icon

Únava so svokrovcov

lenka58
29. júl 2022

Viem ze je tu vela takychto tem ale musim sa vyrozpravat a mozno mi napise svoj pohlad ze ci som ja ta zla alebo ako to uz mam brat. S muzom sme spolu 10 rokov z toho 8 rokov sa o nas absolutne svokrovci nezaujimali obcas zavolali a raz do roka prisli pozriet. Ako sme im oznali ze som tehotna zacali chodit castejsie ale ako sa nam narodil syn tak tu chodia kazdu sobotu a je to unavne :/ ziju v ceskej republike. kazdu sobotu chcu aby sme boli doma a cakali nanich dokym pridu ale my mame aj vlastne zaujmi a zvykli sme si zit bez nich a nie teraz kazdu sobotu travit s nimi. napisala som minule svokre ze nech sa nenhneva ale nebudeme v sobotu doma tak sa urazila a nezvali sa par tyzdnov. potom zavolali nasraty ze ci sme taky a nevieme ci chvilu najst na nich cas ze oni maju uz len nas a same vycitky :/ aj tak ked pridu svokor sa hra vacsinou stale na mobile a svokra sa trochu malemu povenuje alebo ked maly spi tak svokor chodi stale ho kukat dokym ho nezobudi ... pokazili nam aj cele krstiny isiel pochovat svojho odsta v den krstin a pritom urnu mali uz 2 tyzdne doma .... pride mi to morbidne na krstiny odyst a pochovat otca mohol ist aj potom a pritom ho neznasal.. na velku noc ked mal maly par tyzdnov sa dotrepali o 8 rano akurat sme vstali nic nebolo nachystane nevedela som ako sa poviem ani kde je sever.... zacinam byt z toho unavena a s manzelom sa zacina nonstop vadit odkedy sa maly narodil lebo stale riesime len ich nebavima to :(

Strana
z2
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
diankadop
29. júl 2022

Niekedy pomoze urobit im to iste aby to pochopili. Viem, ze sa hovori, ze nerob druhemu to co nechces aby robil on tebe, ale tu uz asi ina moznost neni.

malvinka229
29. júl 2022

@lenka58 skús sa porozprávať s manželom či by im to nemohol nejako naznačiť že chcete mať víkend aj sami pre seba alebo že máte aj iné aktivity. Pokiaľ to manželovi takto vyhovuje, potom máte trosku problém 😃 určite to ale nenechaj tak ak s tým nesúhlasíš lebo časom ťa to zožerie...

edien
29. júl 2022

@lenka58 každý týždeň je často a ešte cez víkend keď vy ako rodina chcete byť spolu. Napr moja mama povedala že chce vnučku aspoň 2x do týždňa(moja neter) tak som sa na Tom zasmiala a povedala jej že to je tiež často a je to zasahovanie do súkromia. Ja teraz čakám prvé 👶a hneď som povedala že žiadne také že 2-3x do týždňa mi tu niekto bude chodiť. Vzťahy máme celkom ok ale odtiaľ potiaľ.

nika11103
29. júl 2022

Dohodnite si jednu sobotu / víkend v mesiaci . Myslím že to by sa dalo či ?

Strana
z2