Urobila som chybu, keď som mu napísala?
Písala som si intenzívne s jedným chlapom na zoznamke. Stretli sme sa a všetko bolo podľa mňa super, rozprávali sme sa x hodín v kuse, strašne sa mi zdal byť sympatický a pri rozlúčke bola aj pusa, z ktorej som skoro odpadla. Čakala som, že mi hneď napíše, alebo, že sa hneď ozve keď príde domov, napíše mi nejaký dojem...Napísal mi o pár hodín dobrú noc a nič viac.
Druhý deň som videla, že mi moc nepísal. Predlžoval tie intervaly a bolo to také "suché", tak som sa ho na rovinu opýtala čo a ako, či sa so mnou ešte chce stretnúť, alebo pas. Napísal, mi, že áno jasné... Celý týždeň sme si už písali málo a keď nastal deň D, tak som sa strašne tešila. Bol u mňa, nebol sex, iba bozkávanie a tak lebo som mala akurát svoje dni (vedel o tom)
Ráno hneď išiel preč, rozlúčili sme sa celý deň mi nenapísal. Ani dobrú noc a ani na druhý deň nič 🤔 Ja som stále rozmýšľala a pozerala na telefón ako krava... Už som to nevydržala a na obed som mu napísala či sa niečo stalo. On mi hneď odpísal, že nie prečo? Tak mu píšem, že lebo sa mi neozval a on, že však ani ja jemu.
Napísala som mu, že sa mi zdá, že ma chcel ghostnúť, alebo si ma necháva ako zadné dvierka a , že ma až tak moc nechce. Že som sklamaná z toho, že sa neozval a ja nechcem byť sklamaná...
On mi napísal, že sa mám ukľudniť a že ak mu budem robiť takéto scény tak to mám radšej uťať hneď 🤔
Na to som mu napísala, že som kľudná, ale ja čakám od chlapa, že bude iniciatívny a on evidentne čaká, že bude iniciatívna žena a ja taká nie som. Že teda asi hľadáme každý niečo iné a je to v poriadku.
A na to mi už nenapísal nič 😂 Strašne ma to serie a rozmýšľam či som urobila chybu, či som mala počkať, alebo som urobila dobre... Normálne neviem či je chyba vo mne a moc som tlačila a či som náhodou neodplašila super chlapa 🤔
Autorka, tebe fakt skoda radit, furt si ides svoje kym si asi nevypocujes, co si chces vypocut. Tak dobre, skus mu parkrat este napisat, pripadne zavolaj, on sa urcite zlutuje a da ti sancu.
Je to asi sklamanie pre teba, ale tak zároveň poučenie.
Vek nepíšeš, ale ak dobre vyzeráš, tak nebudeš mať núdzu o napadnikov aj bez online zoznamky.
Kazdopadne drzim palce v hľadaní lasky
Neurobila si nič zlé...je to úplne v pohode, že si sa tak zachovala...tiež som mala pred 10-timi rokmi rovnaké skúsenosti s chlapmi zo zoznamiek...žiadne také, že dobýjanie a rob sa nedostupná u mňa nezaberalo...ja som chcela len muža, ktorý by mal o mňa úprimný záujem a ja som mohla byť pri ňom sama sebou...čuduj sa svete, keď som to už chcela vzdať, tak som si začala písať s mojím a išlo to tak prirodzene, že som nič nemusela riešiť...po prvom stretnutí sme hneď začali fungovať ako pár a nikdy ma nenechal čakať na správy alebo stretnutia...proste nikdy sme neriešili tieto kraviny, kto má komu a kedy prvý napísať...čiže suma sumárum u vás išlo o to, že chlapcovi si dvihla ego, ale tým, že mu nešlo s Tebou o vzťah, tak ešte hľadal trápne výhovorky...želám Ti, aby si našla normálneho a hlavne k Tebe kompatibilného muža ❤️
Ak ste mali zo začiatku intenzívny písomný kontakt a po stretnutí úplný útlm, tiež by ma zaujímalo čo sa stalo.
Zrazu už je ten, čo nepotrebuje písať x správ denne, to ozaj ženy tomu veríte? Ak by ťa chcel, píše a snaží sa ďalej, chce ťa pre seba, stretnutie....
Nie , že strči hlavu do piesku a ani obraz ani zvuk. A autorka už zo správ vycitila, že zrazu je to také" zo slušnosti", to človek vidí, cíti.... možno keby si skúsila napísať správu typu: dáme sex? Až vtedy by si videla odpoveď rýchlosťou blesku 🙂. A na to by som mu potom odpísala, sorry, to nebolo tebe 🤪
Tiez si myslim, ze o teba celkove nema zaujem a ine by to nebolo ani keby si mu to nepisala a na druhom rande si s nim chcela vliest do postele, ale si nesla lebo si mala menzes no tiez dost divne.

@banderaska29 ďakujem, idem to pozrieť 🙂