icon

Urazili by ste sa?

dajana40
25. jan 2017

Ahojte, možno je to otázka ako zo školky ale ja chcem iba počuť váš názor. Som takmer rok nevestou a moja svorka aj svokor mi neboli schopní zagratulovat k meninám, a ani k narodeninám Podotýkam, že sme v ten den boli všetci doma. Stávalo sa mi to aj predtým, ked sme s manželom neboli svoji, mrzelo mato, ale teraz ma to mrzí ešte viac, pretože bývame spolu. Stretli ste sa sniečím podbným?

dajana40
autor
26. jan 2017

moj muž vlatsne sa ma nemá ako zastať lebo on nevie, že v ten den mením ni neagratulovali... on stále kamsi odbehoval, takže vlastne dodnes žije v tom, že mi gratulovali

janickacrazy
26. jan 2017

@dajana40 To akože oni prišli, najedli sa a vobec im nedocvaklo, že máš narodky? Si mysleli, že robíš oslavu len tak z plezíru? Omg. 😲

dajana40
autor
26. jan 2017

ešte ma napadá jedna udalost stala sa nedávno. Po marodke som mala nastupit zase do práce . lekarka mi ale nedala vstupnú prehliadku. Vraj nemožem uz robit sedavu kancelarsku pracu diagnoza nepustí. Ked som to doma oznámila svokor sa správal doslova ako blázon. Vravel mi že mám istza neurologom, a pýtat si prehliadku na vlastnu zodpovednosť, ze ho mám podplatit ze on by tok urobil a hučal domna ako keby osm bola jeho dcéra..to už bol vrchol.. a to teraz nemám prácu 1,. krát v mojom živote, aj to nie mojou vinou.už nech príde jar nech sa stahujeme

dajana40
autor
26. jan 2017

docvaklo, len sa robili hlúpy ved pred ich očami mi gratulovali ostatná rodina

janickacrazy
26. jan 2017

@dajana40 Čím dalej, tým lepšie. Radšej už nič nepíš. Kašli na nich, ale mužovi by som to normálne povedala, to prečo si mu hned nepovedala, že ti negratulovali? My si z mužom všetko hovoríme, každú blbosť.

dajana40
autor
26. jan 2017

lebo som potom nato aj pozabudla alebo chcela zabudnut? no nic poviem mu to cez vikend ked bdue chciet gratulovat on

womankc
26. jan 2017

@dajana40 no ako tak dopisuješ.... máš plné právo na rozčarovanie ... tvoji svokorvci sa správajú ako tupci prepáč.... Tak len vydržať na to odsťahovanie. ale s manželom by som isto hodila reč, že sa k tebe správajú ako neokrôchanci a že teda si ticho len z úcty k tomu, že sú jeho rodičia. gratulovať by som asi išla a sedela by som nezúčastnene..... pri tom predposlednom príspevku nevychádzam z údivu ... To je už prejav obmedzenosti...... myslím, že si im nesadla povahou a spôsobom fungovania .......

womankc
26. jan 2017

@dajana40 no určite by si sa mala s ním porozprávať. Nie v zlom, ale aby to aspoň mal šancu pochopiť , prečo si smutná z toho .....

deniskap
26. jan 2017

Sú rodiny,kde si nejako medzi sebou neblahoželajú. A ak ty si na to nebola zvyknutá, je pochopiteľné,že ťa to môže mrzieť. Skús na to nemyslieť a netrápiť sa nad tým. Oni ti možno ani nechceli ublížiť, možno len ty si to citlivo zobrala.

jajussska
26. jan 2017

Ja to neriesim.. uz som si zvykla ze svokrovci si namna nespomenu... na vsetkych moznych len namna akosik nie... ale sa cudujem ze im nedopne ze ja asi ani narodeniny a meniny nemam.. moj muz ako nahle jeho otec mama maju sviatok uz ide gratulovat... a ja tiez ale uz som povedala posledny krat pojdem snim... este ze mam svojich rodicov ze oni si spomenu aj namna i na manzela a deti...

wolfgirl
26. jan 2017

No ja by som prijala opak, uz mam plne zuby rodinnych stretnuti, stale nejake narodeniny a meniny, Vianoce, cloveka to po rokoch uz skor ubija, hlavne ked dostavate nechcene darceky, zbytocnosti, alebo poukazky do Tesca. Muz sa na to stále hneva a tento rok vyhlasil, ze aspon s meninami koncime. Niektori ludia proste nie su take typy, neber si to osobne. Predpokladam, ze u nas aj narodeniny coskoro skoncia a do buducna budu iba kvoli detom.

celasapremenim
26. jan 2017

prosiiim ta meniny
mne nepovedali uprimnu sustrast ked som sla cez nich aj na aj z pohrebu mojej mamy
:D ale ja to tak neberiem, ja ich beriem ako chorych, vztah voci synovi a detom im akotak funguje, tak ja nemusim nic riesit
a ako sa chovaju, tak sa budu na konci mat

celasapremenim
26. jan 2017

@wolfgirl mne to cele tiez akurat tak na nervy lezie :D casu nie je dost na spoznanie sa a nejake polovicate narychlo vyberane darceky, uplne ze o nicom a vlastne ani si clovek v skutocnosti nespomenie, je to vsetko na kolene pocas nakupov okolo domacnosti robene
lepsie je ist si obcas spolu sadnut do restiky, nic neriesit a nenahanat sa jag pletena kobyla stale dokola :D

dajana40
autor
26. jan 2017

takže ako sa vraví každý má so svokrovcami niečo ... tí moji sú mladí maju 42 rokov, možbno je to aj tým že sú opovážlivejší

wolfgirl
26. jan 2017

@celasapremenim Presne moja rec, niekedy (vlastne dost casto) to v poslednej dobe vyzera, ze su tie darceky ako keby nutene, lebo sa to musi, lebo niekto ma sviatok. Uplne zbytocne a este v dnesnej dobe, ked malokto ma penazi nazvys. Mne uplne staci, ked si na sviatok s muzom zajdeme na vylet, alebo do restauracie.

dajana40
autor
26. jan 2017

womankc a čo satýka posledného rpíspevku to som m užovi povedala, ale on mi povedal, že mam na to kašlat a nič si z toho neoribt že jemu už asi drbe.. že to mám nechat tak a že sa ho opýtaju na moju robotu, tak im povie svoje..

celasapremenim
26. jan 2017

@dajana40 urcite, ako budu starnut, tak budu mat zdravotne problemy, viac sa sustredia na to a bude s nimi viac kludu
je vynimocne, ked ma zena dobry vztah so svokrou, aj svokrom....tak to tak treba brat
ja som velmi chcela, ale holt nevydalo....nemam totiz rada intriganov, neuprimnych pokryteckych ludi a v podstate nemala som sancu :D:D:D
este ze ten moj muz je uzasny chlap a ja si tiez viem vsetko osetrit podla priorit, zbytocne nebojujem :D niekedy treba nechat tak

celasapremenim
26. jan 2017

@dajana40 to ma podla mna pravdu :D

okrem toho, vyber si tri pekne temy, ako pocasie, ich zdravie a aky ma pekny sal a toto toc ako obohranu platnu
ak pride na hustu temu, zdvihni sa, chod za detmi alebo na wc
a kazdy treti raz sa s nimi pre nieco radsej ty nestretni, najlepsie preriedit stretnutia
znizis pocet stretov, zlych pocitov z nich a bude klud
no naco toto tahat do dobreho manzelstva ako poziar :D

ipetka
26. jan 2017

U nas doma bolo tiez zauzivane gratulovat ako som sa pristahovala k muzovi aj s malym po porode som pochopila ze u nich to neni zauzivane.Tak som svokru navadzala tym ze som muzovi napr. k narodkam urobila tortu a potom sa asi uvedomila ze jej syn ma narodky ale kedze mna svokra z duse neznasa a ani 2 roky dozadu mi k 25. nepodala ruku a tvarila sa ze nic tak som zopakovala scenar pri jej narodkach (co ona si zvykla pytat darcek aky chce dopredu a neboli to darceky za 100€ ale take ze sa cela rodina skladala) a potom zaregistrovala ze vsetci gratulovali a ja nic sa ma spytala ci jej nechcem ruku podat 😃 a ja ze nie ved my dve si negratulujeme tak pochopila kde je chyba a odvtedy je zas klud (vramci moznosti) cize bud sa spytaj rovno alebo urob to iste alebo kasli na to 😉

celasapremenim
26. jan 2017

viete kocky, niekedy sa treba tak stiahnut, upokojit, prezit si to zitie, tie okamihy a na zlych ludi srat, neriesit siroke okolie, ako kto co mysli, no akoze dost maju co so sebou robit sami, prezivaju vsetky situacie z kazdej strany, nemusime byt vsetci na jedno kopyto
niekto moze zit aj tak prijemnejsie, napr. my pekne a mudre manzelky :D

celasapremenim
26. jan 2017

@ipetka takze ak jeden z nich umrie nemala by som povedat uprimnu sustrast :D:D:D:D ze ved my si uprimnu sustrast nevyjadrujeme :D

ipetka
26. jan 2017

@celasapremenim no presne tak len vies ono moj prispevok je len o narodkach..ja ma zo svokru az hranicny vztah kolko krat mi vyhucala ze som jej ukradla syna a keby si nasiel milenku tak ho v tom podpori a ja som len neschopna a nevzdelana a podobne kraviny..Vies (cest vynimkam) clovek s dvomi titulmi je kolko krat horsi ako jednoduchy clovek..a moja svokra je tomu zivy priklad lebo vacsiu intriganku a manipulatorku nepoznam 😂ale ona moze tak isto brat mna cize moj nazor nieje tak dolezity je to len moj nazor

dajana40
autor
26. jan 2017

takže tak a ešte ma naštvalo, že svokrina neter teda mužova sesternica otehotnela, my sme sa to dozwedeli oveľa neskor, a moj zasrany 18 ročný švagor to vedel skor než my manžela dospelí ľudia. a podotýkam , že nerobíme klebety nechápala som tomu.. a moj muž tiež nie

celasapremenim
26. jan 2017

@ipetka fiha, otvorena nevrazivost? vies, niekomu ani tituly nepomozu holt

celasapremenim
26. jan 2017

@dajana40 a teraz si to precitaj a hned spoznas, ze uz hovadiny riesis, toto ta snad nemoze nahnevat prosim ta :D ved vam to moze byt jedno

ipetka
26. jan 2017

@celasapremenim uplne otvorena 👌🏼ja ju nemusim tiez za tie jej ustavicne vyrypovanie ale co urobim..bud ju ignorujem alebo sa hadam...nemozem byt dokonala pre kazdeho 😂

marina24
26. jan 2017

nechcú, asi sa hanbia,alebo je im to neprirodzené, alebo to nemajú v povahe,alebo ťa nemajú radi, alebo zabudnú vždy na to, alebo to neriešia a nemajú výchovu.
ako to my máme vedieť,?? ved ich nepoznáme, dôvodo,ako som vymenovala môže byť do aleluja.

ukulela
26. jan 2017

@dajana40 narodeniny beriem, to je od nich nepekne. ale ze sesterka je tehotna a 18rocny to vedel skor? to uz je pixovina .... keby sesternice chcela, povie vam o sama ... okrem toho tvoch chlap nebude od brata ovela starsi - max 5-6 rokov. takze tvoj argument je scestny... vsak so svokrou asi nevedies po veceroch priatelske debaty. tak co cakas ... pre vase dobro,stahujte sa prec do vlastneho, aby ste neboli svokrovcom trnom v oku a ty aby si z nich nemala nervy.

dajana40
autor
26. jan 2017

no o to ide ona je tiez sesterka mojho muza hoc mne by to nepowedali, ale jemu mohli

ukulela
26. jan 2017

@dajana40 nie, ide o to, ze uz riesis kraviny. ak nemate dobry vztah a nerozpravate sa, tak zrejme nebola prilezitost sa o tom bavit ... ako toto je uz v tvojej hlave ... ako zjavne ta nemaju radi (je mi to luto) ale ty agrovi, ze tiez napises o svagrovi, ze 18 rocny zasran ....
bude vam lepsie vo svojom. sama rozhodnes, koho na narodeniny pozves ... ono tiez je im mozno trnm v oku, ze ste pri nich. ked sa odstahujete, vztahy sa bud napravia, alebo budes mat pokoj a hotovo.