Už nevládzem, som v koncoch
Ahojte...uz naozaj nevladzem som uplne v koncoch ☹ mam za sebou 7 rocny vztah..nejaky cas sme uz od seba, oddtahovala som sa spat k rodicom do ineho okresu...ale ide o to ze moj byvaly sa neustale priamo alebo nepriamo vyhraza samovrazdou...dokonca sa pokusil v minulosti ... pripadne vypol mobil.alebo nedvihal a nechal ma hladat ho v strachu a slzach...robi mi to stale a ja uz naozaj neviem ako dalej
@asdf11 človek,ktorý sa samovraždou vyhráža,nikdy ju nespácha.
Keby to chcel urobiť,urobí to v tichosti.
Takto s tebou len manipuluje v domnení,že zo strachu o neho sa k nemu vrátiš!
Zablokuj si ho v telefóne,preruš všetky kontakty s ním.
A ruky od neho preč,pekný život ťa s ním určite nečaká.
@asdf11 vies ale ty s tym nic nebides mat.je to jeho zivot a ta pekne vydiera a vatsinou to je tak.ze samovrah sa nevyhraza .ze sa zabije ale to urobi..to su len kecy a pekne ta s tym vydiera,vykasli sa nanho.a je to uplne na nom ako bude zit. Moja sestra mala takeho.tiez sa len vyhrazal.nakoniec na to nemala nervy a odisla od neho.a ten chalan nikdy svoje vyhrazky neurobil.
presne tak ako radí obsadenemeno. Ty nie si zodpovedná za jeho život, pochybujem že by vôbec bol schopný si siahnuť na život. On sa najmä vyžíva v psychickom týraní. Zablokuj si všetky sociálne siete, zmeň t.č., nereaguj, nevyhladávaj o ňom informácie...... odíť s kamoškou či s rodičmi na chalupu aby si prišla na iné myšlienky.
Aj keby spravil to, čím sa roky vyhráža, nie je to tvoja vina, ani tvoje vec. Je to jeho rozhodnutie. Mal sa už dávno dať liečiť ak to myslí aspoň s časti vážne.
Ale ja som presvedčená že mu len robí dobre, keď ťa vidí utrápenú a keď sa o neho bojíš....
Aha takze sa radsej nechas vydierat debilom a pocuvas ho namiesto toho,aby si zacala vlastny zivot.... Super,vela stastia.
Zlatko ten človek ťa citovo vydiera, samovraždou sa nik nevyhráža,ale ju uskutoční, je ťažké radiť, ale ak to chceš riešiť tak zájdi za psychológom, tu ti nik adekvátne neporadí a rieš to s odborníkom, ak sme si nerešli tým čo ty a necítime to čo ty, je to len babské tliachanie

@asdf11 ignorovat, zmenit cislo, zablokovat na fb, ist na 2 tyzdne na dovolenku, vypnut fon, neodpovedat, nereagovat.