Tlačí na mňa po dvoch schôdzkach
Ahojte.
Mám takú dilemu alebo skôr taký “problém”.
V práci som sa spoznala s jedným klientom (úspešný riaditeľ pre jednu spoločnosť ) ktorý si zobral moju vizitku a ozval sa mi na sociálnej sieti. Písali sme si pár dni a pozval ma na obed. Šla som boli sme spolu asi 4 hodiny (obed+káva) a keď som šla domov, objal ma, čo mi prišlo zvláštne lebo aspoň ja som mu nedávala žiadne signály. Dohodli sme sa na druhom stretnutí, tiež to bola len obyčajná káva a po príchode domov mi začal písať správy že ja ho beriem ako obyčajného kamoša (aj to je silne slovo, nepozname sa ) že je mu to nestačí a že on chce viac. Odpísala som mu na to že však ma nepozná a dve schôdzky sú veľmi malo, že čo viac chce.On na to že on by chcel so mnou žiť, mať rodinu a vie kedy čo cíti a že vie, že ja som dôvod vďaka ktorému by chodil domov a netravil by čas v práci aj po pracovnej dobe. On je slobodný, bezdetný takmer 40r a ja mám okolo 25r. Celý život zasvetil práci. Neviem ako sa z tejto situácie dostať, pretože som mu jasne napísala že ja potrebujem človeka spoznať a hlavne sa doňho zaľúbiť a on na to že či sa mi to stáva hneď alebo postupne. Wtf?? Uplne mám pocit ako keby sa niekam ponáhľal, tlači na mna uplne so vsetkym ja neviem ..
@zuzana76 suhlasim s tebou. Nikde nepisem opak.

Magor, drž sa od neho dalej - dobre ti radia