Urieknutie od švagriny
Pred par dnami sme boli na rodinnej navsteve a moja svagrina ma vela zlej energie. Ked sme potom prisli domov, citila som sa velmi slaba nervozna, bolelo ma lave ucho, respektive pichalo ma dnu v uchu a akokeby som stratila zivotnu energiu - akokeby som to nebola ani ja... nemohla som spat.... Co mam robit na odrieknutie? Co pomaha, co mozem urobit aj ja sama doma? Dakujem...
zaujimave je, ze zarieknuty byva na 99,9% iba veriaci clovek. co s nami, co nemame ziadnu bozsku prislusnost? 😀
@anatalia77
@zita19 .....ja sa ponukam dobrovolne 😀 Mam rada hokusy-pokusy.Tak do toho 😀
mňa nikto neuriekol ešte našťastie. hoci je pravdou že mám červený náramok na ruke 🙂 ale raz uriekla môjho krstného bratranca myslím že sestra? Vladka. a to bolo strašné. nič mu nebolo dobré tak mu mama urobila "uhlíky" do pohára dáš vodu, ptm tam dáš myslím tri zápalky ale tak ,že ich zapáliš a ptm sfútkneš a dáš do pohára. (každú zápalku osamote). keď zápalka spadne tak ťa zariekol niekto ale neviem či to aj nie je tak, že každá zápalka je jeden človek alebo niečo v tom zmysle. ptm si tou vodou umyješ čelo, líca ale tým štýlom že "zhora dole" (akoby si to zmývala zo seba) a tiež ruky a vraj sa má aj trošku vypiť tej vody. a keď som bola malá tak ešte sa dá ocikanou plienkou ale to skôr asi platí pre detičky 🙂
bohužiaľ je to tak 🙂 je to pravda a pomáha to ja to mám od narodenia u mna je to normálny jav, a aj na moje deti to pomáha súhlasim so stefka33
a s močom je najlepšie urobiť krížiky na slychy a jeden medzi oči ešte ja dávam
@lyzzy ja si myslím, že sú ľudia, ktorí dokážu urieknúť alebo vyšľú zlú energiu - sú to ľudia, ktorí niečo závidia. Napr. s úsmevom povedia: ako dobre vyzeráš, alebo aké máš dobré šaty, vlasy a pod., alebo akého máte pekného syna a pritom to vlastne závidia. Ja to akosi cítim, kto to nemyslí so mnou dobre. Už dávnejšie sa mi stalo, že som cestovala s istým mužom a celkom to vyzeralo byť na pekný vzťah. Po krátkom čase sa mu začala prihovárať iná, ale len tak s ňou prehodil zopár slov. A potom sa stalo, že sme cestovali len my dve, prišla si sadnúť do lavice predo mnou, nerozprávala som sa s ňou a začalo mi byť úplne špatne, aj keď som inak bola celkom v pohode.
Ono to prejde, je som proti tomu nič nerobila, len sa modlím.
A energiu si vždy dobíjam tým, že mám veľmi milého psa - zlatého retríviera, mala som aj kocúrika, ale niekde sa stratil.. Ja ich mám rada a oni sa tiež prišli pekne prituľovať a myslím si, že tak prúdi dobrá energia.
Aj stromy majú v sebe dobrú energiu, rada si pozerám brezy, lipy. Iných ľudí by som sa nikdy nedotýkala, lebo nedá sa vedieť, čo sa v kom skrýva.
Tiež si myslím, že aj farba oblečenia taká sviežejšia trochu povzbudí.
@lyzzy @stardust @maca_p @anatalia77
ja uz cakam kedy sa zacnu na MK preberat woodoo techniky..
@zita19 to sa asi nezacnu, lebo ako som si vsimla, zmazali prispevok @stardust, lebo nepodporuju okultizmus 😉 ... len je zvlastne, ze tato tema zmazana nebola a nechcem byt hnusna, ale ak ju nezmazu, tak zjavne podporuju vymyvanie mozockov 😝 😅 ... jo, a otazne je, kto @stardust nahlasil, komu to az tak vadilo, kto sa az tak bal, ze ho niekto cez net uriekne?😉
@zuzkaanicka aha... no palenie uhlikov proti urieknutu, ci so sa tu prebera nie je okultizmus, ale prispevok od @stardust ? ... to uz je okultizmus... Zasnem nad MK denne 😝
@lyzzy zhanaj chlp z netopiera, @zuzkaanicka ty mas za ulohu oko hada, @stardust kuraciu paprcu, cesnak (SK, nie cinsky) zhana @maca_p a @anatalia77 pavuciny 😀 😀 😀 Ja idem zohnat vranie oko 😀
Pockame do ulnku a stretneme sa o polnoci na kriznych cestach , metly vypulirovat, bradavice na nose vylestit
@zita19 zabudla si na babske ucho 😀 ... ale mam taku fakticku otazku ... moze to byt aj oko z umeleho hada? 😀

@zuzkaanicka
@zita19 podme urobit konikovsky experiment na temu online urieknutie 😎