icon

Tichá domácnosť

mobilbabie
23. nov 2013

Baby kolko dni u va s trva ticha domacnost?u nas uz od utorka no hruuuza...

Strana
z5
vejula
24. nov 2013

@evita_g no ale ked sa druha strana začne spoliehať na to, že nech urobí hocičo, ospravedlní sa nakoniec aj tak partner tak to nevedie nikam. PArtner si začne mylne nahovarať, že kedže sa partnerka stale ospravedlnuje, je ona ta hlupana, ktorá to vždy pokašle a on je ten Boh, ktorý sa nikdy nemýli. A nakoniec to môže dopadnuť tak, že už aj samotna partnerka začne samu seba vnímať ako hlupanu, stále vinnú a prestane si važiť samu seba. Me osobne sa ten citat nepači

evita_g
24. nov 2013

@vejula netreba to brat doslova ako ospravedlnenie... skor to vnimam ako ustupok, pokus o zmier 🙂 a samozrejme ziadny extrem nie je dobry, nemozeme pricupkat za muzom s bielou vlajkou vzdy, nech on urobi cokolvek. odtial potial. plati to skor vtedy, ked hadka vznikne kvoli malickosti... nema predsa zmysel kopat hrob vztahu mlcanim a oduvanim sa len tak z malichernosti. obcas sa treba zhlboka nadychnut a povzniest nad prkotinky 🙂

studentkavs
24. nov 2013

Dobrý deň,

chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie dotazníka, ktorý je určený ženám a je anonymný. Viem, že je táto téma citlivá a nechcete na ňu spomínať ale veľmi by ste mi pomohli vyplnením, pretože som študentkou vysokej školy a robím diplomovú prácu na tému domáce násilie. Veľmi pekne ďakujem ženám, ktoré vyplnia môj dotazník a touto cestou mi pomôžu k vypracovaniu diplomovej práce.

Dotazník môžete vyplniť kliknutím na link:

https://docs.google.com/forms/d/1hwVH3TytfVOnkP...

Ďakujem veľmi pekne

sigma510
24. nov 2013

U nás je tak pol hodinu veľmi hlučná domácnosť a tá tichá trvá tak do maximálne hodinky, aj keď, ja by som vydržala aj dlhšie 😀 . Keďže mám na krku cholerika, tak ten exploduje, ale zase sa rýchlo unormálni.

daduska2009
25. nov 2013

ahojte my mame doma teraz tiez tichu domacnost sme sa s mm pohadali aj sme si vynadali koli tomu ze je stale niecim zaneprazdneny a ked aj pride domov alebo je teda doma tak iba krici aj na deti a starsi sa ma opytal ci ho tatino nelubi a to ma nastvalo tak ze som vybuchla a teraz sa nerozprava ani so mnou ani s detmi uplne nas ignoruje co robit ako sa spravat vobec neviem ako dalej hlavne koli detom 😒

adkoalauri
25. nov 2013

@daduska2009 je to potom dobrý drbo- prepáč, keď sa mi s mm nerozprávame, pred dieťaťom aj tak ostáva ocinkom a ja som maminka. A ešte posiela syna za mnou s vetou: Maminka, mi ťa veľmi ľúbime 🙂 - tak to ma síce vie vytočiť, ale odpoviem synovi, že aj ja vás 🙂 A búrka už aj prejde. Nerozprávať sa s deťmi- to sa mi zdá úplne choré ☹

slivka3
30. nov 2013

@mobilbabie Tak ako ešte máte tichú domácnosť,či ste sa už konečne o tom porozprávali?

slivka3
30. nov 2013

@daduska2009 V tomto Ti neporadím,ale mňa by to tiež vytáčalo,kebyže manžel po nás len kričal a bol nervózny.
Skús sa s ním porozprávať,čo ho trápi,keď je takýto.

valerko2004
30. nov 2013

mi sme sa nebavily 6mesiacov nic vobec sme sa nerozpravali to bolo no hroza 🙂

h2
30. nov 2013

@valerko2004 6 Mesiacov???!!! A teraz už sa bavíte? Kto povedal to prvé slovo? No, ja by som nemohla takto ani 6 hodín, nie to ešte mesiacov.

mobilbabie
autor
1. dec 2013

@slivka3 ahoj prepáč bola som mimo.v nedeľu sme sa začali baviť ale musela som začať ja,a nebavil sa preto lebo vraj si potrebuje odomna oddýchnuť

skoro som odpadla

mobilbabie
autor
1. dec 2013

@valerko2004 tak toto je silná káva 🙂

slivka3
1. dec 2013

@mobilbabie Aha,on si potrebuje oddýchnuť a Ty nie?
Niekedy tá chlapská logika fakt na prášky,ale hlavne,že už ste ok. 🙂

slivka3
1. dec 2013

@valerko2004 To je veru dlhá doba,to už neviem či by sme dali napríklad mi dokopy a tiež si to neviem ani predstaviť,predsa sú deti,rôzne akcie,domácnosť a kopu vecí,kde sa treba dohodnúť.

mobilbabie
autor
1. dec 2013

@slivka3 už sme naštastie..no vidis ..ani ja som nechapala..

nelka341
9. dec 2013

@mobilbabie z mojej strany laska skoncila.a vobec mi on nechyba.a on skor berie dieta ako len vikendove...aj ked hovori,ze chce byt kazdy den s nim ale nezvladol by sam s dietatom ani jeden den.nema na to nervy.je toho viac.jednoducho povaha sa neda zmenit a za to ze je chvilku klud tak s nim viac nepocitam.aj tak potom zacne hystercit.robi to stale.za ten rok nevidim zmenu u neho

lili_mia
11. dec 2013

Ja nie som za tichú domácnosť, radšej na neho nakričať, ak zase niečo sľúbi a prd z toho. Lenže potom som videla, že on sa po tom kriku akoby otriasol a nič sa nestalo, ja muzikant. Niekoľkokrát takto, až som sa vytočila a nebavila sa s ním. Vedel že to posral a ešte mi poslal sms, že som mu dodrbala víkend. On si odíde k bývalej, lebo jej mama si zvykla, že on k nim chodil montovať veci, teta vravievala, že no a čo, že sú rozídení a on vôbec nechápal, aký mám s tým ja problém, že tam chodí. Až nadišla tichá domácnosť a od neho tá sms, že som mu pokazila víkend.
Doteraz nechápem ako to, že som ho vtedy neposlala do gay baru.

miskakyska
17. dec 2013

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak ako sa rychlo zdujem,tak rychlo sa aj oddujem 😀 😀 😀 😀 ale najviacc cca dva tyždne 😎

sliznik
17. dec 2013

@miskakyska koľkooooooo? Dve hodiny sú veľa!

miskakyska
17. dec 2013

@sliznik ked tichá,tak tichá 😝 😀 😝 😀 😀 😀

Strana
z5