icon

Úplné zúfalstvo

tobias123321
6. nov 2022

Dobrý deň píšem zase ja čo mal bývať v aute, čo mal kanceláriu, čo nikdy nemal frajerku psychické problémy (od 11tich mám 22, 6 krát psychiatria) kvôli rodičom ...... Do roboty chodím je mi extrémne zle, bývam sám, nemám už absolútne nikoho nikoho, každý sa mi smeje!!! Od psychologičky som odišiel vyhrážala sa psychiatriou, nový doktory majú plno, sociálna nijak nepomôže splácam dlhy. Nikto nevie čo somnou už. ŽIADNE DIEVČA MA NECHCE som škaredý nenávidim sa celé ruky zjazvené (nechcem počuť žiadne že ktorá by takého chcela, treba zmeniť prístup a iné keci to ma nezaujíma) Nikdy som nemal sex nič. Rovesníci sa mi všetci posmievajú, bojím sa isť do obchodu nenavidim sa nenávidim ľudí. Vôbec v noci nespím toto sa už nedá vydržať celé. Všetky traumy zle spomienky všetko sa mi vracia mne vybuchne hlava. Odchádzam z roboty toto už nemá význam ked nič pekné sa nedeje nič sa nemení. Prečo nemoôžem byť šťastný konečne keď od dectva sa všetko serie ! nič v hlave len šikana bitky doma psychiatrie prespávania vonku. Neskutočná závisť rovesníkom že ako žijú. Nikdy som nezažil žiadnu mladosť chaty, partie nič !!! Žiadna ma nechce ja sám už nedokážem byť !!! Neustály výsmech na internete od ľudí..... Do nemocnice nejdem lebo to nikdy nepomohlo. Nikto už ani nič nechce robiť som stratený prípad oficiálne. Neviem načo to vôbec píšem nemám to už komu ani povedať. Celú výplatu miniem na prostitútky. Neviem kedy naposledy som si dokázal oddýchnuť, strach taký že zimnice tŕpnu mi rukyy, slzy mi tečú aj na verejnosti už. Ani neviem čo som zabudol napísať ale všetko bolo a je ZLE.
Nevládzem 😭

tobias123321
autor
6. nov 2022

@veronikaszabova zo všetkým súhlasím ale pochopte že sú veci čo neviem ovládať !!!!!!!!!!! Nechápete tomu vôbec šak to je choroba !! Začnem od dnes písať ľuďom z rakovinou nech sa vzchopia

veronikaszabova
6. nov 2022

@tobias123321 moj zlaty, ja viem co je to bojovat s depresiou!!! Mam to v blizkej rodine, denno denne som bola s tou osobou, dokial nesla k psychiatrovi a nezacala brat lieky!! A vies co?? Je to ina osoba! Tak sa tu zasa nelutuj!!! Tak smykaj k lekarovi a daj sa hospitalizovat!!

veronikaszabova
6. nov 2022

@tobias123321 a nie, ze to nevies ovladat. Ty to nechces!!! Inak by si bol uz davno nastaveny na liekoch, lebo ty ich na milion percent potrebujes!

tobias123321
autor
6. nov 2022

@veronikaszabova prestaňte !!!!

veronikaszabova
6. nov 2022

@tobias123321 skoda tebe nieco pisat. O tyzden tu budes zasa pisat to iste

tobias123321
autor
6. nov 2022

@veronikaszabova dnes skúsim zase nasadit antidepresíva čo som mal predpísané .... Sľubujem

veronikaszabova
6. nov 2022

@tobias123321 mne nemusis slubovat absolitne nic. Mne si ukradnuty. Je to tvoj zivot. Ty sa musis zariadit, aby si uz konecne bol OK.

tululu
6. nov 2022

@tobias123321 viem, ze ta to trapi, ale nazor ludi, ktori su schopni sa niekomu vysmievat ta moze trapit asi tak ako nazor smetia, ktore sa povaluje na ceste. Ak sa niekto niekomu vysmieva, je to ubohy, zakomplexovany tvor, ktory si kompenzuje pocit menejcennosti, vies a aj keby si bol dokonaly, vzdy sa najde niekto, kto ta bude chciet zhodit. Ak si sa dostal z tolkych veci, ako opisujes, mas v sebe vacsiu silu ako tusis a uz to je vec, ktoru si na sebe mozes vazit, to ti nikto nevezme. Odporucam tu Lehotu, tam najdes ludi, ktori kaslu na to, ci si krasny alebo uspesny, vidia v tebe ludsku bytost, ktoru miluje Boh a ma neskutocny potencial. To ti dobre padne 🙂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
smitjan
6. nov 2022

@tululu len blbe na tom je, ze mnohym takym ludom davame priestor aby nam vosli do hlavy a zacneme pochybovat samy o sebe.

timea179
6. nov 2022

Prečítala som si tvojich pár slov...nepoznám ťa ale pôsobia na mňa tak isto ako jeden môj známy v najlepších rokoch..za celý život nevybudovali nič,ale že fakt nič.odkedy ho poznám je len negatívny ale neurobí pre svoj život nič iba samé výhovorky na všetko.co sa týka celkového života je v riadnej slamastike.Moze si za všetko sám čo za svoj život urobil.A to len preto že sa považuje za najkrajšieho chlapa na svete..nonsens ..škoda reči

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tululu
6. nov 2022

@smitjan pomenovala si to presne, davame im priestor.ak im ho nedame, tak nad nami nemaju moc. to je to ako ked niekto, tusim Dusek hovoril prihodu, ze mu niekto zacal nadavat do debilov a on sa nanho zacal tak uplne uprimne usmievat, ze co on akoze s tymto jeho nazorom ma spolocne, ze jemu je to suma fuk, co si o nom mysli 🙂 a tym v podstate tu nadavku vratil naspat k odosielatelovi,lebo ju odmietol prevziat 😀 ale treba byt nad vecou a mat v sebe upratane...

avicii18
Autor odpoveď zmazal
avicii18
6. nov 2022

@tobias123321 Založ si YT kanál a môžeš robiť videá a tom ako prežiť v 21.storočí, storočí depresie. Vykecáš sa a možno sa ti uľaví. Mrkni na AutisTV, točí to týpek s aspergerom. Zatiaľ to ešte nevzdal, ale máva na mále.

zenazaba
6. nov 2022

Moj dedko mal vysoky krvny tlak, bezne 220/120, lekari mu kazali brat antihypertenziva. Dedko nechcel. Prizvukovala som mu, ze ked ich nebude jest, dostane mrtvicu. Nejedol ich. Dostal mrtvicu. A potom zomrel.
Ty mas depresiu, lekari ti nakazali jest antidepresiva. Ty ich nejes. Treba ti napisat, co nasleduje? Ano, aj na depresiu sa zomiera. Tak vies, kde mas zacat.

PS: Zajdi si k barberovi. Sikovny barber dokaze spravit aj zo skraty fesaka 🙂

tobias123321
autor
6. nov 2022

@zenazaba zabiť som sa chcel už tri krát. K barberovi chodím pravidelne

zenazaba
6. nov 2022

@tobias123321 este raz si precitaj pribeh o mojom dedkovi. Vies, kde je riesenie. Resp. jeho zaciatok.

lenkakravcova
6. nov 2022

@tobias123321 staviaš svoj život na nesprávnych hodnotách.
Skús nepremyslat o tom, čo si myslia iný. Nemyslieť na to, čo chceš, ale myslieť na to, že si tu pre to, lebo tu máš určitú úlohu. Nie si tu zbytočnee. Len tu úlohu musíš nájsť a pochopiť. Možno nemáš mať ženu ani rodinu. Možno nikdy. Ale možno máš pomôcť stovkám iných ľudí okolo seba iným spôsobom. Nepozeraj na to, čo nemáš. Hľadaj svoju hodnotu. Hľadaj svoju úlohu ako zlepšiť svet okolo seba. Ona niekde je, len ju musíš objaviť.

tobias123321
autor
6. nov 2022

@lenkakravcova ja chcem ženu !
Každý sa mi posmieva aj cudzí ľudia nenávidím to majú pravdu ja chcem byť ako oni

lenkakravcova
6. nov 2022

@tobias123321 Chceš chceš a chceš.. Ak je tvojim osudom, že ju mat nikdy nebudeš, tak nebudeš. Môžeš aj stojky urobiť na hlave.
Sustreď sa na to, čo máš. Snívať môžeš, ale stoj nohami pevne na zemi a hladaj niečo, čím TY môžeš pomôcť iným. Nie iný (či už žena albeo niekto iný) tebe.
Takže otázka: čím môžeš pomôcť ľuďom okolo seba, ktorým je zle? Premýšľaj. Poznáš niekoho, kto potrebuje pomoc?

tobias123321
autor
6. nov 2022

@lenkakravcova nebudem sa k ničomu vyjadrovať absolútne nesúhlasím s tebou v ničom. Si taký styl ja mam druhý nemusí

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tobias123321
autor
6. nov 2022

@zoro9836 budem robiť čo ja chcem. Sú milióny zbabelcov akože zdravý normálny ľudia čo utekajú od detí samé rozvody hlavne že vy ste normálni všetci

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tobias123321
autor
6. nov 2022

@zoro9836 nestaraj sa, nijak mi nepomhaate len mi vicitky robíte všetci

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tobias123321
autor
6. nov 2022

@zoro9836 idem preč z tadiaľ lebo mám chuť začať nadavat už

dianaana
6. nov 2022

@tobias123321 Chces zenu. A tej zene co das? Budes jej vediet dat usmev? Pozitivnu energiu? Pocit pokoja a bezpecia?
Tu nejde o to, ako vyzeras, ale aky si clovek. To, co z teba vyzaruje, posobi na ostatnych. A to dokazes zmenit len ty sam.
Ak sa inak neda, tak za pomoci liekov.
Ale velmi odporucam sport. Nic lepsie nie je.

tobias123321
autor
6. nov 2022

@dianaana dám jej možno viac jak ty dokonalí muži na ktorých vkuse nadavate všetky