Tretie dieťa: Ako riešiť nesúhlas manžela?
Ahojte. Bola ste niektorá v podobnej situácii, 2 detičky šťastná rodinka, dohodnutí obaja, že viac deti nechceme. Dávali sme si pozor, beriem antikoncepciu a priznám sa jeden deň som ju vynechala, zabudla som si ju zobrať, keď sme sli k mojej mame kde sme neckane prespali, ale tak popravde aj v minulosti sa mi to stalo a nič sa neudialo. Nikdy by mi nenapadlo, že jedno vynechanie to môže takto narušiť, ani sex sme v tých dňoch nemali. A zrazu bum, pozitívny test…. Som v soku, strasnom soku. Muž mi vyčíta že som ro urobila náschval, prisaham neurobila, co mám robiť. Na tretie sa necítim… ale myšlienka ísť na potrat ma desí ešte viac ako porodiť a starať sa o tretie. Mame 2 malé deti… neviem co mám robiť som zufala … muž povedal, že keď si to nechám od nás odíde … takze teraz niesom sklamaná len z tehotenstva,
ale aj z manzela ….. 💔😢
Prosím nesúďte, len poraďte. Dakujem
12.34....to je teda nadeleni😅🍀💖🌷🎄🌞
@alchemilkazltozelena to si zelam aj ja popravde…este nikdy sa mi nestalo aby som si nepamatala 45minutovu cestu autom. Vcera som to zazila na vlastnej kozi, ten šok nezelam ani najvacsiemu nepriatelovi
@cecilia29 som 6+4tt su tam 2 akcie 😔 o tyzden kontrola, ci obe biju…jedno je o trosku menšie
@cecilia29 idem si to vypocut. Dakujem❤️
Písala si že ste si dávali pozor.. čiže ejakuloval mimo teba.. povedz mi ako si mohla z tohto otehotnieť a ešte dvojičky.. a ešte si písala že ste ani sex nemali vlastne vtedy.. tak ja neviem z čoho si vlastné otehotnela
Toto bude zas nejaký výmysel
hlavne sa ukludnite obaja.chapem,ze si sklamana z reakcie manzela.pamataj...vsetko v zivote sa pre nieco deje.este budete raz za neho vdacni.a vlastne je to dobra sprava.gratulujem.radsej riesit toto nez trebars chorobu ci smrt v rodine.a z vlastnej skusenosti...pri dvoch detoch tretie vychovas...varis,peries,upratujes,hras sa....nie je velky rozdiel ci s dvoma ci s troma detmi.ja si prave tretie najviac uzivam.hlavne,ze je zdrave.drz sa.urcite to zvladnes💪💪💪
🤣ale sulozili, preto su tehotni🤣v tej kvapke, co neustrazil bolo 1 000 000 moznych jedincov, ty sa cuduj nad dvomi🗽
Ejakulát nie sú spermie
Ak si myslíte, že ejakulát je totožný so spermiami, ide o omyl. Spermia je najmenšia bunka ľudského tela. Preto sa ich do bieleho fľaku vojde okolo 100 miliónov. Pritom ich objem je približne len dve až tri percentá z objemu ejakulátu.
@ahhola ďakujem za prednášku z biológie aj keď bola zbytočná 💃 autorka nevzala 1 tabletku antiky, čo je nič, antiku som nikdy nebrala ale základné veci o nej viem.. vynechanie 1 tabletky neznamená nič.. navyše hore písala že ani nemali sex v tých dňoch a v tých čo mali, tak sa urobil inde.. čiže aj najväčší laik a magor na svete pochopí, že s tohto dvojičky byť nemôžu, jediné žeby si ich nakreslila.. takže choď filozofovať inde
@alchemilkazltozelena asi tak..
@alchemilkazltozelena ja som písala, že pár dni po absencii antikoncepcii sme dávali pozor. Nieje antikoncepcia na ochranu pred tehotenstvom? Je.
@alchemilkazltozelena nech sa paci, pozri a doštuduj biológiu. Vieš o nej toľko čo ja o astronómii
@pikachu999 jasne, nemám čo robiť len po nociach pisat výmysly… 😃 ženy to je real život, ale nechám vás kľudne v tom… 😊
@alchemilkazltozelena tak to sa veeeeľmi mýlite , a ja som prosim pekne živý príklad , otehotnela som počas toho ako som brala ANTIKONCEPCIU a dokonca som ani nevynechala , dnes som v 8 mesiaci . Takže stať sa môže hocičo a dokonca niesom jediná ktorej sa to stalo . Na poradňu chodia so mnou ženy ktore otehotneli aj napriek tomu že mali zavedené teliesko, jedna dokonca čaká dvojičky . To je život prosim pekne🤷🏻♀️😉
Autoka ako sa máš? Ako si sa s tým vysporiadala?
Ešte si múdra.. na tvojom mieste by som držala ústa radšej.. neviem čo tu teraz ešte hviezdu zo seba robis 🫣
@alchemilkazltozelena 😃😃😃😃 a z akého dovodu by som mala držať ústa?
@cecilia29 ahoj, tak konfety doma nestrieľamr, ale už sme sa dali do kludu obaja, teda hlavne manžel. Bral to prvy týždeň veeelmi tragicky, no paradoxne keď som mu povedala, že tam sú nakoniec 2 tak zmenil rétoriku a úplne zmäkol z minuty na minútu. Nečakala som to, ani on, ale keď som mu to celé ukázala na YouTube ako sa taká interupcia robi a ako aktuálne vyzerajú nasi dvaja v bruchu tak mu doslo zo seba zle, že to odomna chcel. On mal predstavu že mi dajú injekciu a ja dostanem menštruáciu a je po vsetkom … boli to veľmi silne dni posledné týždne, ale našťastie ho osvietilo a postavil sa k tomu ako chlap. Aj keď mu to trvalo, no mala väčšina žien pravdu, že reagoval v afekte a chcelo to čas 🍀
@ahhola áno a na ultrazvuku fotke mam čas 11:11 🙈
Tak to sa vám pekne zvrtol život🙂gratulujem
@alchemilkazltozelena v dnešnej dobe ísť do 4 deti je hrdinstvo a autorka by si zaslúžila titul že sa neposkladala a neutekala na interupciu aj napriek vyhrážkam. To čo tu splietas ty je normálne nonsens, ešte ju aj uraziť ideš že ma držať ústa? A za čo ich ma držať to ty ich zavri a suchaj nohami. Strašne niektoré ste ženy vážne
Autorka. Ja dávam pred tebou klobúk dole, nie kazda by šla do toho! Posielam veľa veľa energie
@alchemilkazltozelena prečo by akoze mala drzat usta? Je to jej tema a jej zivot. Jediny kto by mal v tejto teme drzat usta si ty.
No nemám pocit, že by sa k tomu postavil ako chlap. V podstate vlastne nemá na výber. Teraz ho ideš chváliť za to, že ta zrazu neposiela na potrat? Nonsens.
@aurora33 aspoň ty si pochopila čo som myslela mojim komentárom...
@aurora33 to su tvoje pocity. Vidis len to, čo som napísala a nijak ta neodsudzujem, no ja ak dotiahnem tehotentvo do úspešného konca tak áno budem ho chváliť, že nezdupkal ako zbabelec, ale že nás zabezpečí a postará sa o nás. Manželstvo nieje vždy dokonalé a áno sú aj situácie kedy ta polovička sklame, no keď nedokážeš odpúšťať alebo prosit o odpustenie, tak manželstvo na prvej prekážke skolabuje…
Pre mňa si pokorna žena a ako si sa teraz zastala muža máš u mňa klobúk dole..aj keď ja som.to vedela,ze to takto dopadne...a dvojičky sú skvelé,žiadny syndróm stredného dieťaťa ta nečaká🙂)))gratulujem dávaj si na seba pozor
@alchemilkazltozelena pochopila, samozrejme. Taký chlap, vlastne ani nie chlap by sa mi v momente zhnusil. Ale autorke asi stačí to, že už ju nepošle na potrat a postara sa. Wow.
@aurora33 hlavne že ty ako zena sa nehnusis svojmu mužovi ak vôbec nejakého máš po tom čo tu píšeš. Ty sa hnusis mne, odsúdiť človeka a nedat mu šancu na reparat🤮 inak o tom mužovi aj silne silno pochybujem pri tvojom tempe strávenom na mobile a na mk. Kde by si ty a tvoje múdrosti chybali v každej debate normálne by mk skolaboval 🤦♀️🤦♀️