Testy Dna
mamicky mojmu manzelovi sa po styroch rokoch ozvala zenska ze dieta ktore ma je jeho testy dna v spolocnosti medgene vysli pozitivne no ja som mala take tusenie ze dieta neni jeho on si to ani nepamata a boli sme obaja u vestici velmi dobrej a taa nam povedala ze dieta na milion percent neni jeho a ze si to mame dat pretestovat v stredu ideme na testy do inej spolocnosti chela by som vediet ci niektora nema skusenosti z niecim takymto hlavne zo spolocnostou medgene a ci naozaj to moze byt ze tam ona spravila nieco lebo to islo cez jej znameho dakujem
@veronikalukas ale stale mate pravo na Vas znalecky posudok....
a ked viete,ze nici zivoty chlapom aj dalsim,tak ja neviem,ale pouzila by som to proti nej na sude,ze to dieta si spravila zamerne na vykoristovanie muza,kedze ani nevedela,ktory ju z nich nakryl. Ako podla mna je to bud zlatokopka,alebo je uplne hlupa, vsak raz dostane nieco ine ako tehotenstvo...na kazdu svinu sa vari voda....
Ty koki, ten istý prípad ako náš.tak ozaj tie testy v medgene nie sú také 100%né.aj ja mám úplne iné tušenie,ako si mala aj ty.chcem tú vešticu.
Ako je to možné, že raz sú testy pozitívne a potom negatívne????
To by ma fakt zaujímalo.
A čo ak sú zlé tie druhé? Nemali by sa spraviť ešte tretie? Čo to je za organizáciu, ktorá takýto test spraví zle? Veď od toho mohol závisieť život viacerých osôb-kvôli nejakej "chybe".
To sa pýtam všeobecne, nie že by som chcela rýpať do tohto konkrétneho prípadu.
no pokial ja mam info, ak to da pani na sud, sud si aj tak da spravit svoje testy a podla nich rozhodne...

@welpen podobny pripad sme mi akurat to neni este iste uvidime ako dopadnu tieto druhe