Tehotná s exmanželom
Zdravim..ja ani neviem ako zacat ale potrebujem to niekde zo seba dostat..isto sa mnohe ktore si toto precitate budete chytat za hlavu a mysliet si ze mi hrabe alebo ze som si to vymyslela ale to co sa mi stalo je fakt ako zo zleho filmu alebo sna z ktoreho sa skusam zobudit..pisem sem lebo neviem co mam robit a uz v minulosti mi tu vela dobrych dusi pomohlo/poradilo..Takze po poriadku..Bola som zanho vydata 6 rokov..6 krasnych rokov pocas ktorych som si hovorila ze to ani nie je mozne akeho mam skveleho chlapa/ otca pre moje dieta.(4 rocnu dcerku).mily starostlivy, laskavy, obetavy, usilovny zodpovedny muz..az kym som sa nedozvedela ze ma podviedol ..neskutocnu zradu ktoru som nedokazala odpustit som riesila samozrejme hned podanim ziadosti o rozvod..rozvedeni sme presne 3 mesiace..pred 4 mesiacmi si prisiel po posledné veci..vtedy ma zavolala suseda na vinko.oslavovala 30 tku ..dcerka spala u mojich rodicov tak som si povedala preco nie..kym sa balil oznamila som mu ze idem o poschodie vyssie k susede ..nepovedal nič..u susedy som vypila dva pohare vina..keby to fakt neznelo ako z nejakeho zleho filmu odprisahala by som ze mi na jeho prikaz do toho vina nieco hodila..po dvoch poharoch som bola totalne mimo ani neviem ako som sa dotackala domov..ešte bol v byte..len som okolo neho presla a lahla si do postele ..prisiel ku mne zacal ma hladit bozkavat...no nejdem to dalej opisovat proste sme sa spolu vyspali..nebranila som sa nijak lebo som nevladala..ja nezvyknem pit takmer vobec..takze neviem co sa stalo ze som bola tak mimo z 2 poharov vina..a pred troma tyzdnami som zistila ze som tehotna..menzes mi meskaval casto takze som si z toho nerobila nič..ale len tak zo srandy ma napadlo spravit si test..som tehotna s muzom s ktorym ma sudkyna pred 3 mesiacmi rozviedla..a netusim co mam robit..viem ze pisem ako magor ale trasu sa mi ruky..mam strach co bude..on to ešte nevie..nevie ze s nim cakam druhe dieeta..ani nemam odvahu mu to povedat..a poprosim tie ktore mi tu chcete vynadat ze som sprosta a ze si za to mozem sama alebo nieco podobne odpustte si to..to ja dobre viem
To fakt ideme hoc len trochu obhajovať neveru lebo dlhšie spolu nespali? Mala problémy ako píše! A že sa ho dá poľúbiť aj inak? No áno dá, ale úprimne, keby ja mám problémy a aj hlavu úplne inde, nenapadlo by mi "poľúbiť" chlapa lebo veď treba lebo veď čo keď ma podvedie... Fakt nerobme z mužov zvieratá a chúďatká, že potrebujú pravidelný sex lebo potom zle je... Do života prichádzajú rôzne veci a aj rôzne obdobia. Raz môžeme pokojne sexovať každý deň.. a raz sa môžu vyvinúť okolnosti tak, že mesiace nebude nič. A rozhodne by mi nenapadlo nasilu sa prehovárať a robiť mu dobre pre tzv. pokoj v rodine. Stojím si za tým, že partneri sa majú rešpektovať aj v takejto oblasti. Ak má hoc i jeden z nich nejaky problém (akéhokoľvek druhu), druhý by to mal predsa chápať a nie sa hrať na ublíženého, že je bez sexu... A okrem toho, každý človek (áno, muž aj žena) má v takýchto prípadoch aj ruky, či iné pomôcky. A dokonca aj ústa na to aby sa o tom s partnerom/kou porozpráva. A nie, že sa hneď neovládne a/alebo vedome si to porieši s niekým iným.
@drobcek53 veď ale kto tu rozpráva o tom, ze to je pre pokoj v rodine?
To pre vás sex znamená niečo, čo bežne len trpíte ??
Ja neviem. Ja som písala polubenie pretože sex je pre mňa prejav lásky, nehy. Manžela milujem a mám rada keď som s ním takto intímne.
Pokiaľ manželia spolu nespria takú dlhú dobu, tak to má isto dopad na takéto konania.
Ale to už môžeme len hypotetizovat či by bol neverný, keby mal styk so ženou aspoň raz za dva týždne.
Ja som už aj úprimne oľutovala že som to tu pislaa.
Môj úmysel nebol vyvolať diskusiu o nevernikoch.
Skôr som som to písala v rámci toho, že nie každý kto podviedol raz musí podviesť opakovane.
Tento pán neveru nevyhľadával. Nešiel do toho s plánom že ju podvedie.
Myslím že jej stav celibátu akceptoval.
Avšak bohužiaľ sa naskytla príležitosť a možno práve preto že nemal tak dlho sex, ženu, túžbu a tie hormóny, proste zlyhal.
To v prípade že sa chce k nemu autorka vratit, môže myslím pomôcť v akomsi vyrovnávaní toho, čo sa stalo. Neplánoval ju zradiť.
Určite by bola horšia situácia keby ma sex doma 3 x týždenne a aj tak by mu nebolo dosť .
No nie?
Zase netreba hejtovat všetko.
To čo sa stalo už nezmenia. Autorka môže k nemu chovať nenávisť a odpor a zradu, alebo sa s tým môže postupne začať vyrovnávať.
Snazit sa pochopiť jeho konanie a z tohto čo som písala mi vyplýva, že nepatrí ku kurevnikom.
Bohužiaľ čo sa stalo, stalo sa, a teraz je to už na nich
A to že právo na neveru človek nemá nikdy tuším už dostatočne ukázala tým, že sa s ním rozviedla.
Ale to že čakajú spolu ďalšie dieťa a hlavne to že ho ona stále Miluje a on miluje ju, tak to tiež nie sú veci, ktore by sa mali prehliadat.
Pokiaľ ona túži byť s ním a jediné čo jej vadí je tá osudná noc, tak by to bola strašná škoda keby živila v sebe tú nenávisť aj nadalej, pretože ona chce byť s ním. Takže to že by som ho tu súdila ako keby sme boli v súdnej sieni by jej akurát tak viac ublížilo, než pomohlo.
To je ako rozpitvavat rany, ktoré človek má
@ivca88 jasné, že pre mňa sex/sexuálne aktivity nepredstavujú utrpenie a nerobím ich kvôli pokoju v rodine... ale ak by som mala problémy al. okolnosti v živote také, že by som nemohla al. dlhodobo z nejakých dôvodov nemala chuť al. jednoducho by som mala hlavu úplne inde, tak v tom prípade by nejaké "poľúbenie" bolo u mňa nasilu a pre pokoj v rodine. a presne o tom som aj vyššie písala. lebo aj autorka podľa jej slov mala problémy a hlavu inde.. a teda mi nepríde na mieste zvalovať vinu aj na ňu a písať jej, že veď sú aj iné metódy ako len klasický sex.
Ale celkovo tuto to vnímam fakt ako len prešlap a tiež mi nepríde ako sukničkár (svoj názor na to celé som už vyjadrila pár stránok dozadu). Teraz som sa len pozastavila nad tým, že mi to tu prišlo ako keby bola fakt nutnosť za každých okolností dopomôcť mužovi k vyprázdeneniu semenníkov lebo inak chúďatká trpia, tak nech sa deje čokoľvek šup starať sa o mužove partie 🙂 🙈
A úprimne si myslím, že ho dana slečna zviedla.
Pretože ak by mala kúsok súdnosti a slušnosti, tak by ho zastavila. Nedovolila by mu to keďže vedela, že má ženu a dieťa.
Mnohé píšete že žena nevie spať s niekým len tak.
Takže myslim že očividne ani nemusel byť iniciatorom, avšak kvôli tomu že takéto niečo dlho nemal, tak sa mu zatmel mozog.
Ešte raz opakujem, nie je to ospravedlnenie, ale je to stále lepšie ako keby šiel cielene do bordelu alebo ju cielene kontaktoval a dohodli sa na tom.
@drobcek53 nejde o vyprázdnenie semenníkov
Ale napríklad ja si neviem predstaviť že by som sa môjho muža nechytila rok.
Veď už len pri bozkávaní to človeka hecuje ďalej a ďalej.
U nás tiež nemusí byť vždy nálada, veď tiež máme problémy, ale cez to že sa ľúbime a prejavujeme si nehu sa dostaneme vždy ďalej.
Ale tak, to som ja.
Ja keby môžem, tak som nacapena na mojom mužovi 24 hodín denne. Možno preto som písala o tých ďalších metódach.
Keby sa nieco stane môjmu mužovi a ja sa ho rok nemôžem chytiť a on sa má tiež nechytí, tak ja neviem.. strašne by mi to psichycky ublížilo a to nie sme spolu pár mesiacov, ale ťaháme 11ty rok spolu
Ale to už je fakt odbočenie od témy.
Naozaj nechcem nikoho súdiť ani nič podobné.
Dúfam že sa im to podarí vyriešiť
@drobcek53 tak ja neviem ako by sa muzi tvarili, keby museli zenam nonstop robit oral s dovetkom lebo ked nie - dostanu parohy.Uz teraz mozem povedat, ze nerobili.¹
Autorka spomínala, že ju muž podviedol pod vplyvom alkoholu a kvôli sex.absencii.
Ona sa s ním vyspala tiež vďaka alkoholu, spravila by to aj za triezva?
Aspoň môže z časti pochopiť, že niekedy nie je až tak ťažké podľahnúť.
A fakt si zoberte tu náhodu, šťastie.
Autorka mala gyn problémy, operáciu, dlhé cykly, vysadenie antikoncepcie, atď.
S mužom rok nespala a raz, len raz sa s mužom vyspí a je tehotná ?
To poste musí byť nejaká vyššia vôľa toho, že ich cesty sa nemajú rozísť.
Ja by som na tvojom mieste spravila za vsetkym hrubu ciaru a zacala odznova.Bola som v podobnej situacii,len nebola tam priamo nevera,ale nas vztah bol dlhodobo v takom strasnom stave ze jedinym riesenim bol rozvod.Predtym som nemohla dlho otehotniet a zrazu bum,z jedneho razu som ostala tehotna.Klamala by som ze bol v prvej sekunde nadseny,naopak,tak si siel zapalit a potkm ma objal.Jedno dieta sme uz mali.Veci sa nenapravili zo dna na den,ale sama by som to vsetko nedala.Dnes je nas vztah ako on sam hovori po narodeni babatka este lepsi ako v nasich zamilovanych casoch,uz obaja vieme ako velmi si musime nas vztah chranit,se to nie je len tak.Nas syncek nam zachranil manzelstvo,nase deti su najviac a som absolutne presvedcena ze to nemoze byt nahoda ze som zrazu otehotnela po tolkych beznadejnych pokusoch.Malo to tak byt,ostali sme spolu.
najprv sa treba ujasnit ci mlada dama dalej nebalamuti mladeho pana a ci je vsetko v pase. Aby potom nahodou nekocikovala aj milenka aj manzelka..lebo vsak zadarilo sa dvojmo
@ivca88 toto je inak to z coho sme obaja tak trochu vedla..lebo dcerka sa nam podarila az po dvoch rokoch intenzivneho snazenia..preto ma ani nenapadlo ze teraz z jedneho razu otehotniem tak som si ani nerobila testy..dva roky sme sa pokusali o prve dieta a druhe sa nam takto podari na prvy sup..to je tiez to nad cim ja stale rozmyslam a co mi nejde do hlavy..a urcite nad tym rozmysla aj on..
Ale tam je toľko náhod.
Dcérka spala starých rodičov. On prišiel. Ty si šla na víno. On ostal. Potom ste sa nejako vzájomne dopracovali k sexu.
Tým že ste sa dlho snažili, tak isto vieš že ovulácia trvá len 12 hodín. Navyše pri tvojom cykle je ťažké odhaliť plodné dni. Ja sama mám cykly 45 daňové a niekedy až 60 daňové. Takže to poznám
Fakt stačilo by že jedno puzzle z tejto skladačky je inak, a to bábätko nie je.
To nemôže byť náhoda. Je to dar
Presne tak, je to dar. Váž si to a nasleduj ho. Malo to tak byt. Všetko zlé je na niečo dobré. Mne sa to osvedčilo do bodky. Keby som pred rokmi nepotratila, neobjavili by mi nádor včas. Všetko sa deje z nejakého dôvodu. Niekto tomu hovorí osud, iný Božia vola, niekto náhoda. Ale už som spomínala, ten hore vám dal najkrajší dar a znamenie, ktorou cestou sa máte vydať a to tou spoločnou.
Mne sa toto velmi paci....Vies co ? Ten " hore" vie co robi. Nic sa nádeje len tak. Tiez verim na zazraky lwbo aj mne sa jeden stal. Dala by som ex druhú sancu urcite.