icon

Urazená svokra pre topánky

evka64
12. máj 2016

Ahojte vsetky, chcela by som vas poprosit o nestranny nazor...uz som zufala a najhorsie je to, ze aj manzel sa so mnou nebavi.
Ale k veci. Vcera k nam prisla svokra a priniesla pre malu topanky...ma len 6,5 mesiaca a uz zas sa splasila. Kupila ich v zdravotnickych potrebach, ale podrazka bola velmi tvrda, nedala sa ohnut ani pri prstekoch. Povedala som jej ze su pekne ale tvrde a ja jej take obuvat nebudem a nech uz zuiadne topanky nekupuje. Topanky jej chcem vybrat ja, ale este je na to cas. Manzel mi vynadal, ze ako sa to spravam, mam sa uvedomit.
Urazena odisla domov a odvtedy sa manzel so mnou nebavi.
Vzdy drzal stranu jej, mna sa nikdy nezastal. Vcera som bola aj unavena, nespala som celu noc, nemala som naladu na nic, ale bavila som sa s nou v klude, normalne.
Toto je len zlomok, odkedy mame malu tak mi ide svokra strasne na nervy, do vsetkeho sa stara.
Tak ja uz neviem, som ja nenormalna? Ja by som si ani synovcovi nedovolila kupit topanky....:/

Strana
z19
anouschka5
20. apr 2024

Raz nerozumiem takýmto darčekom od hocikoho - veď normálny človek sa spýta osoby najpovolanejšej a to mamičky, čo dieťa aktuálne potrebuje resp. rovno zavolá nevestu ( dcéru ) na nákupy, ktoré ona zaplatí - farizejsky sa tváriť, že ďakujem za nevyžiadaný darček a očakávať s čím príde nabudúce tak to teda nie -

Strana
z19