Trapas u frajera
Mám nový nick, nie je to nič vymyslené, ale hanbím sa a potrebujem prečítať iné názory na tento môj trapas. Neviem ako ďalej a trápi ma to. Som matka s otcom dieťaťa nežijem dlho, mám priateľa, niečo vyše roka, on je slobodný a každý z nás býva u svojich rodičov, z čoho logicky vyplýva, že priestor na trávenie nejakých intímnych chvíľ nemáme alebo len s ťažkosťami, ani toho času nie je veľa. Ale k veci, v piatok sa mi stala strašne nepríjemná vec, mali sme mať s frajerom rande, konečne po dlhej dobe sa u nich doma vyprázdnil dom, tak som sa tešila, že konečne sami aspoň nejaký čas. Kým som však na neho čakala, stihla som ešte predvianočnú akcošku z práce, samozrejme, čo to som popila, naládička ohromná a keďže ja nepijem, neviem to, nechala som sa nejako v dobrej nálade uniesť, čo-to som pomiešala a opila sa nie do mŕtva, bolo to fajn, v pohode, ale kým po mna prišiel frajer, už mi začínalo byť zle. Kým sme dorazili k nemu domov, ešte ok, ale potom mi bolo strašne zle, ledva som stihla dobehnúť na wc a nestihla som úplne.... a viete čo....bolo mi tak zle, že som nevedela ani čia som, síce som si po sebe upratala, ale predsa opitý človek....až kým po tom všetkom som nezbadala, ako frajer behá všade s mopom trapas strašný, hanbím sa ako pes, o to viac, že vždy ma videl len tip-top upravenú, vysmiatu, spokojnú a teraz takáto hrôza. On bol, aj je v pohode, vôbec to nekomentoval, uložil ma do postele a celý čas ma hladkal, proste postaral sa...ale iné ma trápi...po tomto mojom počine sa ja už nedokážem mu pozrieť do očí, nedokážem s ním komunikovať, ani na nete, ani cez telefón, nijako...mám blok, hanbím sa strašne. Tak som mu ešte v piatok napísala, že končím, že sa nedokážem cez to preniesť, on mi napísal, že nech netáram, že ma ľúbi a blá blá....viem, že ma ľúbi, ale prešiel víkend a on sa mi ozval až v nedeľu večer s otázkou ako som strávila víkend?? Viem, že som urobila strašnú hovadinu, ale ked ma ľúbi, tak som čakala, že sa mi minimálne v sobotu ozve a bude sa zaujímať aspoň s otázkou či mi je lepšie alebo niečo v tom duchu a nič....aj včera mi nechal len na sociálnej sieti otázku ako som prežila víkend a zvesela si četoval dalej, hoci tam už dlhšie nechodil a my spolu komunikujeme cez skajp, tak som bola v šoku, že mne na skapj ani nenapísal ani nič tak ako vždy, tak ako každý den robieva a napísal mi to na soc. sieť, kde poriadne ani nechodím už...celé zlé divné...tak som mu aj včera povedala, že končím, že mám blok, čo teda on nevedel pochopiť a bol sklamaný, že to takto riešim, ale ja fakt neviem, čo robiť??? Lúbim ho, ale nedokážem sa mu pozrieť do očí, hanbím sa proste strašne a jemu nejako tiež neverím, že to berie všetko tak športovo....celé sa mi to nezdá...ako to riešiť?
@bodka70 dakujem,si veľmi milá, aj ja si myslim,že za tych pár pekných chvíľ to stojí, keďže nič netrvá večne
@somtopokazila jaaaj som si spomenula na časy, ked sa do mna manžel zamiloval 😀 8 rokov dozadu. Boli sme v krčme, manžel (vtedy len bratov kamarat) do mna celý večer tlačil kaleraby, ja som odolavala, lebo som mala ešte priatela, celý večer sme davali riadne tvrdé, potom už ked som bola riadne strubena sme sa pred krčmou rozpravali, velice važne temy o zmysle života , aké človek rozoberá, len ked už ma riadne v sebe... A v strede tohto važneho rozhovoru, som sa zdvihla a utekala za najbližšie kričky, tak zle mi došlo, mm prišiel ku mne a vlasy mi držal, nech si ich neotyčkujem... Potom mi musel braško zavolať taxik a šla som domov, jedine na čo som vtedy myslela bolo, aby som neotyčkovala taxik, lebo ten taxikar by ma asi zabil 😀 😀 S manželom sa doteraz smejeme na tom. On mi tvrdí, že už v ten večer vedel, že my raz budeme manželia a budeme mať rodinu. Vraj už len čakal, kedy sa rozidem s bývalym, lebo on vraj vedel, že nam to vyjsť nemôže 😅 A tak sa aj stalo. Asi pol roka na to sme sa s bývalým rozišli, potom sme sa zas stretli v krčme (ja som sa po rozchode s bývalým viac chodila baviť s bráškom, a kedže môj manžel je jeho dobrý kamarat, nebola to žiadna nahoda) to sme tiež čo to popili do toho zahulili, zas som bola pekne mimo. JA neviem 😀 😀 😀 môjmu mužovi to asi imponovalo alebo čo 😀 😀 že mam na haku čo si o mne kto myslí. A na druhý den mi prišla SMS od neho, či by sme to nezopakovali, tak som mu odpisala, že asi hned nie, že ja sa musím zregenerovať a niesom typ, ktorý dokaže isť z opice do opice. Tak mi na to odpisal, že ale on to tentokrat to myslel tak, že len vo dvojici a bez chlastu 🙂 Tak sme mali prvé rande na ktorom som bola triezva 😉 A nebudeš veriť... obaja sme z toho vyrastli, nechlastame, nehulime, nefajčíme.... Ale rada si zaspomínam aj na toto burlivé obdobie 🙂 No mojim príspevkom som ti moc asi nepomohla... Snad len tolko, neber to tak važne. 😉
@somtopokazila pre pána, horšie veci sa stávajú! Akurát tú komunikáciu nechápem čo píšeš na konci. Ináč krátko ste spolu atď. By som to nechala tak, ako to čas vyrieši. Myslím že zbytočne riešiš.
@somtopokazila ale ved nic take sa nestalo, to prinasa zivot. a ak takto pekne zareagoval, nemoze to byt az take zle,.. ved je cas vianocnych vecierkov a hotovo. Horsie by bolo keby ta takto napacala nastavjuca " pani Máma" Vysvetli mu to a neries viac. Hlavne nech sa ti to uz nestane.. to by si potom utekala od frajera za kazdu blbost co sa vam stane?
Vsak aj trapas treba pri vztahu
@somtopokazila vobec to uz netreba riesit! Samozrejme ked sa to stalo len raz...
@tarinka155
@iveta7677
To je diskusia z 2014.. Aj ked zaujimalo by ma ako sa to potom cele vyvinulo
@klip0 ten rok som si teda nevsimla😂
@somtopokazila ale prosim ta hanba je uplne normalny pocit a to sa mam aj ja mojm rozist? Tiez sa mi raz prihodila takato neprijemnost,hanbila som sa ako pes,ale bolo to ponaucenie a zivot ide dalej. Moja kamoska sa so svojim muzom spoznala tak,ze ho ovracala z balkona a su spolu uz 17 rokov. Neblazni vsetko prejde
Mne sa tiež stal taký trapas. Chodili sme spolu mesiac a on ma zobral na chatu kde bola jeho rodina. Ja som sa strašne hanbila a mala stres, tak som to tam chcela decentne zapiť nech sa uvoľním, lenže som vypila dve fľaše vína 😅 Ja som bola ožratá ako jeden pes, proste úplne hanba, blbosti som tam rozprávala, spadla som zo stoličky 😂 Nasilu ma ťahal domov lebo sme išli ráno na výlet. Urobila som mu v aute scénu lebo nechcel sexovať, treskla dverami... No trapas ako Brno. Na druhý deň sme išli na ten výlet, ja som sa hanbila, najradšej by som sa zakopala niekde... celú cestu som sa mu ospravedlňovala. Sme spolu štyri roky, máme dve deti, ale stále sa za to hanbím keď si spomeniem 🙈
Ja neviem,ale ty zijes niekde v krajine jednorozcov,kde je vsetko dokonale a ludia vylucuju zo seba duhu? 😂🌈 "Ze vzdy ma videl len upravenu,vsetko bolo dokonale"...to fakt veris,ze v takej dokonalosti budes s niekym zit cely zivot? Uz zosadni z toho ruzoveho oblacika na zem a uvedom si,ze pridu v zivote ovela horsie situacie,ako nejaka grcka. Chytis nahodou crevnu virozu,ked spolu budete byvat a poziadas o rozvod,ci?!?

@somtopokazila , neviem aké problémy máte vo vzťahu, ale reakcia tvojho priateľa naznačuje, že by bol ochotný podieľať sa aj na "reálnom" živote s tebou. V podstate v živote máš len 2 možnosti - buď budeš žiť v neustálom strachu, že sa niečo pokazí, niekto ťa opustí a tým pádom sa budeš báť ísť do rizika. Ale to je skôr prežívanie, nie život. Alebo zariskuješ a pôjdeš do toho naplnlo a zažiješ krásne veci (a možno aj tie horšie), ale za ten risk to myslím stojí. Keď dá človek do vzťahu celé srdce, riskuje, že si ho zlomí. Bez toho však žiadny vzťah nežiješ naplno. Prajem veľa šťastia. 😉