Ujov syn mi doškriabal auto
Ahojte. Stala sa taka vec. Ujov 5 ročný syn mi doškriabal auto, zaparkované bolo na našom dvore oni bývajú za nami. Cez celé auto je čiara kapota doskrabana atď. Auto je staré kúpila som ho nedávno za 1500 e. Ujo sa tvári ze sa nič nestalo ako by ste to riešili zájsť za nímmi a povedať ze škodu chcem preplatiť?
Aj oco ma dodávku doskrabanu. Ale menej škrabancov ako na mojom aute 🙂a to spravil asi mesiac dozadu. No po rozhovore sním som sa rozhodla ze si to poriesim sama. Ale najbližšie keď sa stretnem s tetou tak sa snou o tom porozprávam iba jej poviem ci keby to spraví niekto od nás jej ci by to bolo tiež smiešne a ze mi vadí ich prístup a hlavne nech to vysvetli malému už konečne pretože keď doskriabe priateľovu audinu tak to už bude dráha záležitosť a väčší problém
@marlenka222 mne nemusíš vysvetľovať ako funguje havarijná poistka. A nemusíš pri každej zaplatiť ty ako majiteľ. Sú aj bez spoluúčasti 🙂 Aj na takéto veci ako je vandalizmus
mne nejde o nič. Auto by som neriešila. Im vysvetli, že si nahnevaná, a to ako sa zachovajú k ich synovi, či si z toho niečo zoberú alebo nie. To je už žiaľ ich vec. Možno sa im to časom vráti.
@sasa1310 už som ti písala ze som to snim riešila a ze sa tomu zasmial a povedal ze si to mam zamalovat fixov.... Dokonca som tu už napísala záver.. Ďalej sa tu riešia iba rozdielne názory 🙂)
tak v tom prípade už len dúfať, že jeho dieťa si najbližšie vyberie jeho auto.

@sasa1310 si predstav ,že aj 15-20 ročné auta môžu mať stále pekný lak s minimom škrabancov alebo aj žiadnym..A čo ,že stalo 1500€? Je funkčné? Je.Malo zachovalý lak? Malo..Ty máš asi peňazí na rozdávanie ,keď sa takto k tomu vyjadrujes..Aj mňa by to štvalo hoc by to auto stálo 500€..Tu ide o to ako sa zachoval ten strýko.. z cudzieho krv netečie.vsak..