Tichá domácnosť
Baby kolko dni u va s trva ticha domacnost?u nas uz od utorka no hruuuza...
@mima4 ja to mam podnajom
chvilu, treba to dat von. ta hrca ze nieco nie je v poriadku akurat robi zle
@mobilbabie tak robis alebo nerobis? mala by si sa dohodnut : citujem teba: ...cele dni sama len s malym a ticho v byte...
na veci to nic nemeni.
@bubelko mam to podnajom je to ine..ja to tento mesiac doriesim avezmem to na svoje plecia. som zvedava aky bude problem na dalsi mesiac
@eeffka sama doma... bez neho,
@mobilbabie dobre som postrehla, že si doma, však? viem, že dnes je to s robotou ťažké a aj ty isto nie si doma, lebo sa ti chce- ale ja som si všimla, že vzťahy u nás doma sa otočili o 180 stupňov k lepšiemu, keď som nastúpila do práce-samozrejme aj otázka finančná, ale najmä- ja som sa mala kde vyvetrať + nemáš čas uvažovať o nepodstatných veciach 😉
btw. my sme pred 2 týždňami riešili niečo podobné- vždy všetko vyplácam cez IB a zrazu mužovi volajú z elektrární, že nás na druhý deň prídu odpojiť...nasratý bol ako pentagon...ja som tiež zostala v šoku...ale v poho sa vyriešilo, vyplatilo...žiadna tichá domácnosť 😉
@mobilbabie OK...koncim...vypinam ... kkso ty si strasne prijemna zena 🙂
@mobilbabie No veď vieš chlapi,na všetko majú čas,byť tebou určite si to zoberiem na triko ja.
@liwka normalne pracujem ale len doobeda, cely den som sama, sice aj s malym ale ten je vonku alebo u niekoho
pokial chcete aby vase manzelstvo skoncilo rozvodom, tak pokracujte v trucovani...
My sa s manzelom drzime nasledovneho:
"Hnevajte sa, ale nehrešte. Slnko nech nezapadá nad vaším hnevom; a nedávajte miesto diablovi!" (Efezanom 4,26-27)
Vzdy kym si ideme lahnut, chceme mat veci vydiskutovane a nehnevat sa na seba.
@eeffka pozri sa do svojho hrnca a neries mna budem velmi povdacna..radsej sa vypni urobis mi laskavost
@slivka3 budem musiet, este do konca tohto mesiaca to doriesim..uz kedy sa odduje bude na nom..raz hadam pride
@mobilbabie nerozumiem stale jednej veci, preco si sa ho neopytala, preco zabudol? alebo aspon akoto, ze zabudol? a za dalsie, preco je problem tp? musis to platit v hotovosti?
@mobilbabie taka blbost, ze nezaplateny ucet.... plat cez trvalak alebo inkaso a budes mat svaty pokoj. inak chlapi su po vacsine ako male deti, nezodpovedni, lahkovazni, jesitni.... treba ich brat s rezervou a neoduvat sa za kraviny.... ked vam to inak klape, neprilievaj olej do ohna. ked budes oduta tyzden, potom za inu blbost dalsi tyzden a tak dalej, toho tvojho to za chvilu presatne za chvilu bavit a zacne zohrievat inu postel. potom mozes byt zduta aj pol roka
@bubelko hej v hotovosti,nestihla som sa ho opytat nakolko mi zlozil fon a odvtedy sa nebavi.
@mobilbabie Neboj oduje,chlapi bez baby dlho nevydržia,aspoň ten môj nie.
@lienkafoj platim v hotovosti a osobne.ja som sa nezdula ale on a nemienim sa mu pchat do riti ked sa nechce bavit,raz sa odduje,najom si dam ja dokopy len to je pre mna prvorada vec ako pre niekoho hypoteka.
@slivka3 ja veiem som zvedava na jeho vyjadrenie, horsie je ze je to dost casto..cim starsi tym odutejsi.. 😢
@mima4 nemiesajme vsetkych do jedneho vreca, cest vynimkam
@mobilbabie Šak uvidíš,čo Ti povie,aké dá vysvetlenie a dokedy bude ešte preč?
@mobilbabie chapem, ze ta to nastvalo, ale po pravde, keby na mna chlap vyletel, ze som nezaplatila najom este skor akoby sa ma opytal preco som zabudla, tak mu asi tiez rovno tresnem telefonom. a podla toho, ako to tu popisujes, tak si viem predstavit, ako si po nom vystartovala. ak sa mylim, tak sorry...
@mobilbabie aha, to mi uslo, ze on s nebavi s tebou. tak ho nechaj, kolko vydrzi, jeho to prejde. raz urcite. je na tebe kolko mu to budes tolerovat. poznam par, kde sa nerozpraval on so zenou aj tri tyzdne /za kravinu - nenatrety chlieb do prace/ a bol potom velmi prekvapeny, ked odisla zhrievat postel inde. ved s odutcom sa neda existovat - inak je to typ psychickeho teroru
@slivka3 je no nocnej..ani sa skoro nevidame..skorej klucky podavame..dokonca so mnou nespi v spalni..
@bubelko ide o to ze vedel to dopredu ze to ma cvakanut, vlastne ked mu hned nabehne vyplata,nakoniec som zistila ze tam nebol a nezacvakal byvanie, malokedy je so mnou tak sme to riesili cez fon, urazil sa,zlozil nakolko bol napomenuty a je problem na svete ..koho by to nenahnevalo??
@lienkafoj ti poviem ja si uz zacinam zvykat..co ine mi ostava...
@mobilbabie prehraj si ten telefonat ale v opacnom garde - t.j. ty si nezaplatila a on ti zavolal s tymi slovami ako ty jemu - akoby si reagovala a riesila situaciu, keby si bola na jeho mieste a podla toho sa zariad.
tak by som to sla urcite cvaknut a nenechala by som to tak hadam nechcem byvat na ulici s dietatom...

@mobilbabie a spytala si sa ho aspon na dovod? lebo je rozdiel zabudnut z nedbanlivosti a ine ked mas roboty vyse hlavy... a dat tp nemoze byt predsa problem, ci?
ak sa dujete kvoli tomuto, co bude robit az budete mat naozaj problemy? 😕 😕 😕