Túžim po dievčatku
Ahojte, rozmyslala som, ci sem napisem, alebo nie, ale nakoniec som sa rozhodla, ze predsa len napisem. Mam doma 2 synov a velmi tuzim po dievcatku, dcerke. Ked sa pozeram na kamoskine dcerky tak mi je stale smutno, ze oni tu dceru maju a ja nie. Svojich synov milujem nadovsetko, ale je to uplne ine mat dceru ako syna. Vidim to aj na sebe, ze som s mamou ako kamaratka a manzel sovjej mame zavola asi 3 krat do tyzdna, aj to ho ja niekedy upozornim nech zavola rodicom. Je este nejaka mamicka, ktora tak velmi tuzi po dievcatku. Keby som na 100% vedela, ze tretie by bolo dievcatko urcite by som sa na to dala, ale to mi asi nikto na 100% nezaručí a ešte sa bojím ako po finančnej stránke niesme natom zle ale ani úžasné taký stred
Ahojte, neviem, prečo niekomu vadí, že pisateľka túži po dievčatku, veď je to normálne, veď tým nikomu neubližuje. Inak ľudia túžia po všeličom a pokiaľ týmnikomu neubližujú, prečo by ich mal niekto odsudzovať?
@bozena2111 neviem kolko mas rokov ale za par rokov uz sa uz aj snad u nas bude dat povedat v asist reprodukcii ci vkladaju dievca alebo chlapca... resp sa bude dat vybrat. U nas to este nerobia ale snad coskoro.. 🙂
Len sa zastanem autorky - no a co, ze chce podla niektorych komentujucich, blbost, ze ma byt rada, ze ma zdrave (a vobec, ze ma) deti. Predpokladam, ze tomu rada je. Teraz uz nemoze chciet nieco navyse, bez toho, aby sa klasicky niekto do nej neobul? Preco vy chcete auto, byt, atd.? Ved tolko ludi na svete toto nema, niektori ani pitnu vodu a vy chcete take 'frivolnosti'. Uplne rovnaky princip. Rieste si svoje mindraky najma samy v sebe a nevybijajte si ich prosim na inych, nikomu to nepomoze, vam sa neulavi, zeny nezacnu mysliet ako vy a nezacnu chciet to, co vy a maximalne tak niekoho docasne stiahnete do tej svojej mizerie.
@dievcatko8 My sme mali obe dievčatká presne v deň ovulácie 🙂 Takže na to by som sa nespoliehala 🙂
@bozena2111 nuz my sme tuzili po dcerke, vysla nam dcerka posledna na rozmaznavanie ♥ Ale k otazke - zarucenu mas len adopciu... tam si mozes skutocne vybrat, co dostanes. Tiez je to cesta. Kamoska takto po 3 synoch to uz neriskla - maju adopciatko dievcatko ♥. My sme do toho sli s tym, ze to je 52/48% na dievcatko s tymi vsetkymi babskymi metodami, mali sme s toho skor srandu pri snazilkovani, ale proste moje srdce este chcelo male zlate, copate, ruzove ( s tym copatym to moc nevyslo, vlasy nikde haha)... Takze bielkovinova strava, chlap dlhe kupele v horucej vode, sex dva dni pred ovulkou uz nie, nesolit, jest vela cerstvej zeleniny a drzat sa cinskej tabulky. Skus 🙂
Ja mam 2 chlapcov
Lubosko ma 16rokov, Teusko ma 4 roky
Chcela by som tretie, v kutiku duse by som chcela dievčatko.
Suknicky, saticky, sponecky.
Ale ak by to bol chlapec dobre aj tak hihi mame doma same auta 😁😁
Len aby to tretie dietatko k nam uz prislo..opat sa nam nedari..ale verim, ze raz to pride ☺
Tak to u nas bolo velmi podobne.3ja chalani uz som ani nedufala ze sa niekedy dozijem toho a stalo sa.4 babo mame nasu nadhernu vytuzenu dcerku.a dnes viem ze mala bola nahoda hop alebo trop.u nas po dlhom snazeni neuspesnom som povedala ziadne 4 uz nebude tak sme si pol roka davali pozor.az kym muzik to chcel vyskusat stacilo jeden krat a vyslo to potom sme si davali pozor.viem ze keby sa snazime cely mesiac opet by to bol chlapec proste tie dievcenske by predbehol.ale zato nasa betka cakala na svoju chvilu tie vydrzia dlhsie.
@bluka2 nemusis.tomu chapat, nikto ta nenuti. Ja si roky sledujem ovulaciu a okrem seba som uz pocitala takto pohlavie asi 20 tim zenam,dokonca aj tu na mk a zatial mam 100% uspesnost, dokonca som si to potvrdzovala aj Jonasovou metodou a bola tam zhoda. Je medicinsky davno dokazane ze spermie zenskeho pohlavia su pomalsie,ale ziju dlhsie a muzske su rychle ale preziju iba den. To je biologia,nie magia. Dalsia vec je,ze kazdy organizmus je iny, ani lieky nezaberaju na kazdeho rovnako.
Ja som nasho chlapceka prvych pat mesiacov tehu volala Julia, taka som bola presvedcena, ze to bude dievcatko, tak som po nom tuzila 🙂
Mame este niekolko pokusov uvidime...aj ked trochu proti mne hra fakt, ze tata je z piatich deti a vsetko su chalani...dufam, ze to, ze svokor nevie robit dievky neznamena, ze ani manzel nevie :D
@pininka skvele len tak dalej vsetky tie univerzity sa mozu strčiť so svojimi štatistikami na vzorkách tisícok ludi :D Ved sa da spravit štatistika z náhody na 20 ženách :D je vedecky dokázané ze ženské su rychlejsie a mužské pomalšie no okrem tvojho vedeckého výskumu este nikto nepotvrdil ze je to zaručene pretoze to zaručene skutocne nie je. Zvyšuje sa tym pravdepodobnosť mozno o 1-2%. Ale logicky ked sa rodí viac dievcatiek ako chlapcov tak ti štatistiky vdaka náhode vychádzajú.
ja mám dcéru, máme dobrý vzťah ale keď je týždeň preč, tak mi týždeň nezavolá. Max. pošle vyškerené fotky. To aj 3x denne. Ja mame volám 1x do mesiaca a muž pomaly každý deň - tej svojej. Takže to nie je o pohlaví ale o vzťahu. Každý máme nejaké sny a túžby ale čoha týka toho tvojho, buď rada, že v dnešnej dobe tie deti máš. A hlavne neporovnávaj lebo u vás by to mohlo byť inak.
@ajush5 nemusis ma urazat, ja tu davam iba svoje skusenosti. A rozhodne nevravim ze je to nejaka relevantna vzorka a aj som napisala,ze kazdy organizmus je iny. Neponukam ani lieky ani ziadne super zrucen recepty, snad nikomu neublizujem tym,ze tu pisem svoje postrehy. Ale asi som sa zabudla,ze 90% zien na mk su odnornicky navsetko a kazdeho a nedajboze im ukazat iny nazor.
@bozena2111 skus tu jonasovu metodu. Kamaratka si nedavno dala vyrtat a vyslo to presne ako jej to vyratali
@pininka neurážam ta len sa smejem ;) keby urazam označím ta za hlúpu alebo nieco podobne tak nezveličuj prosim ta. Ano toto je presne ten problem krasne si to pomenovala. Kazdy je tu na vsetko odborník... autorka netúži nejako moc po ďalšom dieťatku ale keby ma zaručene dievčatko tak do toho ide a ty jej tu ides davat nezaručene zaručene rady... neviem mat o kolecko menej a necham si od teba natlačiť kapustu do hlavy bud by som ta zaškrtila alebo zažalovala keby mam 4 chalana... kazdopadne mama ma učila ze s takýmito ludmi sa nemam hádať mam len pritakávať takze ano mas pravdu
@lucia147852 moja jedna kamarátka tiež skúšala a nevyšlo z toho vôbec nič
@kvetinka75 fakt? Ja poznam vela z okolia co vyslo. Tak mozno nadoda. Alebo chyba v metrixe ☺
@lucia147852 netuším , ja poznám iba jednu čo to skúšala ale možno že aj ona spravila chybu, ako ju tak poznám,
@ajush5 ja nemam problem s dialogom, ale ty zjavne ano ked chces len pritakavat. To je tiez druh inteligencie. Prave kvoli takym ako si ty mi tu dievcata pisu sukromne spravy lebo sa chcu vyhnut podobnym komentarom. Ak tomu neveris a nerozumies naco to komentujes. Opakujem ze ja nedavam ziadne zarucene recepty a myslim ze ziadna nieje natolko hlupa ze keby mala ine pohlavie tak by ma isla zabit a dieta by dala do hniezda zachrany. Autorka sa len pytala na moznosti a aj toto je len jedna z moznosti, nikto netvrdi ze ju musi pouzit. Bilingsovu metodu som ja nevymyslela, funguje roky rokuce. Kazdy si to moze nastudovat aj odborne, nemusi pocuvat "vysinutu" mamicku ktora chcela len pomoct.
@kvetinka75 buď rada že posiela vyškerené fotky a nie tie fotky s našpúlenými perami. Ja ked tieto fotky vidím, tak mám z toho výsyp na tele... 🙄
@0silvia0 no to som rada, len som tým chcela povedať, že tiež si nevoláme, nekecáme, potom si to vynahradíme doma. Takže to že bude mať dievča jej nezaručí že jej bude volať každý druhý deň.
A iné fotky povolené ani nemá. ona sa našťastie považuje za inteligentnú a má predstavu, ako sa má inteligentné dievča chovať. Tak dúfam, že takéto fotky nikdy od nej neuvidím.
Ja si myslim ze tvoje pocity sú normálne. Tiež si myslim to ze dievča ma vždy bližšie k mame ako ku svokre predsa krv nie je voda. Na par výnimiek je to tak a to tiež zväčša tie ženy nemajú dobrý vzťah s matkou svojou a je im bližšia mužova mamina. Je tu veľa diskusii kedy ma pocit žena ze jej muž zanedbáva rodinu a viac sa venuje mamičke. U zeny sa to tak podľa mna neberie. Proste žena ma mamu a koniec 😄 A miešať do tejto diskusie to ze zeny túžia byt aspoň rodičmi je trosku mimo. Autorka nenapisala nic zle len vyjadrila pocit a ked stym niekto ma problém nečítam .. Ale hneď útočit mi pride 🙈.. Môj muž chcel strašne chlapca. Ked cestoval mimo nakúpil bodynka chlapčenské a nevedeli sme co čakáme. Ked som mu oznámila ze dievča Zamrzol a hodinu sedel ako nepríčetný a nerozprával 😄
Mam kamosku, ktora sa pri tehotenstvach dusovala, ze jej je pohlavie ukradnute (verim jej). Prve bolo dievca, druhy chlapec, tuzila este po tretom, a to uz chcela dievcatko.
Z okolia: po dvoch chlapcoch chceli dievcatko, narodili sa dvojicky chalani (viem o dvoch takych paroch).
Ps k autu... ja ked tu mam segrinych chalanov, v pohode sme sa zmestili aj s 3 autosedackami do obycajneho lacneho auta. Aj dlhsiu cestu absolvovali.
Zakladatelke prajem dievcatko, mne sa podarilo.☺
Ahoj.. ja mam dve dcerky (9r,4mes)..
Tiez by sa nam do rodinky hodil este chlapcek,ale nevnimam to tragicky...
Co si ta ma najst,najde ta!
Ak ti dievcatko nie je dopriate,asi to tak ma byt a netreba to silit.
(Totiz niektore pary mozu mat zdrave potomstvo len urciteho pohlavia. Ak by splodili opacne pohlavie, dietatko by bolo vazne chore alebo potratene).
@moni73 kedze táto doba je nejaka šáhla mobily su stale vacsie a auta stale menšie a tapacir stale hrubší zužuje sa aj priestor na sedačkách. 🙂 chceli sme nového passata a tretia sedacka sa nezmestila rovnako ako do dalších bežných sedanov. Zmestili sa do značiek o ktorých moj muž nechcel ani počuť :D

@kengurica To sú také bludy, že po 7 rokoch sa mení krv a strieda sa pohlavie, čiže ak bude medzi deťmi 7ročný rozdiel, tak budú opačného pohlavia, čo je samozrejme blbosť. To sú také babské povedačky. 😝