Tolerujete takéto správanie muža?
Tolerujete takéto mužské správanie? Je to v poriadku? Je to v pohode vo vzťahu? Čo si myslíte? Idete s Vašou láskou, polovičkou, ktorá sa usmieva doprava, či doľava na cudzie ženy. Robí to chytre. Pustí Vás dopredu, keď idete s dieťaťom. On ide tesne za Vami. Oproti Vám ide žena, všimnete si, že sa usmieva na pána za Vami. Otočíte sa, je to Vaša polovička so širokým úsmevom, ktorý venuje tej dáme. Cestujete s autom. Sedíte vzadu s malým dieťaťom, ktorému je nevoľno. Parkuje Váš manžel a všímate si okolie, lebo čoskoro vystupujete. Cudzia žena sa usmieva smerom k Vášmu autu. Prečo? Lebo sa Vaša láska usmieva na ňu. A podobné príklady. Žiarliť? Nežiarliť? Tolerovať? Alebo nie? Ako správne reagovať? To mám aj ja sa usmievať na cudzích chlapov teraz? 😅
Čo mi poradíte?
No mne príde, že aj ty ho dosť prehnane sleduješ. Keď ste spolu chodili, tak vtedy sa neusmieval na iné ženy, len na teba? Alebo bol taký od začiatku a vtedy ti to nevadilo?
@jabadabadu myslim si, ze trosku preháňaš. Ziadna tu nepisala, ze chlap sa nemoze pozriet. Moze na to ma oci. Ale je pozriet sa a pozriet sa. Kazdy chlap sa pozrie na peknu zenu. Ale nemusi sa usmievať na kazdu co prejde okolo a nemusi koketovať nadväzovaním kontaktu. To zase vidis tu v diskusiách, ked pisu kolega so mnou koketuje ocami, myslite, ze ma zaujem. Cize tu je skor otazka, kde je ta hranica, co je ok a co nie. Ale tu odpoved si kazda musi najst sama, nakolko kazda z nas ma hranicu inde. Samozrejme to suvisi so sebavedomím ale aj s úctou chlapa voci zene, pri ktorej to robi.
Riešite obidvaja úplne blbosti .ak mu neveríš a správa sa divné ...tak načo si s ním ?
@denuss suhlasim s tebou. Mne by toto tiez vadilo.
@autorka spravanie tvojho muza je velmi neuctive voci tebe, z toho by mi bolo velmi smutno. Podla mna toto normalny muz nerobi. Ja si nerobim iluzie, ze som najkrajsia zena sveta, ale to neznamena, ze moj muz sa na prechadzke so mnou, s nasimi detmi bude vyskierat po inych peknych zenach🤦, je to od neho ubohe. Horsie je, ak o tom vie, a nevidi v tom nic zle
@jabadabadu ty si zena? Tak snad nemas pri sebe takeho debila ako autorka.
Ani jedna z nas nechce od muza, aby bol slepy, ale je rozdiel ked nieco take robis umyselne a vzdy a s nadvazovanim ocneho kontaktu a sirokym americkym usmevom, alebo sa "len" pozries. Vravim, snad nemas takeho "kanca" pri sebe, co si vecne potrebuje dokazovat, ze aj ked ma zenu, stale by vedel zbalit 10 dalsich
🤦 bože dobrý.. neriesim ani tie zeny, ani tvojho muza. Snazim sa ti tym povedat ze robis z komara somara. Ak si niesi ista svojim muzom, bud sa s nim porozpravaj, alebo vzťah rovno ukonči.. mne osobne by ani len nenapadlo riesit nejake usmevy, len tak, .. vy mate vo vzťahu očividne ine problemy, lebo len tak pre nic za nic by nikomu nenapadlo toto riešiť..
Oprav si to tvoje oblubene slovo, nie je to kakabuš, ale kakabus bez makcena😅
@jabadabadu tak koordinátorku nie, to je prehnane na tom som sa zasmiala. Ale ty si to zjednodušila vseobecne a ja som ti reagovala na tvoje vyjadrenie, ktore nebolo ku koordinátorke. 😉

tak potom ano, to by mi vadilo a nezda sa mi to uplne koser