icon

Urieknutie od švagriny

kykka
1. apr 2014

Pred par dnami sme boli na rodinnej navsteve a moja svagrina ma vela zlej energie. Ked sme potom prisli domov, citila som sa velmi slaba nervozna, bolelo ma lave ucho, respektive pichalo ma dnu v uchu a akokeby som stratila zivotnu energiu - akokeby som to nebola ani ja... nemohla som spat.... Co mam robit na odrieknutie? Co pomaha, co mozem urobit aj ja sama doma? Dakujem...

stardust
1. apr 2014

@zuzkaanicka
@zita19 podme urobit konikovsky experiment na temu online urieknutie 😎

zita19
1. apr 2014

@stardust Mas vhodnu obet?

stardust
1. apr 2014

@zita19 vyjadruj sa slusnejsie...ziadna obet...pokusna osoba 😉

anatalia77
1. apr 2014

@zita19 obet ma byt ten co je urieknuty,alebo ten chudak,co uriekol? 🙂

maca_p
1. apr 2014

zaujimave je, ze zarieknuty byva na 99,9% iba veriaci clovek. co s nami, co nemame ziadnu bozsku prislusnost? 😀

lyzzy
1. apr 2014

@anatalia77
@zita19 .....ja sa ponukam dobrovolne 😀 Mam rada hokusy-pokusy.Tak do toho 😀

maca_p
1. apr 2014

@lyzzy ake das potom vysvetlenie, ked sa ti z neznamych pricin paradoxne polepsi?
-deti budu posluchat
-vyhras v sportke
-ziskas job snov? 😀

stardust
Odpoveď bola odstránená
lyzzy
1. apr 2014

@stardust ....ja som za 😀

lyzzy
1. apr 2014

@maca_p ... 😀 ....hmmm....to vymyslime ,,za chodu"

janulik2008
1. apr 2014

mňa nikto neuriekol ešte našťastie. hoci je pravdou že mám červený náramok na ruke 🙂 ale raz uriekla môjho krstného bratranca myslím že sestra? Vladka. a to bolo strašné. nič mu nebolo dobré tak mu mama urobila "uhlíky" do pohára dáš vodu, ptm tam dáš myslím tri zápalky ale tak ,že ich zapáliš a ptm sfútkneš a dáš do pohára. (každú zápalku osamote). keď zápalka spadne tak ťa zariekol niekto ale neviem či to aj nie je tak, že každá zápalka je jeden človek alebo niečo v tom zmysle. ptm si tou vodou umyješ čelo, líca ale tým štýlom že "zhora dole" (akoby si to zmývala zo seba) a tiež ruky a vraj sa má aj trošku vypiť tej vody. a keď som bola malá tak ešte sa dá ocikanou plienkou ale to skôr asi platí pre detičky 🙂

zita19
1. apr 2014

@lyzzy @stardust @maca_p @anatalia77
Budem robit zapisovatelku 😉

lyzzy
1. apr 2014

@zita19 ....dobre dievcata.Vy to nejak vymyslite a mne len povedzte co mam ako robit ( ja sa v tychto veciach nevyznam)....jaaaaaaj 😀 ....strasne sa tesim 😀

zita19
1. apr 2014

@lyzzy musim aj ja nastudovat problematiku, metodiku...

lyzzy
1. apr 2014

@zita19 .... 😀 .....nejak to dohodneme 😀

lenoci88
2. apr 2014

bohužiaľ je to tak 🙂 je to pravda a pomáha to ja to mám od narodenia u mna je to normálny jav, a aj na moje deti to pomáha súhlasim so stefka33
a s močom je najlepšie urobiť krížiky na slychy a jeden medzi oči ešte ja dávam

stankot
2. apr 2014

@kykka aj nam pomahaju uhliky....nedam dopustit za 10 minut je vsetko v poriadku...

stankot
2. apr 2014

@lenoci88 presne aj moje deti su casto urieknute od narodenia....pomahaju uhliky...

lenoci88
2. apr 2014

ano aj uhliky pomahaju ....

mpg
2. apr 2014

@lyzzy ja si myslím, že sú ľudia, ktorí dokážu urieknúť alebo vyšľú zlú energiu - sú to ľudia, ktorí niečo závidia. Napr. s úsmevom povedia: ako dobre vyzeráš, alebo aké máš dobré šaty, vlasy a pod., alebo akého máte pekného syna a pritom to vlastne závidia. Ja to akosi cítim, kto to nemyslí so mnou dobre. Už dávnejšie sa mi stalo, že som cestovala s istým mužom a celkom to vyzeralo byť na pekný vzťah. Po krátkom čase sa mu začala prihovárať iná, ale len tak s ňou prehodil zopár slov. A potom sa stalo, že sme cestovali len my dve, prišla si sadnúť do lavice predo mnou, nerozprávala som sa s ňou a začalo mi byť úplne špatne, aj keď som inak bola celkom v pohode.
Ono to prejde, je som proti tomu nič nerobila, len sa modlím.
A energiu si vždy dobíjam tým, že mám veľmi milého psa - zlatého retríviera, mala som aj kocúrika, ale niekde sa stratil.. Ja ich mám rada a oni sa tiež prišli pekne prituľovať a myslím si, že tak prúdi dobrá energia.
Aj stromy majú v sebe dobrú energiu, rada si pozerám brezy, lipy. Iných ľudí by som sa nikdy nedotýkala, lebo nedá sa vedieť, čo sa v kom skrýva.
Tiež si myslím, že aj farba oblečenia taká sviežejšia trochu povzbudí.

zita19
2. apr 2014

@lyzzy @stardust @maca_p @anatalia77
ja uz cakam kedy sa zacnu na MK preberat woodoo techniky..

zuzkaanicka
2. apr 2014

@zita19 to sa asi nezacnu, lebo ako som si vsimla, zmazali prispevok @stardust, lebo nepodporuju okultizmus 😉 ... len je zvlastne, ze tato tema zmazana nebola a nechcem byt hnusna, ale ak ju nezmazu, tak zjavne podporuju vymyvanie mozockov 😝 😅 ... jo, a otazne je, kto @stardust nahlasil, komu to az tak vadilo, kto sa az tak bal, ze ho niekto cez net uriekne?😉

zita19
2. apr 2014

@zuzkaanicka aha... no palenie uhlikov proti urieknutu, ci so sa tu prebera nie je okultizmus, ale prispevok od @stardust ? ... to uz je okultizmus... Zasnem nad MK denne 😝

lyzzy
2. apr 2014

@mpg ....dakujem za odpoved 😀 Ja som o tomto uz pocula.Kamoskin maly zevraj bol tiez takto urieknuty....riesila to tou ocikanou plienkou.
Ale podla mna to funguje len u tych,co tomu veria.

lyzzy
2. apr 2014

@zita19 ....mam si odlozit vlasy z hrebena? 😀

zuzkaanicka
2. apr 2014

@lyzzy a koho si ucesala? 😅

lyzzy
2. apr 2014

@zuzkaanicka ..... 😀 ...ach jaaaaj 😀

zita19
2. apr 2014

@lyzzy zhanaj chlp z netopiera, @zuzkaanicka ty mas za ulohu oko hada, @stardust kuraciu paprcu, cesnak (SK, nie cinsky) zhana @maca_p a @anatalia77 pavuciny 😀 😀 😀 Ja idem zohnat vranie oko 😀
Pockame do ulnku a stretneme sa o polnoci na kriznych cestach , metly vypulirovat, bradavice na nose vylestit

zuzkaanicka
2. apr 2014

@zita19 zabudla si na babske ucho 😀 ... ale mam taku fakticku otazku ... moze to byt aj oko z umeleho hada? 😀

lyzzy
2. apr 2014

@zita19 .....yes 😀 ....aj tak nemam na zajtra vecer program 😀 ....konecne zmysluplna cinnost.....maly batmani traste sa!!!!!!