Urieknutie od švagriny
Pred par dnami sme boli na rodinnej navsteve a moja svagrina ma vela zlej energie. Ked sme potom prisli domov, citila som sa velmi slaba nervozna, bolelo ma lave ucho, respektive pichalo ma dnu v uchu a akokeby som stratila zivotnu energiu - akokeby som to nebola ani ja... nemohla som spat.... Co mam robit na odrieknutie? Co pomaha, co mozem urobit aj ja sama doma? Dakujem...
@janulik2008 ale tými zápalkami to ozaj funguje 😅 ,
tiež sa mi stáva, že sa na mňa zavesí všetko zlé sveta.... a mne berie energiu môj svokor a v poslednom čase aj sestra - strašne ťažko sa mi potom dýcha 😒 a keď sa u nás stretne celá rodina z tej, či onej strany, tak som jak vygrcaný slíž za každým 😅
a to potom pálim sviečky všade kde sa dá a hlavne aj pri návštevách už zapalujem, pri každej
babske ucho: http://urobsisam.topky.sk/zahrada/zelenina-a-ov... hladat pod salviou lekarskou 😉 😉
tak ufiknem svojmu svokrovi s tou paprcou aj ucho, ved on je cela baba 😀
@lyzzy a chytis frajera alebo netopiera? 😅
@zuzkaanicka ....to si este rozmyslim 😀
@lyzzy ktovie, ci ten moc ucinkuje, lebo ved v plienky to je chodiace laboratorium, naslahane chemikaliami, aby bola potlacena vona mocu, aby sa z nasiaknuteho mocu stal gel, ktovie, ci by clovek potrety touto gebuzinou neutrpel ujmu na zraku 😀
ja ako logicky zmyslajuci tvor by som pri priznakoch nepokoja plienku ani uhliky ani ziadne cary mary urcite nepouzila. 😉

@zita19 Koho uriekate? Podla lexikonu kúziel funguje na zajace " dexempo multo šumpoplex" 😅 Ak chces urieknut snehuliaka tak treba povedať "kuzi kuzi kuzuka" 😎