Urieknutie od švagriny
Pred par dnami sme boli na rodinnej navsteve a moja svagrina ma vela zlej energie. Ked sme potom prisli domov, citila som sa velmi slaba nervozna, bolelo ma lave ucho, respektive pichalo ma dnu v uchu a akokeby som stratila zivotnu energiu - akokeby som to nebola ani ja... nemohla som spat.... Co mam robit na odrieknutie? Co pomaha, co mozem urobit aj ja sama doma? Dakujem...
@lyzzy Ty si nachystaj zelezne hrebienky, aby si ich mohla riadne ocesat 😅
@zuzkaanicka ... 😀 ....neviem kolko chlpov ma jeden netopier. Ale tak snad jeden bude stacit ne? 😀
Tusite vy vobec ako tazko sa chyta netopier?
@lyzzy len ho chytaj v rukaviciach, aby si neochorela, resp. aby Ta neuriekol 😀
co je kanar?
@zita19 ale ako dobre pokracuje tato tema 😅 ... keby zakladatelka tusila vyvin 😕 ... neviem, ci by ju bola byvala zalozila 😅
@zuzkaanicka ....nie.Pojdem k svokre na 5.poschodie,postavim sa na balkon,zoberem loparik a bum....dolital si batmane 😀
@lyzzy Ty nevies ako sa chyta netopier? Predsa na udicu!!!
To tu musim dat, by mi bok vyvalilo...
Kolega bol na nocnej rybacke. Stoji si tak na brehu, navliekov cervicka na hacik na udicku, paradnym oblukom nahodil a naraz zaber a potom clup. Zasekol navijak, nesmierne poteseny, za aky on je rybar, ze hnad ako nahodi, tak zaberie... Tocil navijakom, tocil. Vytahoval rybicku z vodicky, az ked ju mal pri berhu nestacil sa cudovat. Na haciku utopeny Batman 😀 😀 😀
hlasim, ze doletim s orangutaniou paprcou...svokrovi utnem paprcu radsej ako nevinnemu kuratu 😝
ty brdo, ma zamrazilo... Nejak dlho mi zapisovalo prispevok, Som sa zlakla, ze zamkli 😖
@lyzzy a na mna si zabudla? 😅
@lyzzy co cakas? 😅
@zuzkaanicka ....prepac 😖 TAk takto:
@zuzkaanicka
@zita19
@stardust a vsetky na ktore som zabudla:
Dakujem ze ste!!!!! 😀
No ked nam pridu na to, ze tu stranda bezi, zatrhnu nam to. Humor je nepripustny na Ruzovom slanovi 😝 😝 😝
@zuzkaanicka
@lyzzy
@zita19
@stardust Díky za pobavenie. Tak sa smejem až mi slzy tečú. Alebo že by ste uriekli mňa? 😀
@zuzkaanicka ....kuleha?....akoze nejaky podraz zo strany vedenia MK 😀
@lyzzy kuleha ... hmm ... to som este nepocula, nevidela-ja mam medzery v tej slovencine 😅 ... ale paci sa mi to 😉

@zuzkaanicka kedze ja som ochranar, moze byt 😉 Do uplnku este kuknem Saxanu a nastudujem aj potrebne propriety aj patricne formulky 😀