icon

Umývanie okien, keď bývame so svokrovcami

8. jún 2021

Ahojte. Chcem sa opýtať,tie,čo bývate v dvojgeneračnom dome so svokrovcami,či rodičmi,tak umývate všetky okná na dome,či len svoje a tie čo sú spoločné? Ja umývam 15 rokov sama,čo je v cirke 23 okien,no ako tak počúvam okolie,tak každý umýva svoje. Chcela som dobre,veď svokrovci majú 70 nevládzu,no keď sa pozerám spätne,tak ja tie okná umývam od svokrinej 55 😁... Už vtedy nevládala.

Strana
z7
sasa1310
9. jún 2021

@angel993 prečo by sa malo kvôli mne niečo stať? Za to, že žijem sama vo VLASTNOM? Si vtipná. Žijem tak už 20 rokov a všetci sme to prežili bez ujmy na zdraví. To ako žijeme si ty nikdy nezažila, mať niečo sama vlastným pričinením, bez toho, aby niekto pomohol. Máš trošku mylné predstavy. To, že niekto býva sám vo vlastnom ešte neznamená, že sa nestará o rodičov alebo o svokrovcov. Bývame sami od začiatku. Nikto nám nemusel pomáhať ani s deťmi ani s bývaním ani s financovaním. S ničím. A čo som si zasiala to už vidím. Mám deti väčšie. jedno dieťa dospelé, ktoré dennodenne pomáha či nám alebo svojim starým rodičom. Dnes s mojou maminou obehal všetko čo potrebovala. Nezištne. Som zvedavá čo si ty zasiala. Možno to, že o 20 rokov budeš tiež riešiť darovaciu zmluvu na váš dom. To ja za potreby mať nebudem. Budem si užívať a moje deti budú mať vlastné bývanie so svojim súkromím. A nebudem určite v dome so svokrovcami a s bonusom s nevestou

angel993
9. jún 2021

@sasa1310 nie som tvoja zlatá, tak si oslovuj svoje dcéry. Gratulujem, že z pár komentárov vieš posúdiť, že si lepšia ako ja. Pani najlepšia a najstarostlivejsia dcéra, choď si hladkať ego inde. Ja budem radšej svoj čas venovať tým ktorí to potrebujú, a nechcú byť sami nikdy, nie len párkrát do týždňa.

sasa1310
9. jún 2021

@angel993 moji svokrovci a rodičia nie sú sami. Majú jeden druhého a užívajú si život so všetkým čo k tomu patrí. Tak ako väčšina starých rodičov, ktorí majú deti zodpovedné samé za seba

angel993
9. jún 2021

@sasa1310 prečítaj si všetky komentáre a potom posudzuj, nikto mi nepomáha ani s deťmi, ani finančne. Ale ty máš zrejme jasnovidecke schopnosti, alebo rada osočuješ, lebo neviem odkiaľ máš, že ja mám všetko bez svojho pričinenia.

angel993
9. jún 2021

@janeninka pomáhame si ako vieme, keďže rodina sa nemá k pomoci. Áno stojí nás to niečo, ale nemôžeme ich nechať samých, majú svoje diagnózy.

sasa1310
9. jún 2021

@angel993 tak ako ty, keď si myslíš, že samostatní ľudia, neodkázaní na bývanie u rodičov, sa automaticky o rodičov nestarajú. Skôr by som povedala, že ešte viac sa starajú.

angel993
9. jún 2021

@sasa1310 pokiaľ sa rodičia v základných veciach dokážu o seba postarať je to ok. Žiaľ nie každý má také zdravie aby v 70 mohol byť sám.

akinom0077
16. jún 2021

Samozrejme ze kazdy svoje

Strana
z7