Ukážete môjmu manželovi ako sa cíti tehotná žena, keď ju opustí?
Ahojte všetci, 10. Apríla som Vám sem napísala príspevok o tom ako ma manžel opustil keď som bola tehotná. Mám na Vás veľkú prosbu! Môj manžel mi stále hovorí a od začiatku aj hovoril aby som bola kľudná a riešila situáciu s kľudom. Tak Vás moc prosím Vy ženy, matky čo ste to zažili, ale aj nezažili, len si to skúste predstaviť moju situáciu a napíšte mi čo a ako by ste sa zachovali v prvom momente, prípadne v prvých mesiacoch /nech to tomu svojmu baranovi môžem ukázať/ Teraz moja situácia: Poznáme sa 11 rokov, z toho 8 rokov manželia, máme dcéru Dominku 8 a chlapčeka 3. Krásne, šťastné manželstvo. Manžel mi pár dní pred rozchodom a vlastne celý čas písal ako moc ma miluje a ako moc miluje celú našu rodinu. Pohoda, kliiiidek. Vo Februári išiel do kúpeľov na 3 týždňe kde ich premiloval so svojou kolegynou z práce, potom sa ešte pár krát stretli. Až kým som na to neprišla ja. To bolo 28.03 / bola som v 8 mesiaci tehotná s 3 dietatom/ sedeli sme v kuchyni večer a som sa ho opýtala že či s ňou skončí a napravíme to. Bol ticho. Na druhý deň som sa opýtala to isté a vtedy mi povedal že ju miluje a chce byť s ňou. Tak som ho okamzite v ten den vyhodila preč. Ako by ste sa zachovali ak by Vám Váš manžel v ôsmom mesiaci povedal že miluje druhú a chce byť s ňou???? A v izbách spia ďalšie 2 deti! Tak ja som sa zachovala tak, že som začala hučať, plakať, kricať .... hysterčila som ako bláznivá z toho, čo bude teraz ďalej??? Podľa môjho manžela som mala byť kľudná! Veď aj také veci sa stávajú ! Prosím Vás moc napíšte mi ako by ste reagovali Vy!
@matulienka.d čisté sebectvo od neho. On si chce užívať bez starostí a ty aby si ho ešte doma čakala s otvorenou náručou, že raz pochopí svoj "omyl" a vráti sa. ☹ keby ťa ľúbil naozaj, tak ti nebude chcieť ubližovať.
@matulienka.d to je vtip ???? To ako vážne....
@irusa smrteľne vážne 😢😢😢
@matulienka.d to je strašné

☹ 😢 je to strašné čo sa deje. mne sa toto stalo pred 4dňami....... 2deti, 3tie na ceste, začínam 8.mesiac a on si našiel novú lásku, ktorú nekonečne miluje a nedokáže ju opustiť lebo je to silnejšie než on. Ale vraj stále ľúbi mňa aj deti....