icon

Tlačí na mňa po dvoch schôdzkach

19. sep 2021

Ahojte.
Mám takú dilemu alebo skôr taký “problém”.
V práci som sa spoznala s jedným klientom (úspešný riaditeľ pre jednu spoločnosť ) ktorý si zobral moju vizitku a ozval sa mi na sociálnej sieti. Písali sme si pár dni a pozval ma na obed. Šla som boli sme spolu asi 4 hodiny (obed+káva) a keď som šla domov, objal ma, čo mi prišlo zvláštne lebo aspoň ja som mu nedávala žiadne signály. Dohodli sme sa na druhom stretnutí, tiež to bola len obyčajná káva a po príchode domov mi začal písať správy že ja ho beriem ako obyčajného kamoša (aj to je silne slovo, nepozname sa ) že je mu to nestačí a že on chce viac. Odpísala som mu na to že však ma nepozná a dve schôdzky sú veľmi malo, že čo viac chce.On na to že on by chcel so mnou žiť, mať rodinu a vie kedy čo cíti a že vie, že ja som dôvod vďaka ktorému by chodil domov a netravil by čas v práci aj po pracovnej dobe. On je slobodný, bezdetný takmer 40r a ja mám okolo 25r. Celý život zasvetil práci. Neviem ako sa z tejto situácie dostať, pretože som mu jasne napísala že ja potrebujem človeka spoznať a hlavne sa doňho zaľúbiť a on na to že či sa mi to stáva hneď alebo postupne. Wtf?? Uplne mám pocit ako keby sa niekam ponáhľal, tlači na mna uplne so vsetkym ja neviem ..

Strana
z3
bluka2
13. mar 2023

Magor, drž sa od neho dalej - dobre ti radia

stanulienkat
14. mar 2023

@zuzana76 suhlasim s tebou. Nikde nepisem opak.

Strana
z3