U priateľa mám presne stanovený čas
Rada by som si precitala Vas nazor. S priatelom sme obaja rozvedeni, mame nad 40 rokov a zijeme od seba 10 km. Ked sa priatel vyberie do nasho mesta co i len na drobny nakup, co trva par minut, nezastavi sa ani len na chvilocku u mna. Ked sa vrati domov sedi pri telke a nema pritom dake povinnosti, co ho suria ist domov. Mam presne vymedzeny cas, ktory travi somnou. Tento nas spolocny priestor menezuje sam aj ked mu navrhnem, ze ked je v meste, aby sa na chvilku zastavil. Co sa tyka telefonovania je to cisto na mne. Vobec mu nevadi, ze ma nepocuje. Uspokoji sa s par spravami, ktore si vymenime. Nikoho nema to viem isto. Robi to lebo je taky ale mne to nepostacuje a obcas sa samej seba pytam, ci je normalne, ze ked sme spolu mam pocit, ze je len pre mna a ja som cely jeho svet a ked zabuchne dvere za nasim bytom som mu lahostajna. Ked som mu povedala o tom, ze ma trapia veci ohladom vymedzeneho casu a to, ze telefonny kontakt je vzdy iniciovany len mnou, tak sa este viac odmlcal ako keby ma chcel trestat.
@karelova tak toto asi najviac vystihuje ako zo Sex ve meste
He is not that into you
a ty si masochistka? Ked ti ten chlap nevyhovuje, tak si hladaj ineho.
@1111mirka1111 ahoj, skús nekontaktoval, neodpovedal nejaký čas. Nepíšeš, či máš záväzky ty či o , ani či máte pravidelne stretnutia napr. každý týždeň a podobne.... Ale ja by som sa odmlčala a neozýval sa. Ak mu nechýbaš tak ťa neľúbi. A ak je taký šetrný že ti nezavolá, aby ušetril, že však sa ozveš ty jemu, tak si na to daj bacha, aby to neskôr nebolo ešte horšie.....
Písala som ti súkromnú správu
@tom_i preco by bol psychopat? Podla mna si potrebuje raz za cas iba zatrt..at. Nepotrebuje vztah.
Alebo má viac zien. A každá má rozpis.
@1111mirka1111 tak priateľ asi úplne rozvedený nie je a asi ti časový termín na laškovanie dáva iba preto, aby si to pekne zadelil do svojho klamárskeho diára. uf, kde máš úctu žena ? :( pošli ho doprde*e...
@1111mirka1111 máš 40? A si spokojná s tým, že Ti "priateľ" vymedzil čas na návštevy?
@1111mirka1111 skus mu nevolat a čakať ci sa ozve on
a keď nie tak budeš vedieť na com si.. ale mam taky pocit ze sa ty neozve pretože to vyzerá tak ze absolútne o teba nema záujem.. ako prepáč ale prečo si ešte stale snim?
@lucia147852 presne som si to pomyslela ked som to citala - dufam, ze maju aj spisanu zmluvu o chodeni a to co su spolu nad zazmluvnene tyzdenn stretavanie sa odrata z dalsieho tyzdna 😂😂
@1111mirka1111 mat vztah nasilu je dobre? Ako, len aby nejaky bol? Nieco za tym urcite je, len ty si nahovaras, ze nie je. Ale vela stastia prajem aj tak, raz sama nato dojdes.
Celé divné! A tá budúcnosť s ním??? Že hodiny vyhradené🙂 určite máš na lepšieho ako toto .
Jemu to tak vyhovuje. Podla mna potrebuje mat nad vecami uplnu kontrolu.