Urobila som chybu, keď som mu napísala?
Písala som si intenzívne s jedným chlapom na zoznamke. Stretli sme sa a všetko bolo podľa mňa super, rozprávali sme sa x hodín v kuse, strašne sa mi zdal byť sympatický a pri rozlúčke bola aj pusa, z ktorej som skoro odpadla. Čakala som, že mi hneď napíše, alebo, že sa hneď ozve keď príde domov, napíše mi nejaký dojem...Napísal mi o pár hodín dobrú noc a nič viac.
Druhý deň som videla, že mi moc nepísal. Predlžoval tie intervaly a bolo to také "suché", tak som sa ho na rovinu opýtala čo a ako, či sa so mnou ešte chce stretnúť, alebo pas. Napísal, mi, že áno jasné... Celý týždeň sme si už písali málo a keď nastal deň D, tak som sa strašne tešila. Bol u mňa, nebol sex, iba bozkávanie a tak lebo som mala akurát svoje dni (vedel o tom)
Ráno hneď išiel preč, rozlúčili sme sa celý deň mi nenapísal. Ani dobrú noc a ani na druhý deň nič 🤔 Ja som stále rozmýšľala a pozerala na telefón ako krava... Už som to nevydržala a na obed som mu napísala či sa niečo stalo. On mi hneď odpísal, že nie prečo? Tak mu píšem, že lebo sa mi neozval a on, že však ani ja jemu.
Napísala som mu, že sa mi zdá, že ma chcel ghostnúť, alebo si ma necháva ako zadné dvierka a , že ma až tak moc nechce. Že som sklamaná z toho, že sa neozval a ja nechcem byť sklamaná...
On mi napísal, že sa mám ukľudniť a že ak mu budem robiť takéto scény tak to mám radšej uťať hneď 🤔
Na to som mu napísala, že som kľudná, ale ja čakám od chlapa, že bude iniciatívny a on evidentne čaká, že bude iniciatívna žena a ja taká nie som. Že teda asi hľadáme každý niečo iné a je to v poriadku.
A na to mi už nenapísal nič 😂 Strašne ma to serie a rozmýšľam či som urobila chybu, či som mala počkať, alebo som urobila dobre... Normálne neviem či je chyba vo mne a moc som tlačila a či som náhodou neodplašila super chlapa 🤔
@mircalla tak samozrejme, že ma to trápi
Autorka, tebe fakt skoda radit, furt si ides svoje kym si asi nevypocujes, co si chces vypocut. Tak dobre, skus mu parkrat este napisat, pripadne zavolaj, on sa urcite zlutuje a da ti sancu.
@akiana halo? No určite mu nejdem písať a už vôbec nie volať. Strápnila som sa už dosť
Je to asi sklamanie pre teba, ale tak zároveň poučenie.
Vek nepíšeš, ale ak dobre vyzeráš, tak nebudeš mať núdzu o napadnikov aj bez online zoznamky.
Kazdopadne drzim palce v hľadaní lasky
Neurobila si nič zlé...je to úplne v pohode, že si sa tak zachovala...tiež som mala pred 10-timi rokmi rovnaké skúsenosti s chlapmi zo zoznamiek...žiadne také, že dobýjanie a rob sa nedostupná u mňa nezaberalo...ja som chcela len muža, ktorý by mal o mňa úprimný záujem a ja som mohla byť pri ňom sama sebou...čuduj sa svete, keď som to už chcela vzdať, tak som si začala písať s mojím a išlo to tak prirodzene, že som nič nemusela riešiť...po prvom stretnutí sme hneď začali fungovať ako pár a nikdy ma nenechal čakať na správy alebo stretnutia...proste nikdy sme neriešili tieto kraviny, kto má komu a kedy prvý napísať...čiže suma sumárum u vás išlo o to, že chlapcovi si dvihla ego, ale tým, že mu nešlo s Tebou o vzťah, tak ešte hľadal trápne výhovorky...želám Ti, aby si našla normálneho a hlavne k Tebe kompatibilného muža ❤️
Ak ste mali zo začiatku intenzívny písomný kontakt a po stretnutí úplný útlm, tiež by ma zaujímalo čo sa stalo.
Zrazu už je ten, čo nepotrebuje písať x správ denne, to ozaj ženy tomu veríte? Ak by ťa chcel, píše a snaží sa ďalej, chce ťa pre seba, stretnutie....
Nie , že strči hlavu do piesku a ani obraz ani zvuk. A autorka už zo správ vycitila, že zrazu je to také" zo slušnosti", to človek vidí, cíti.... možno keby si skúsila napísať správu typu: dáme sex? Až vtedy by si videla odpoveď rýchlosťou blesku 🙂. A na to by som mu potom odpísala, sorry, to nebolo tebe 🤪
Urobila si správne. Chlap ktorý žene po prvom stretku nepíše si ta nezaslúži
Tiez si myslim, ze o teba celkove nema zaujem a ine by to nebolo ani keby si mu to nepisala a na druhom rande si s nim chcela vliest do postele, ale si nesla lebo si mala menzes no tiez dost divne.

@banderaska29 ďakujem, idem to pozrieť 🙂