icon

Urieknutie od švagriny

kykka
1. apr 2014

Pred par dnami sme boli na rodinnej navsteve a moja svagrina ma vela zlej energie. Ked sme potom prisli domov, citila som sa velmi slaba nervozna, bolelo ma lave ucho, respektive pichalo ma dnu v uchu a akokeby som stratila zivotnu energiu - akokeby som to nebola ani ja... nemohla som spat.... Co mam robit na odrieknutie? Co pomaha, co mozem urobit aj ja sama doma? Dakujem...

zita19
2. apr 2014

@zuzkaanicka kedze ja som ochranar, moze byt 😉 Do uplnku este kuknem Saxanu a nastudujem aj potrebne propriety aj patricne formulky 😀

stardust
2. apr 2014

@zita19 vy ste aki zaostali, ze lietate na metlach. My v nasich koncinach uz davno lietame na vysavacoch!

zuzkaanicka
2. apr 2014

@lyzzy Ty si nachystaj zelezne hrebienky, aby si ich mohla riadne ocesat 😅

lyzzy
2. apr 2014

@zuzkaanicka ... 😀 ....neviem kolko chlpov ma jeden netopier. Ale tak snad jeden bude stacit ne? 😀
Tusite vy vobec ako tazko sa chyta netopier?

zita19
2. apr 2014

@stardust mozes si doletiet aj na vysavaci, ja mam radsej klasiku. Na vysavaci som raz nevybrala kaňar a natrepala som si pyčisko a cierny kocur mi od soku osivel. Teraz chodim so suvym kocurom na pleci a strasne sa za neho hanbim😝 😝 😝

zuzkaanicka
2. apr 2014

@lyzzy len ho chytaj v rukaviciach, aby si neochorela, resp. aby Ta neuriekol 😀

lyzzy
2. apr 2014

@zita19 😀 😀 .....jo zomrem 😀 😀 Ze kaňar 😀

stardust
2. apr 2014

co je kanar?

zuzkaanicka
2. apr 2014

@zita19 ale ako dobre pokracuje tato tema 😅 ... keby zakladatelka tusila vyvin 😕 ... neviem, ci by ju bola byvala zalozila 😅

lyzzy
2. apr 2014

@zuzkaanicka ....nie.Pojdem k svokre na 5.poschodie,postavim sa na balkon,zoberem loparik a bum....dolital si batmane 😀

lyzzy
2. apr 2014

@stardust ....kaňar je zakruta 😀

zita19
2. apr 2014

@lyzzy Ty nevies ako sa chyta netopier? Predsa na udicu!!!
To tu musim dat, by mi bok vyvalilo...
Kolega bol na nocnej rybacke. Stoji si tak na brehu, navliekov cervicka na hacik na udicku, paradnym oblukom nahodil a naraz zaber a potom clup. Zasekol navijak, nesmierne poteseny, za aky on je rybar, ze hnad ako nahodi, tak zaberie... Tocil navijakom, tocil. Vytahoval rybicku z vodicky, az ked ju mal pri berhu nestacil sa cudovat. Na haciku utopeny Batman 😀 😀 😀

stardust
2. apr 2014

hlasim, ze doletim s orangutaniou paprcou...svokrovi utnem paprcu radsej ako nevinnemu kuratu 😝

zita19
2. apr 2014

@stardust 😀 😀 😀 😀

zita19
2. apr 2014

ty brdo, ma zamrazilo... Nejak dlho mi zapisovalo prispevok, Som sa zlakla, ze zamkli 😖

lyzzy
2. apr 2014

@zita19
@stardust ......dievcata,dakujem ze ste 😀

zuzkaanicka
2. apr 2014

@lyzzy a na mna si zabudla? 😅

lyzzy
2. apr 2014

@zita19 ....pravdupovediac ja cakam nejaku kulehu....je tu moc velke ticho....teda okrem nas 😀

zuzkaanicka
2. apr 2014

@lyzzy co cakas? 😅

lyzzy
2. apr 2014

@zuzkaanicka ....prepac 😖 TAk takto:

@zuzkaanicka
@zita19
@stardust a vsetky na ktore som zabudla:
Dakujem ze ste!!!!! 😀

zita19
2. apr 2014

No ked nam pridu na to, ze tu stranda bezi, zatrhnu nam to. Humor je nepripustny na Ruzovom slanovi 😝 😝 😝

monhla
2. apr 2014

@zuzkaanicka
@lyzzy
@zita19
@stardust Díky za pobavenie. Tak sa smejem až mi slzy tečú. Alebo že by ste uriekli mňa? 😀

lyzzy
2. apr 2014

@zuzkaanicka ....kuleha?....akoze nejaky podraz zo strany vedenia MK 😀

zita19
2. apr 2014

@lyzzy ja dakujem ze si ty... Veseleho cloveka zriedky clovek stretne 😀 😀 😀 😀

lyzzy
2. apr 2014

@zita19 ....tak tak!!!

lyzzy
2. apr 2014

@zita19 ....a to mam dnes taky nah...no den ako uz davno nie

zita19
2. apr 2014

@monhla Kto se vie rehottat, toho sa neda urieknut. Smiech vsetky kliatby neguje a odhana 🙂 🙂 🙂 Tak sa smej s nami. Mozes doniest to babske ucho 😀 😀 😀

zuzkaanicka
2. apr 2014

@lyzzy kuleha ... hmm ... to som este nepocula, nevidela-ja mam medzery v tej slovencine 😅 ... ale paci sa mi to 😉

lyzzy
2. apr 2014

@monhla ....nemas za co 😀

monhla
2. apr 2014

@zita19 Nemôžem - uspávam 🙂 Ale takto dobre som sa dlho nebavila. Možno predsalen nejaké zoženiem. Treba ho odrezať presne o polnoci alebo je to jedno. Lebo nemám ešte všase prenastavený letný čas.