icon

Ten pocit, keď sa s niekym zoznámiš a prerába poschodie u mamky

14. aug 2021

😀

Strana
z3
sasa1310
15. aug 2021

@konikkon tebe nevadí, že majiteľkou nie si?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
katkamatka7
15. aug 2021

Každému podľa gusta.
Stačí prekročiť naše severné hranice a domy, v ktorých bývajú rodiny do starými rodičmi, ich deťmi a ich deťmi, udrú do očí. Keď dom stavajú, myslia na rodinu, ktorá tam bude bývať, v omnoho širšom ponímaní,ako u nás.
Názov tejto diskusie mi vtipný nepríde, skôr je poznačený predsudkami zo zvyčajných situácií, ku ktorým v našej krajine dochádza veľmi často.

sasa1310
15. aug 2021

@elizabet173 ja sa pýtam jej. A určite nemá niekde svoje nehnuteľnosti, keď píše, že je bez starostí úveru

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sasa1310
15. aug 2021

@elizabet173 ja som pochopila, že napísal svokor na manžela. A áno, nechápem ako môže byť niekto spokojný, bývať v cudzom. Hoci aj v manželovom

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sasa1310
15. aug 2021

@elizabet173 stále sa pýtam iba autorky toho komentára. Čo robíš ty, to je tiež tvoj názor. A mne je to úplne jedno 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
15. aug 2021

@elizabet173 nizke prevadzkove naklady zbada, ked si muz najde druhu 😀☹️

sasa1310
15. aug 2021

@elizabet173 ja teba? Ty mňa si prvá označila preboha

sasa1310
15. aug 2021

@elizabet173 závisť? 😀 si pobavila. Nie je čo závidieť

konikkon
15. aug 2021

@sasa1310 viac menej ti @elizabeth173 odpovedala za mňa na všetko. Nemusíš sa báť, je o mňa dobre postarané a mam kde hlavu zložiť za každých okolností. Môj manžel nie je typ, ktorý opúšťa rodinu, nie je tak vychovaný. A ja nie som typ ženy, ktorý sa opúšťa pre inú. Chápem, že mi asi budeš chcieť oponovať, že sa to môže stať každej. Jasne ze môže, ale na túto temu sa s tebou dohadovať nemienim.

marca12
15. aug 2021

Volakedy sa tak zilo. Mlady nemali kam ist,nerozdavali banky hypoteky tak ako teraz.

oliolijanka
15. aug 2021

Ja som mala frajera s cerstvo postavenym domom. Bolo to pre mna velke minus. Na vsetko bol precitlively. Tam som sa musela vyzut, tam obut, nohy na sedacku nepatria, poharik treba vzdy umyt, vidlicku memozno umyvat, treba dat do umyvacky, aby sa setrili energie, uteraky treba esteticky zavesit, po trave sa nechodi, pyzamo treba ulozit do skrine, aby upratovacka mohla ustlat postele a nemusela sa dotykat mojho pouziteho pradla😀...
Takze som to s nim hned v zaciatkoch vzdala, lebo som vedela, ze to bude vzdy jeho dom, nikdy nie moj domov, ja budem platit stravu, on svoju hypoteku a jak zostarnem pojdem s holu ricu. Tak som zacala rozmyslat, ako sa s chalanom rozist, lebo tvaril sa ze som jeho osudova laska a nemoze bezo mna zit. No a chalan to vyriesil za mna, prisiel s tym, ze sa so mnou rozchadza, pretoze si vsimol, ze ho nemilujem, ze som s nim iba kvoli jeho domu...🙈🙈🙈😀😀😀

h2
15. aug 2021

@konikkon Viackrát si spomínala zakladanie vzťahu na majetkoch. Ale ja si nemyslím, že autorku trápi konkrétne otázka majetkov, ale skôr bývanie u svokry, v jej dome. Nie z majetkového hľadiska, ale že by jej toto vadilo aj v prípade, že by im svokra previedla podiel na dome. Proste to spolužitie so svokrou v jednej domácnosti, v jednom dome, na jednom dvore.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3