icon

Túžim po inom chlapovi. Som normálna?

betabe
16. apr 2012

Ahojte. Som tu nová, potrebovala by som poradiť, mám dlhoročný vzťah, z neho krásne dieťa, s mužom si rozumieme, netrpíme žiadnou krízou, či už partnerskou, sexuálnou alebo finančnou, nehádame sa len tak pre nič za nič, vieme sa o všetkom v klude porozprávať.
Môj problém spočíva v tom, že už dlho túžim po jednom chlapovi. Je slobodný, je to náš najlepší priatel, môj muž ma s ním zoznámil ešte dávno pradávno.

Rozumieme si skoro vo všetkom, má rád naše dieťa, strašne ma fyzicky priťahuje, chcela by som ho za stáleho milenca, neviem prečo, kedže doma mám všetko. Niečo ma k nemu ťahá. Strašne ho chcem. Stále musím nad ním rozmýšlať. Ani neviem prečo, ale ani by mi nebolo lúto, že som podviedla svojho muža. Vedela by som si predstaviť s ním občas byť, môj muž chodieva na pol týždnovky, takže absolutne by som nemala strach, že dojde skôr z práce.
Neviem, čo mám robiť. či mám kamoša pozvať na kávu a na rovinu sa ho to opýtať, alebo či to mám v sebe dusiť.... Neviem sa už na neho ani normálne pozrieť, najradšej by som mu všetko povedala. Som si na 80 percent istá, že by ma odmietol, kedže je best priatel mojho muža a nikdy by mu také niečo nespravil, možno sa mu ani nepáčim, no rada by som to od neho počula, že ma nechce. Nechcem si ničiť môj vzťah, no len chcem sa aspoň raz vyspať s tým neuveritelne krásnym a úplne super chlapom, nehladám u neho lásku ani nič podobné, hladám len sexuálne napätie a možno trochu zmenu....
Ani neviem čo od vás tu čakám, či podporu, či osočovanie, urážanie, nadávky alebo či chcem aby ste mi napísali, nech to mojmu mužovi nerobím, že si to nezaslúži, no potrebovala som sa aspoň takto vyrozprávať niekomu.

Bola by som rada, ak by sa mi ozvala do Internej pošty nejaká baba, čo má milenca, no neplánuje si ničiť rodinu a ostať s milencom, má ho len na postelné radovánky.

manamani1
16. apr 2012

@irriss a co potom? milostny vztah?

betabe
autor
16. apr 2012

@svetllana
@manamani1
@irriss Dakujem, ja som si myšlienky usporiadala už a určite to všetko ostane len pri sne. Jeden úlet mi nestojí za to, aby som prišla o úplne všetko. A ako sa poznám tak dlho by som to tajiť nevedela a určite by som zmenila správanie a ostatné, takže ja si občas zasnívam a budem spokojná 🙂

irriss
16. apr 2012

@manamani1
Uz mne nelaka...ja uz mam svuj klid ...a jsem stastna, ze je doma utulno, bez hadek, pochybnosti..a max. duvera. 😉

Proste to nejdulezitejsi, pro klidny spanek a stastne probouzeni...

irriss
16. apr 2012

@betabe
Hlavne nesnivej NAHLAS 😀 😀 😀

manamani1
16. apr 2012

@irriss ale mala si?ci preco si sa pytala, ze do ktorej skupiny patris?

betabe
autor
16. apr 2012

@irriss A to sa aj dá? Mať rád niekoho tak dlhú dobu a ešte si s nim aj volávať a cítiť tam to napätie a lásku a predsalen nemať pocit že by si rada sa trochu zblížila s tým mužom ?

betabe
autor
16. apr 2012

@irriss Pokúsim sa 😀 😀 😀

irriss
16. apr 2012

@manamani1
Ptala jsem se, protoze jsi v prispevku rozlisila zeny do nekolik skupin...a ani v jedne jsem se necitila "doma".. 😉
To byl jen doplnek, ani ne realna otazka! 🙂 😉

irriss
16. apr 2012

@betabe
Ale my jsme se uz "prozili"... 🙂

Slysime se 2x za rok... 😉
ale "jsme spolu denne" 😉 ..to se neda vysvetlit...to je prave ten telefonat, ktery toho je dukazem.. 😉

manamani1
16. apr 2012

@irriss pisala som o uplnom inom, precitak j si to este raz 😉

svetllana
16. apr 2012

@irriss To bola takpovediac recnicka otazka 🙂

miskakyska
16. apr 2012

@anjelicek26 sa riadiš hesla..podľa seba súdím Teba???..mi to tak pripadá!

mandragora22
16. apr 2012

@betabe co ja viem? asi si normalna. mne sa to sice nestalo, a to nemam zdaleka tak idealne podmienky, ako ty, ale zrejme nemam cas mysliet na taketo somarinky. ale ked mas vsetko a pohodovy zivot, asi je fakt, ze z nudy ta to laka. je to asi normalne, asi nie si sama na planete Zem, ale ci ti to stoji za to riziko prist v podstate o vsetko? teda, resp. o vela? 😖 😖 😉

svetllana
16. apr 2012

@miskakyska Nepomylila si si nick? 😉

tea333
16. apr 2012

@betabe necitala som celu diskusiu, len zaciatok a koniec (podvadzam 😀 )
ak by si svojho muza podviedla, urcite by si na to len tak nezabudla. nech urobime cokolvek zle milovanemu cloveku, a nech je to akokolvek dobre tajene, vztahu to ublizi uz len tym, ze nemame ciste svedomie. tvoje spravanie uz nikdy nebude moct byt uprimne ty uz nikdy nebudes moct povedat ze si verna.
teraz ta naplna tuzba po cudzom chlapovi, no po zblizeni s nim by ta to pravdepodobne rychlo preslo - to co hladas totiz pravdepodobne nie je samotny sex, ale skor pocit, ze si chcena, dobyjana, hladas nieco nove.
Mozno je fajn spestrit si zivot niecim novym, ale stopercentne to nestoji za stratu vsetkeho, co mas.Mas spokojny a stastny zivot, muza s ktorym si rozumies.
Nikto nevie pachat dokonale zlociny a raz by sa tvoja loz dostala von. Ci uz od teba, alebo od kamarata so zlym svedomim, ci zvedavej susedky.

sisaha
16. apr 2012

@tea333 tvoje slova by si mali citat aj chlapi kazdy vecer pred spanim... 😉

tea333
16. apr 2012

@sisaha preco chlapi? myslim ze potencial podvadzat svojho partnera ma aj vela zien. mnohe vsak zastavi moralne odsudenie okolia, nemoznost sa realizovat kvoli detom, strach z rozchodu.
Muzi nepodvadzaju viac len preto, ze je to biologicke, ale aj preto, ze je to vseobecne spolocnostou tolerovane. Navyse su casto nezavisli financne a deti nechavaju na krku zenam. Oni si to teda mozu dovolit robit.
Ako si ich vychovame, tak ich mame 😉

jabadaba
17. apr 2012

@betabe ale iste, je uplne jedno ci muz ci zena, ak maju potrebu podviest, preco aj tu sa neriadit rovnostou. Sme emancipovane, mozme rovnako dobre robit veci ako muzi, ak nie lepsie. 😀 Ja neveru muza ci zeny neposudzujem rozdielne. Ani potrebu uletov.

Otazne je co si chces ci potrebujes dokazat? Ze si este ziaduca? Ze si stale atraktivna? Chyba Ti v manzelstve nieco zasadne, ked tvoja tuzba po vasni je tak naliehava? Si s niecim nespokojna? A poriesi to vobec nieco? Budes ovela spokojnejsia po par vasnivych excesoch? No len, aby si si nerobila zbytocne iluzie. Dotycny vyhliadnuty seladon moze byt v posteli neobratny ako hroch, takze s tymi ocakavaniami niecoho prevratneho, nepoznaneho ci nezaziteho by som nieco porobila, byt na tvojom mieste.

A este - ak by som nedajboze mala takto zapalene lytka, tak rozhodne nesiahnem po blizkom kamaratovi muza. Ked uz, tak si zahnem jo daleko od rodinnych sfer. Pokial teda nechces prave to, aby sa to cele prevalilo. Ci to je zamer? Ved atraktivnych muzov dost. Aspon navonok, co sa obalu tyka. Neviem nakolko si narocna a co potrebujes vsetko k vzruseniu. Ak Ti staci navonany a pestovany obal, tak fajn, takych sa da najst kadetade a v pohode. Len treba ratat aj s kadejakymi nasledkami. Ak mas vyssie naroky, tak potom to bude tazsie.

jabadaba
17. apr 2012

@tea333 nielen to, ale aj tie rizika, ktore nesu bohuzial vyhradne zeny, ze ano. Dotycna tu zabudla aj na riziko nechceneho tehotenstva. Staci sa tu povrtat v temach a hned najde odstrasujuci priklad tehotnej milenky, o ktoru uz ani pes nezavadi. Ani milenec, ani manzel. Aj toto je casto brzdou zien pred neverou.

sisaha
17. apr 2012

@tea333 ja som napisala, ze AJ chlapi, takze tyka sa to vsetkych... Ano mas pravdu, vsetko co je spolocnostou akceptovane, tak miznu aj zabrany..

oskvarka
17. apr 2012

@betabe http://www.porta.sk/p-281-moje-tuzby-tvoje-tuzb... tuto knizku ti odporučam a z mužom si ju spolu prečitajte.. apropo z toho čo píšeš nemám pocit že ty vnímaš vaše manželstvo ako dokonalé, skorej mám pocit že vnímaš nejaký problém ktorý nevieš pomenovať, takže by som na tvojom mieste nehladala riesenie tam kde nieje... a ospravedlnovat sa tym ze kopec muzov podvadza svoje zeny mi pride dost mimo..

ralka
17. apr 2012

@betabe nechapem preco to chces spravit svojmu muzovi ked nemate ziadne problemy ale chapem ta si stale sama a chcela by si nieco adrenalinove zazit aby si zo seba dostala tu energiu a tu tuzbu a mozno ked to spravis uz to viac krat nespravis a budes sa citit zle a mozno sa ti to zapaci a budes ho vyhladavat.

onedaynick
17. apr 2012

Ahoj, najprv odpoved na uvodnu otazku - Ano, si normalna.
ja som v podobnej situacii aj ked ta tuzba je tam obojstranna. Vieme vsak obaja, ze to nikam nepovedie, boli by z toho len problemy, zamotane hlavy atd.atd. .. U nas ta pritazlivost trva roky, a akosi mi vacsinou staci len o nom snivat. Sem tam 🙂
Skvele prispevky od @tea333 a @jabadaba

Inak nick mam aj ja len koli tejto diskusii.

cica99
17. apr 2012

@betabe nebudem sa vyjadrovat k otazke, ci podviest alebo nepodviest manzela s Vasim najlepsim kamaratom. Dostala si k tomu mnozstvo odpovedi a ako pises, "utriedila si si myslienky" a rozhodla si sa (aspon nateraz). Jedno sa vsak snazim pochopit. Ako moze dospela žena "utrieďovať myšlienky" na takuto temu tymto sposobom. Nemala som nikdy podobnú túžbu ale viem si predstaviť, že by som ju povedzme mala. Niekoľko rokov stereotypu, nudy resp. MD môže urobiť svoje aj so silnejšími povahami. Neodsudzujem to, v princípe . Čo si ale neviem predstaviť, že to zavesím na koníka s PS: čakám do IP skúsenosti od ostrielaných mileniek. Je úplne jedno, či si to spravila pod svojim dlhodobym alebo jednorazovym nickom. Na tvojom mieste by som si dala otázku ako by si si "utriedila myšlienky" vtedy, keby ti chodili vacsinou rady typu : urob to, nekašli sa, oslaď si život , skusenosti typu ako jednorazova nevera vie spestriť vzťah a do IP detaily postelovych radovanok resp. rád ako to najlepšie ututlať a tváriť sa že si žienka dokonalá. To či podviesť alebo nie, by si mal každý riešiť vo svojom vnútri, vychádzať zo svojich citov, presvedčení ,hodnôt a morálky a konzultovať to so svojim vnútrom , prípadne manželom, keď už píšeš že viete tak otvorene spolu komunikovať. Určite by som nehľadala radu, odporúčanie ani inšpiráciu na MK v tak intímnej a zároveň strategickej veci,na ktorej stojí a padá môj vzťah. V tvojom prípade za osud tvojho vzťahu zrejme zodpovedá súbor mamičiek s negatívnym názorom ktorý si prijala za svoj.

erika1977
17. apr 2012

@sisaha
@tea333 ale ked podvedie chlap tak na 99% so ženou.tak nemôžme len chlapov odsudit za neveru lebo vlastne oni su nam neverni so ženami 🙂 tak neako to raz povedal znamy sexuolog 😉

tea333
17. apr 2012

@erika1977 myslim ze vacsina tych zien su zeny slobodne, rozvedene...nie zeny s rodinou a detmi.tych je pomenej.

erika1977
17. apr 2012

@betabe podla mňa si normalna,ked na to mysliš.len ide o to či by si to vedela aj zrealizovat a znašat tie nasledky čo by potom prišli.nech sudi ten čo je bez viny.

erika1977
17. apr 2012

@tea333 to určite nie,vieš kolko je ich v mojom okoli a všetci sa tvari,že nič 🙂

sissy27
17. apr 2012

nechce sa mi čítať všetky príspevky, možno to tu už bolo, ale nerob druhému to, čo nechceš aby on robil tebe... keď už teda súrne potrebuješ byť neverná, tak si hľadaj niekde čo najďalej a nie kamoša tvojho muža... lebo že sa to prevalí, je viac ako isté, ale tvoj muž nielen že príde o rodinu, ale aj o najlepšieho kamoša... Dávaj pozor na to, čo si želáš - mohlo by sa ti to splniť a nemusí ťa to spraviť šťastnou... aby si nebola sklamaná, že to stálo za houby, feši sa vytrasie za 3minúty a na teba ani nemrkne, veď si mala toľko isto času ako on 😀 Fakt, kašli na to, ak ti je s mužom dobre, tak to nekaz.

cat
17. apr 2012

@ralka ja naopak chápem prečo to chce spraviť svojmu mužovi hoci nemajú problémy, veď z jej príspevkov priam kričí,že svojho muža nemiluje. Keby ho naozaj milovala, ani by ju nenapadlo riešiť iného vtáka, pardon chlapa. Ona chladnokrvne uvažuje a plánuje o podvode. To je nedostatok citov, nielen nuda či neváženie si toho, čo má. Nedostatok lásky, úcty, čisté sebectvo, ochota žiť v klamstve. Len aby sa nato neprišlo- to je jediné čo by ju tak trápilo.