Tvrdohlavosť manžela
Ahojte, nemá niektorá z Vás skúsenosti s tým, že má hrozne tvrdohlavého manžela? Ten môj je neskutočne tvrdohlavý a v poslednom čase sa iba hádame pre hocijaké somariny. Aj keď sa snažím dohodnúť, tak vždy všetko vidí iba ako to najhoršie a nedá sa s ním vôbec o ničom normálne porozprávať.
@nellushka ked zlyhali logicke argumenty, skus nelogicke ... kup si krasne "neglize", hod parfem, krasnu hudbku🙂)) alebo cokolvek ine🙂
@gabrielka ja mam býka tiež, ja som blizenec,za 13rokov sme si veľa ublížili,aj odpustili,niekde vo vnútri ho strašne milujem,ale jeho povaha ma hrozne ničí,stále ma vyháňa ze keď sa ti nepáči chod prec(domc ktorom žijeme je len na jeho meno a niesme manzelia)vysvetľujem mu normálnym tónom ze chcem s nim byť ale čoraz viac nerozumiem jeho povahe,čím dlhšie sme spolu viac toho človeka nepoznám,každý mi hovorí aby som odišla od kamosiek cez mamu ale cítim ze to nedokazem

@bazarocka hovoris mi z duse🙂))) hovori sa ze zvyk je zelezna kosela, ale co je vela to je moc ... aj ja mam doma poklad ... aj tvrdohlavost odtial potial, ale niektore kusky, rozum sa mi zastava!!