlasil vramci svojho sypania si popola na hlave..nechcel ho ale ako trest pre seba pred sudom privolil..tiez som cakala ze to bude komplikovanejsie
nie prisiel po dceru ale prisiel aj s mamou bol pre nu v praci tak prisli obaja pre malu.a pred nou som to nechcela riesit povedala som mu ze sa musime porozpravat vecer ked mi malu donesie aby prisiel sám..povedal ze teda pride o piatej
Ahoj, zaujala ma tvoja tema. A prajem vam nech ste spolu. Ako pises bol to manzel na jednotku. A k tomu sexu, bolo to na oslave tak ani ta zena zrejme nebola triezva. A kedze to bol len jednorazovy sex z jeho strany a este bol aj opity, tak predpokladam ze tam neboli ziadne city. Skratka len pohl.styk nic viac. Ine je ked by sa stretavali, tam uz sa nejaky vztah vzdy vytvori a to uz je velky problem. A mozno by som mu ja osobne o tom tehotenstve nepovedala hned, najskor by ste sa mali uzmierit ak sa to podari, nech nemas dojem ze on sa vratil a ty si ho prijala len kvoli tehotenstvu. A ked mas kam dat malu, tak chodte sami niekam na vikend, uvidite ci to dokazete urovnat a ci sa vies cez to preniest.
Pozri, ked tu jednej manzel rozflakal 150 000€ a nabral poziciek uplne ako idiot zadlzil sa a prehral vsetko, vsetky zeny na MK jej radili zobrat ho spat, lebo to bola len taka malinkata chybicka, co trvala 4 roky.Ked ta raz muz podvedie hoci je inak dobry a dpolahlivy clovek, vsetky zenia hlasia rozchod.Tak to stoji za zvazenie. Akoze podla mna to spravil naschval ale neni si jedina, kt.si chcel muz priputat.Moje 2 krasne kamaratky roky nemohli s partnerom otehotniet a ked si nasli noveho- zrazu zazracne sa vyliecili z neplodnosti otehotneli v kratkom case a vydali.
@karolinakr podľa mňa nemohol tušiť že otehotnie.
Nie každá otehotnie hneď.
Podľa mňa mu chýbala. Isto aj ona bola povolnejsia lebo priznáva že ho miluje a isto to aj sama chcela.
Jednoducho sa stalo.
Mohol ju čakať lebo dcéru nechcel nechať samu v byte keď vedel že ona ide piť hore a nevie kedy sa vráti. Mohol sa o ňu bat, ci sa vráti.
Veď ju má rád..

V ktorom si tt ? Ak prve tt ,ja by som pockala este s oznamovanim, lebo to vezme ze si ta k sebe priviazal uz a zivot ide dalej ... 😊 A teda ja neviem, ci by som dokazala zit s chlapom po nevere dalej ako keby nic ... To mozu radit, tie co zazili neveru a sli dalej, ze ako fungovali.. Ale vravi sa, ze ak to urobis raz, tak aj druhykrat .... u mna take veci, niesu ze ,, jedno posmyknutie,, ....