Už je koniec
Ahojte,
Mozno ma niektore poznate, dala som sem asi 3 anonymne prispevky pocas posledneho polroka…muz bol na mna strasne zly, nedokazal mi povedat, ze ma lubi, nadaval mi, beha po nociach po kluboch, nechce so mnou spavat. Vlastne som jedna z tych, co si tymto presli. Vcera sme sa pohadali lebo ja uz nevydrzim ze musi mat moj komplet vzhlad pod kontrolou, ja uz sa nesmiem ani pozriet na saty, ktorych farba sa mu nepaci, lebo hned zacne fucat a vzdychat. Vcera som mu povedala, ze uz to nevydrzim, ked ma poslal 3x sa prezliect predtym co sme sli von. On mi na to povedal he bez jeho pomoci sa neviem obliect, ze nech sa na seba pozriem, ze sa na mna ziaden chlap ani len nepozrie. Kazdopadne, prave som of neho odisla.
@slovakboy možno ste to asi nepochopili. Ale je to hnup .. pre mňa by to bola pomsta niekomu ukázať o čo prišiel. Či lepšie sa teda odsťahovať a utapat sa ? Nezniesla by som , ze ma nejaký chudák ponížil . Urobila by som všetko preto aby som mu ukázala o co prišiel a vychutnávala by som si jeho klacanie pri nohách ! A necuvla by som. Preto píšem , ze musí byt silná. Je iné sa rozísť. Ale on ju ponizil ! Že je chudera … tak by som mu tu chuderu ukázala v plnej paráde. Ale to je moja povaha. Sú ženy ktoré budú plakať do vankúša a utapat sa kým nepríde niekto druhý. Alebo v horšom prípade to nedá a vráti sa aj bez prosieb.
@shewinka Zvládneš to. Chce to čas. Asi ste spolu už dlhšie chodili.
@zmrzlinka2021 rok a pol sme spolu zili
@zmrzlinka2021 nevyrovnanost ? Toto nie je nevyrovnanost. Ona urobila krok a odišla. Lebo ju ponizil. On jej nepriamo povedal že je chudera ktorú nechce žiadny chlap. 🫣 to je strašne. S týmto by som sa nevyrovnala 😊 že nejaký chudák mi toto povedal. A ona sa ma vzchopiť a ukázať sebe aj tomu chudakovi že sa mýli ! Čo je tu na nevyrovnanosti ? Ona sa bude len a len lepšie cítiť keď sa upriami na seba. A na svoj zovňajšok. A začnú sa diať zmeny. Pretože keď to neurobí bude sa utapat ..
@darinkal Inak paradoxne take oblecenie na mne nemal rad a vzdy mi kazal sa prezliect, lebo ja som typ presne na sexi saty a opatky
@darinkal Nie, nemame deti
Nemam ambicie sa nejak mstit. Ale tesim sa konecne na obliekanie sa podla seba
😮tak tomu už vôbec nerozumiem. Nevracat sa. Držím palce
Prosím ta len sa neopovaz vrátiť k nemu ak príde s kyticou kvetov....
Toto by som si k žene v živote nedovolil aby som ju poslal prezliecť sa a nadával jej akonon tebe...
A vlastne ani nikoho takého nepoznám....
A ak sa k tebe správa už teraz tak tak to nikdy dobre nebolo a ani nebude...
Drz sa
@darinkal nie, vyrovnaná žena nemá potrebu žiadnemu "chudákovi" ukazovať o čo prišiel, ani že sa mýlil. A nie, nebude sa večne utápať. Každy človek je iný, ty si povaha čo by sa zachovala takto. No nemyslím, že autorka je taká. Podľa mňa je citlivá. I keď by si možno priala, aby pocítil bolesť aspoň z časti, aku jej on spôsoboval. No nemyslím že ma potrebu pomsty či ukazovania-aha, ja som lepšia. Práve tým by klesla na jeho úroveň.
Autorka Podľa mňa potrebuješ čas, možno aj viac času. A potom bude dobre.
@darinkal ale vyrovnala, ak by si bola vyrovnaná, lebo moja hodnota a identita nie je v názore iného človeka.
Predpokladám že ťa pozná že pricupkas nazad preto to nejak nerieši.nechcem byť zlá ale dúfam že si sa zobudila.ze tri krát ťa poslal prezliecť?no nech sa on ide aj desať razy a aj vrece na hlavu si dá lebo oblečenie mu nepomôže,by som sa mu zasmiala do ksichtu ale ty zrejme si robila všetko aby si mu vyhovela a jemu to prestalo stačiť.
hlavne sa k nemu nevracaj, až teraz uvidíš, aký je život pekný! Veľa šťastia
A kde si teraz? To si sa aj komplet pobalila ci len s kabelkou si odisla,?
Od rana doteraz ta vobec nekontaktoval?
@koniarova nikdy by som sa kôli chlapovi netrapila..keby je dobrý a normálny zabojuje o teba alebo ani neodides ...
Spravna volba. Ja som mala priatela po rozvode co mi hladel mne aj mojim detom, rodicom atd isiel sa rozdat a svojim spravanim a frflanim som ho odseba odohnala. Nepil po nociach nikam nechodil venoval mi vsetok svoj cas a to aj na ukor svojho oddychu. Odisiel uz sa nevrati no musim ist dalej. Drz sa.

Nevracať sa ani keby neviem čo bolo ! Byt tebou ukážem mu o čo prišiel. ! Sexi handry opätky …. Ale nie lacno ! Úkaz mu že si femme fatale a o to prišiel ! Flirtujs chlapmi. Začni randiť ! Bude ta prosiť ! Ti garantujem. Hraj nedobytnú. Zosalie z teba ! Musíš byt silná. Takýmto treba ukázať !