Úmrtie a nevysvetliteľné veci v byte
Stalo sa vám niekedy, že sa vám doma diali nevysvetliteľné veci , napríklad niečo spadlo aj keď nebol prievan a nemalo to absolútne dôvod spadnúť , alebo sa vám vypínali zapinali svetla, alebo ste počuli zvuky alebo hocičo iné , ale blízka osoba alebo známa/známy zomrela až deň-dva nato?
Nám sa predvčerom začali diať divne veci , včera to pokračovalo okolo 9 večer a dnes ráno mi prišla správa že zomrela dnes v noci.
Ja mám aj osobné skúsenosti a je ich viacero, takže za mňa určite áno ... Kto to nezažil, ten neuverí ... aj keď tento výrok s daným nesúvisí tzv. malá smrť sa deje každému z nás každý večer ...
@20erika07 verím tomu. mne sa mamka ozvala po smrti na mobil. chápem ze tomu nikto neuverí. jediná ja som sa o ňu starala, bola v nemocnici cca 2 mesiace, posledné štádium rakoviny. každý deň som bola s ňou celé návštevné hodiny. boli sme veľmi prepojené. bola po mozgovej príhode, čo dostala počas operácie. jednu stranu tela mala ochrnutú, ľavou rukou nehýbala. asi tri dni pred smrťou som jej doniesla nový mobil tlačítkový. jednou rukou dokázala dvihnut hovor keď som ja z domu volala pomedzi moje návštevy. inak ho uz nevedela pouzivat. po jej smrti som mobil zobrala domov. asi po 3 mesiacoch som ho nabila a zapla. neviem prečo. a tam som našla sms medzi odoslanymi správami. ta sms bola na moje druhé číslo mobilu, ktoré už som dlho nepouzivala. ta sms mi nikdy nedošla a bola medzi odoslanymi s dátumom po smrti. nemohla ju reálne poslať z toho jej nového mobilu lebo to mojw číslo som už nepouzivala, ona si ho nepamatala a nebolo vôbec uložené v tom novom mobile, nemohla ani vytukat to cislo, to vôbec nevládala. komunikovali sme cez moje ine cislo. ta sprava hovorila "ahoj", bola odoslaná 3 mesiace po smrti a na ten môj druhý mobil nikdy nedorazila. s mobilmi nikto iný nemanipuloval.
@zmrzlinka8 wau
@hiro v rodine máme veľa príhod, keď sa zosnulý prišiel rozlúčiť. Často sme to rozoberali so starkou a dohodli sme sa, že keď zomrie, dá mi nejaké znamenie. Je to už viac ako 20 rokov čo zomrela a áno, sľub splnila. Takže ohľadom takýchto vecí nemám absolútne žiadne pochybnosti.

@netti87 jeeezisko tak to potom mne uz tolko starkych na covid poslo ze z toho bude svetovy rekord.