icon

Už mám toho dosť

tyrkys44
4. apr 2016

Ahojte. Som vydatá pomaly desiaty rok. Máme tri deti. Najmladšie sedem. Najskôr sme mali pekne manželstvo. Veľmi som milovala svojho muža. Ešte donedávna. Ale to som si iba klamala. V auguste 2015 sme sa pohádali. V hádke ma pourazal. Padlo slovo rozvod. Už ma vraj nechce. Aj som tu do jednej témy písala... boli to ťažké mesiace. Prešla som si rôznymi fázami. Hlavne som to nechápala. Čo nemu na mne tak vadí. Bohužiaľ môj manžel nie je príliš citlivý človek. Nevie prejavovať emócie. Nie je nežný. Neznáša rozoberať ak máme nejaký problém. Väčšinou začne kričať a stane sa ze aj vulgárne. Pritom prvé roky toto neexistovalo. Veľmi som sa práve tohoto bála. A on je inteligentný a úspešný muž. A pritom sedlak. Mám ho plne zuby. Áno. Pred Vianocami sme sa dali dokopy. Veľmi opatrne. Snažil sa. Ja som sa nesnažila vôbec. Tie štyri mesiace som sa snažila naučiť sa s tým žiť. Bez neho už žijem v podstate dávno. Väčšinou som sama. S deťmi. Na deti. Cez týždeň chodí z práce domov večer okolo ôsmej. Od rána siedmej. Víkendy tiež nie je vždy doma. Študuje externe. Nedeľu relaxuje. Navarí. A papucova kultúra, ovládač v ruke. Ja viem ze je unavený. Že ma toho veľa. Že si chce oddýchnuť. Ale to on si túto cestu vybral. Stále sa ženie, chce viac a viac. Mňa sa ani nepýtal čo hovorím na to ze pôjde na výšku. Proste sa na to dal, že jeho vec. Tri deti. Veľký dom. Rozvoz deti. Úlohy. Pranie atď. Všetko sama. Až po večeru. Voľakedy mi aspoň s tým pomohol. Niekedy pohoda. Niekedy to na mňa doľahne. Vyčítala som mu to. Formou rozhovoru. Akonáhle príde z práce ovládač do ruky a dajte mi pokoj. Prípadne nahuci na deti. Čo som robila? Aký sme mali deň?Neopyta sa. Sex. Ten sme na začiatku vzťahu mali úžasný. Po deťoch menej a menej. On nechce. Ja pre to trpím. Túžim po láske. Po dotykoch. Ak aj sex je. Raz za mesiac, dva. Chlad. Žiadna vášeň. Žiadne bozky. Už toľké roky sme sa nebozkavali. Všetko mi zobral. Dusim sa v tomto vzťahu. Za ten necelý pol rok čo sme boli od seba som ho prestala milovať. Je to len zvyk. Istota. Ja mam 41 rokov. Ešte chcem žiť. Chcem byť milovaná. Som dosť akčná žena. Priateľská, komunikatívna, citlivá, dbam o seba. Nemá dôvod sa nebozkavat. Zuby si drhnem tri krát denne. Chodím pravidelne na prehliadky. Maľujem sa tiež denne. Cvičím. Som úplne stihla. A on ma nechce. Beriem to ako nespravodlivosť. Ja tak závidím, v dobrom, keď vidím manželov čo sú spolu už roky ako sa vonku držia za ruky. Keď muž prejavuje pozornosť v spoločnosti...Nedokážem odísť. Koli deťom. Koli majetku. My sa doma hádame minimálne. Keď tak ja septom. Deti pošlem preč. Ešte sú malé. Dnes mi povedal ze mam ísť do pi...trochu som si poplakala. Nie pre neho. Ale pretože som sa tak veľmi pomýlila. V ňom. Len som mu povedala ze mi moc nepomáha. Že som na všetko sama.

timea7
8. apr 2016

@hope07 mala som jedni dieťa - stredoškoláka. My sme ostali bývať neďaleko seba, takže k otcovi prešiel aj peši, či na bicykli, nemali sme súdom určený styk otca s dieťaťom, máme našťastie dobré vzťahy doteraz.

mandala77
8. apr 2016

@hope07 vždy si tak poviem keď čítam podobné diskusie ako sme my ženy iné ako muži. Ty to tu riešiš a snažíš sa kadejako a on je úplne v pohode a nemá problém.

Ako som čítala tak mi napadlo, aby si si skúsila pozrieť nejaké videá od Denisy Palečkovej a Richarda Vojíka o vzťahoch aj keď si toho napozerala a načítal dosť ako zachrániť vzťah.

A ešte, si písala, že Ty si taká, dávaš šance veľakrát. Mne príde, že máš a ani si to neuvedomuješ, obavu pred nepríjemnosťami a tá potom tak vyzerá, že sa človek vyhýba situáciám, z ktorých sa dá očakávať stres a možno máš aj strach zo samoty. Tieto tendencie človeka ovplyvňujú, neuvedomuje si ich a často sú tak silné, že radšej zotrvá s niekým, s kým mu nie je dobre, len aby sa nemusel postaviť nepríjemnosti a zmene. Lebo v tomto je istota.

martina27777
8. apr 2016
Používateľ martina27777 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martina27777.

@timea7 kiezby taketo vztahy boli vo viacerych rodinach 🙂

timea7
8. apr 2016

@martina27777 no ak si myslela tie po rozvode, aj na to musia byť dvaja

hope07
8. apr 2016

@alaguema nema zmysel tebe ani sisaka daco vysvetlovat, myslite si o mne co chcete, ja som nikde netvrdila ze som dokonala ani ze on odmieta sex, ale ze ten sex nemame. A potom som vysvetlila preco...

hope07
Autor odpoveď zmazal
hope07
Autor odpoveď zmazal
hope07
8. apr 2016

@timea7 tak to je super! Moja kamaratka s exom zaziva take peklo co sa tyka maleho, ze to by som nechcela zazit ani vo sne. Niektori chlapi by fakt radsej nikdy nemali mat deti.

svetluska82
8. apr 2016

@hope07 no ak chces aby sa ten tvoj spamatal, chce to nejaky plan cim skor...Planovala si ist na vikend prec...UZ to padlo? A keby si mu navrhla welness alebo den len pre VAs dvoch tak nepojde? Povie, ze nejde? Podla mna ste aj ty aj tvoj muz typy, kde ani jeden nechce spravit prvy krok k lepsiemu vztahu...No mozno sa mylim..Ake kroky sii podnikla v minulosti na zachranu vztahu a ako reagoval manzel?

hope07
8. apr 2016

Dakujem vam baby ktore ste ma pochopili, nasli sa v mojom pribehu a dali mi rady, idem to vsetko postupne poskusat a uvidime ako to dopadne. Tie, s ktorymi si pisem cez IP, budem informovat aj nadalej🙂 Pekny vikend vsetkym zelam.

@svetluska82 napisem ti do IP

valentinkaa
8. apr 2016
Používateľ valentinkaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od valentinkaa.

@hope07 pekny vikend aj tebe 🙂

borkavan
8. apr 2016

@hope07 potom aj mne daj vedieť cez IP, ako to ide dalej. Však píš paušálne. Ja ti držím palce. Aj teraz si napísala, že chceš aby sa ten tvoj spamätal. tak skús si ešte vizualizovať, že pri týchto vianociach sedíte všetci šťastne za stolom a ty prežívaš lásku a cítiš ju. Proste všetko čo budeš robiť, všetky kroky, tak maj na mysli toto pozitívne. Držím ti palce.

hope07
8. apr 2016

@borkavan Dakujem 🙂 ♥

milan_branik
28. apr 2016

ak sa vo vztahu dusis nieje co riesit nemame dlhe zivoty ako korytnacky 😉 😉 😉

lore1719
28. apr 2016

@sardinka335 toto ako keby pisala moja mama, roky davala sancu otcovi, no neustale sa len trapila, na vyrocie svatby 31rokov, podala konecne o rozvod a vsetky deti stojime pri nej, na chrapuna len chrapunsky, nasmu uzasnemu tatickovi pride predvolanie na sud, bez akehokolvek suchnutia, aby vedel ake to je..........

fajciarkakokotov
Odpoveď bola odstránená
tyrkys44
autor
25. jún 2016

Po dlhom čase píšem. Manžel má milenku už dva roky. Na všetko som prišla cca dva týždne dozadu. Slečna je od neho o 22 rokov mladšia. Nechcem to tu zatiaľ dopodrobna písať. Až bude po všetkom napíšem viac. Žiadosť o rozvod je podaná. Je koniec. 10 rokov manželstva. Tri deti. Nič nemá váhu. Čaká ma ťažké obdobie. Majetkovo právne vysporiadanie bude masaker. Chcem sa čo najrýchlejšie odsťahovať. Zatiaľ sa nedá.

modraorchidea
25. jún 2016

@tyrkys44 hlavu hore, si silná tak to zvládneš...všetko sa pre niečo deje, takto to malo byť a čaká Ťa krásny život...a ako na to reaguje on?

tyrkys44
autor
25. jún 2016

@modraorchidea ďakujem pekne. Vieš ja to viem. Máš úplnú pravdu. Len tie zistenia sú tak strašne. Prvé tri dni som nespala. Potom to prešlo a bola som veľmi nahnevaná. Aj som. Ale do včera som sa držala. Nepovedala som mu ze som podala o rozvod atď. Včera som vybuchla lebo som zas niečo zistila. Bol dosť v šoku. Myslím že to vôbec nečakal. Už minulý víkend si urobil program. A tento víkend som zas sama s deťmi. Kamošky sú s rodinami. Nemám kam dnes ísť a tak to na mňa dolahlo. Cez týždeň je dobre. V praci je to lepšie a lepšie. Kolegovia sú úžasní. Držia má. Pomáhajú. Len dnes po včerajšku... Ja sa z toho vyspím a zas budem silná

modraorchidea
25. jún 2016

@tyrkys44 ale on vie, že si mu na to prišla, nie? a to si ako odhalila?

tyrkys44
autor
25. jún 2016

Odhalila. Ale to sa tu teraz bojím napísať. Možno ma z tohto môže niekto spoznať. Keď bude po rozvode napíšem. Je to môj veľký tromf v rukách. Dôkaz. On nevie ze viem toľko. Ale áno. Včera som mu povedala ze som podala o rozvod. Že ho s ňou pravidelne vidia atď. Veď oni sa neskryvaju. On to ešte dva dni dozadu popieral. Doteraz to nepotvrdil. Hra mŕtveho chrobáka.

tyrkys44
autor
26. jún 2016

Doma dusno. Prišiel večer. Nebavime sa. Ani sme sa nepozdravili. A toto vydržať do rozvodu. Kde zobrať silu? Veď to môže trvať mesiace.

modraorchidea
26. jún 2016

@tyrkys44 a nemáš kam odísť?

lucia20
26. jún 2016

@tyrkys44 hlavu hore... ja som odchadzala s tromi detmi... a boli mensie ako tvoje. drzim ti palce. lahke tonebude, ale das to...

lucia20
26. jún 2016

@tyrkys44 len ta poopravim. moze to trvat roky, vdaka vysporiadaniu bsm a potom to tiez neskonci... musis s nim komunikovat aj dalsie roky a peklo ti moze robit kvoli detom. vela sily prajem. naozaj vela...

mamba13
27. jún 2016

@tyrkys44 vieš, buď rada že môžeš ísť ďalej a že si nestratila ešte viac času. Nemáš čo ľutovať, urobila si maximum. Keď som čítala ako žijete bolo mi z toho zle.... Dokedy si sa chcela takto trápiť?? Skús to zobrať z lepšej stránky, zbavila si sa debila a čaká ťa niečo lepšie. Zariadis si svoj život, budeš mať viac času na seba a časom sa niekto objaví. Držím palčeky

tyrkys44
autor
27. jún 2016

@modraorchidea moja nemám kam isť, ale ved nejak prežijem
@mamba13 ved ja vieeeem, ja viem. Ale aj tak to bolí. Už to ani nie je ľútosť. Je to hnev. Mne už je lepšie napr. v práci, našla som sa a darí sa mi pomerne a viem že to bude lepšie. Určite ma čaka niečo lepšie, lebo horšie to byť nemôže:o), väčšieho klamara a kur...ka nenajdem. Toto ma malo naučiť. Važiť si viac seba, veriť si a mať nároky. Nie sa stále prispôsobovať.

magdalenaa
27. jún 2016

držím Ti palce moc moc moc ,baby držia spolu 😉

mamba13
27. jún 2016

@tyrkys44 najhoršie je to, že ťa klamal a ty si sa trápila, mucila prečo je chladný.. .. To je najhoršie. Vieš jemu sa to vráti, aj tej mladej. Skôr či neskôr

tyrkys44
autor
27. jún 2016

@magdalenaa ďakujem pekne