icon

Tyždeň po svadbe som zistila, že si píše s inou

smutnanevesta
19. aug 2017

Po 2,5 ročnom vztahu som si pred týždnom vzala muža ktoremu som verila. Prežil si v živote velké sklamanie, zistil že jeho ex robila spoločníčku a podvádzala ho. V živote som nemala v láske štastie, prežila som velke sklamania, no jemu som dôverovala prave preto čím si prešiel a nikdy by ma nenapadlo že zistim toto.
Aby som situáciu ešte viac priblížila, počas nášho vztahu sme mali niekolko hádok a často som si hovorila že radšej sa vrátim z kratšej cesty a aj som sa pár krát i zbalila, no nikdy ma nenechal íst, samé sluby a prázdne slová lásky že som jeho život, že už sme skoro ako manželia, že sa už nevie dočkat kedy budem jeho a potom čím viac sa blížil termín svatby, stále sme nevedeli či ju radšej neodložíme. Tvrdil že koli financiám, potom mala jeho dcéra úraz a týžden pred svatbou sme stále nevedeli či teda ano alebo to odložíme. Pýtala som sa ho vela krát, lebo na mna tlačilo aj okolie a už som sa ozaj cítila trápne. Nakoniec sme to nehali tak, tak som všetkým hovorila že teda sa bereme, no týžden pred svatbou sa začalo menit jeho chovanie. My ženy máme ten šiesty zmysel, vieme že sa niečo deje, proste sa absolútne nezaujímal o to, či je všetko vybavené, nehal ma v tom uplne samu, počas toho týždna som sa ho pýtala, či to ozaj chce pod. Den pred svatbou som mu tuto otazku položila znovu, no len sa uškrnul, neodpovedal, len podotkol že je zo všetkeho v strašnom strese. Nahrnuli sa mi slzy do očí, cítila som sa akoby mi dal facku. V den svatby ked som ho poslala po kyticu, mi odvrkol že on nevie či to stihne. Plakala som a keby to už nebolo dohodnuté a nevedeli o tom všetci moji znami, nikdy si ho nevezmem. Normálne som sa bála že mi pri oltari povie nie. No nakoniec sme sa vzali, no ja som mala stale taky divny pocit, choval sa inak, žiadne prejavy lásky, pozornost nič. Ked sme sa o tom bavili, stále dookola opakoval, že bol v hroznom strese a nevedel čo to všetko obnaša a že to musi spracovat a že je to velky zavazok a pod. Hned po svatbe som mu povedala že to možem íst anulovat a opat sme sa pochytili. Po týždni sa to začalo zlepšovat, aj ked v jeho správaní som videla stále zmenu. Snažil sa byt pozorný, no mne to pripadalo že sa tak chová len koli tomu aby mi vyhovel, nie od srdca. Včera večer ked som zaspavala, hral sa na mobile, ked som sa otočila tvarou k nemu, privretymi očami som videla že rychlo preklikol konverzaciu z fb na hru a robil sa že sa hra znovu. Robila som sa že spim, no po pár minútach som pootvorila oko a urobil to iste. Tak som vstala a vravím mu, ukáž mi tú konverzáciu, povedal že nie, že sa budem hnevat, tlačila som na neho ale konverzáciu vymazal. Celú noc som sa túlala po meste. Stále mi písal ako ho to mrzí, že sa nič nestalo, že jednal skratovo, že bol z celej svatby hrozne vystresovany a že len odpisoval . Prosil ma aj celý dnešný den, no poslala som ho preč. Neverím mu, keby mal čisté svedomie a konverzácia by bola nevinná, ukáže mi ju a nie vymaže. Keby som na to neprišla, kam by zašlo toto nevinné písanie? Som na dne, nikto v živote ma takto nesklamal. Jemu som ozaj verila, verila som že konečne som našla správneho muža, celú dobu mi klamal do očí. Pomiloval sa so mnou a kludne si vedla mna, zatial čo som ja spala, písal z inou. Je mi z toho ne grcanie. Najhoršie je, že ma uplne znemožnil pred mojimi známymi, nie sme z rovnakého mesta, svatba bola v mojom meste a boli na nej všetci moji kamaráti a známi. Ako budem pred nimi vyzerat? Čo im mám povedat na všetky gratulacie a neustále otázky ako sa cítim ako vydatá a pod.

Strana
z2
natalkanasta
20. aug 2017

@smutnanevesta Uzi si vylet 🙂 🙂

nini1010
20. aug 2017

No dobre si si to navarila.bohuzial si to asi treba teraz zjest.vedela si ze si ho nemas brat,nechcela si to a napriek tomu si si ho vzala.no co ti teraz radit?uz len tu anulaciu.

nini1010
20. aug 2017

A predsa ti poradim.pocuvaj svoj instinkt.ten ti jasne povie ako to je,co citis,co chces a nechces a ci sa to zlepsi.citala som par prekvapujucich prispevkov v tejto diskusii ze co on chudak mohol ine robit ked ty si stale vahala a pochybovala.vyser sa na to!ver svojej intuicii a nepokaz si zivot.s rodinou a znamymi to prehrmi rychlo,neboj.pamataj ze kazde čudo tri dni trva 😊

orieska325
20. aug 2017

Ahoj precitala som letmo co ti napisali baby...ano on ta potrebuje..mat niekoho aby nebol sam...niekoho ku komu sa moze vratit..mam taky pocit ze si taka dobra dusa a on ta vyuziva mozno ta ma/mal rad ale to nestaci a podla mna je este aj posera...kolko ma rokov ze sa ide poondiat zo svadby..a pre teba to nebol zavazok??utekaj prec kasli na hanbu kym nemate deti a dalsie zavazky...radsej byt sama a stastna rodina to predycha zabudne..ako hrat divadlo pre ostatnych a utrapis sa..uzivaj si zivot..stastie najdes inde..drzim palce..

catherinah
26. aug 2017

Ako ste na tom?

smutnanevesta
autor
28. aug 2017

ahoj, no počas toho týždna mi neustále písal, volal, snažil sa o kontakt. Nakoniec sa objavil s kyticou pred dverami /zatial máme stále dva byty/. No ja momentálne neviem stále čo dalej, ja mu neverím, ked som sa ho opýtala ako to vlastne bolo s tou dotyčnou, kto komu písal prvý a pod. tak sa odpovedi vyhýbal, najprv že asi ona jemu, vravím neklam, tak potom že on jej, ale že by ma v živote nepodviedol a bla bla...také keci. Ze mi chce dokázat že ma miluje a pod. Ja to mám ale stále v podvedomí, neviem to prehrýst, proste mi klamal a klame stále ked najprv tvrdí že ona jemu písala a potom že teda on jej. Jeho vysvetlenie bolo že bol vo velkom strese a cítil sa z mojej strany nepochopený a že len tak si priatelsky písali. No kebyže to tak bolo, tak asi by nemazal tú správu, alebo by sa nevyhýbal priamym otázkam...Stále neviem čo dalej....

kikina84
28. aug 2017

@smutnanevesta ja len nechápem ako si zistila že píše s inou?

nightrover
28. aug 2017

@kikina84 Vsak to pise v uvodnom prispevku.

@smutnanevesta Podla mna to nie je ospravedlnenie, ze bol v strese, tak nadviazal kontakt s inou. Mal to riesit s tebou. Suhlasim s ostatnymi babami, tu ide skor o to, ze on potrebuje niekoho pri sebe mat, ale uz len to, ze si napisala, ze nikdy nedbal na tvoje potreby, tuzby, city....naozaj chces s takym clovekom stravit zvysok zivota? A co ked bude mat znova stres, hned bude utekat za inou?

A k tomu podvadzaniu - never tomu, ze by to nikdy nespravil. Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze ked sa clovek zamota s niekym najprv pisanim, potom pomalicky zacne posuvat hranice, tuzi stale po niecom viac vzrusujucom a ak nedojde k odhaleniu, vo vacsine pripadov to podla mna skonci skor ci neskor neverou. Myslim, ze mozes mat lepsi vztah s niekym, kto si ta bude vazit a nebude ta mat len ako doplnok k sebe.

kikina84
28. aug 2017

@nightrover no prečítala som.si to od vrchu dole a naopak a je tam len pri konci napísané že prižmúrením okom dva krát videla že vypol mesenger..ale to že by sa priznal že písal so ženou tak to tam nepíše..preto sa pýtam ako na to.prisla že písal so ženou..v Tom konkrétnom momente..

nini1010
28. aug 2017

@smutnanevesta len nechce ostat sam.o nic ine mu nejde.

vlasulka
Autor odpoveď zmazal
tomiholjubavi
28. aug 2017

@vlasulka 😢 želam skore uzdravenie, ak sa to da...ked sa človek zbavi debila, aj zdravotne sa vie polepšiť..kiežby to bol aj tvoj pripad.

smutnanevesta
autor
29. aug 2017

@nini1010 no však sa v tu chvilu priznal....nechcel mi ukázat správu a hned ju vymazal....

bluka2
29. aug 2017

Ahoj, nad cim stale uvazujes? Takyto klamar a zatlkar, potencialny suknickar ti je nanic. Nebudes mat v nom potrebnu podporu, iba strach a nedoveru. Vidis, ze ani teraz nevie vyjst s pravdou von a meni svoje vyroky, najprv ona pisala, potom on, ale nic by nebolo...aha... To ti treba? Podaj ziadost o rozvod, zivot ide dalej.

marry2015
8. nov 2019

Mne sa stalo to iste tesne pred svatbou..najprv mi to nevadilo..ked som videla co si pisali bola to uz ina gitara..po 20 rokoch manzelstva to urobil znovu..dnes lutujem ze som ho stretla

laskamojajeidna
22. máj 2020

@smutnanevesta spomínala si,že má dcéru ..je teda rozvedený??

laskamojajeidna
22. máj 2020

Pardon, až teraz som si všimla dátum konverzácie

Strana
z2